Aspire 5 Spin 14

aspire5-Spin14-banner

Tanki, konvertibilni Aspire 5 Spin 14 je stvoren za produktivnost u pokretu. Pored toga što ima ekran osetljiv na dodir veoma brzog odziva i aktivnu olovku, lako se može okrenuti, postaviti u uspravan položaj, preklopiti i rotirati kako bi se prilagodio vašem stilu rada.

  • Windows11_logo_horiz_blue_rgb
  • logo-13th-intel-i7
  • Resolution-WUXGA-1920X1200
  • Acer-Active-Stylus
  • 360 Degrees Hinge

Tanak, lak i idealan za raznovrsnu upotrebu

Metalni poklopac i praktičan dizajn šarke koja može da se rotira za 360° olakšavaju prelazak u režim laptop računara ili tableta – ili nekog drugog režima! Tanak je samo 17,99 mm i težak manje od 1,6 kg1 što znači da je ovaj konvertibilni laptop dvostruke namene stvoren da prati vaš tempo!

aspire5-Spin14-KSP-01

Ekran osetljiv na dodir koji se lako koristi

Hvatajte beleške, crtajte ili podelite ono na čemu radite na WUXGA (1920 x 1200) IPS ekranu osetljivom na dodir izuzetno brzog odziva1, koristeći Acer aktivnu olovku, tehnologiju Acer BlueLightShield™ i odnos širine i visine 16:10.

aspire5-Spin14-KSP-02

Praktične performanse

Idite u susret svojim svakondevnim zadacima podignute glave uz performanse 13. generacije Intel® Core™, procesora1 – uz Intel® Iris® Xe grafiku, 32GB1 RAM memorije i disk od 1TB1 SSD da podstaknu vašu kreativnost.

aspire5-Spin14-KSP-03

Pametna rešenja

Produktivnost je zagarantovana sa operativnim sistemom Windows 11 koji ima nove animacije, dugmad i prekidače. A video-pozivi su kristalno jasni jer ovaj računar koristi 1080p FHD kameru i PurifiedVoice™ sa funkcijom eliminisanja buke pomoću veštačke inteligencije.

aspire5-Spin14-KSP-04

Povezivanje

Povežite ili napunite svoje najnovije uređaje preko potpuno funkcionalnog priključka USB Type-C. Uz sve to, Wi-Fi 6 i HDMI 2.1 obezbeđuju još bolju produktivnost i funkcionalnost sve izazove pred kojima se možete naći.

aspire5-Spin14-KSP-05

Izaberite svoj savršeni Aspire 5 Spin 14

Potražite svoj Aspire 5 Spin 14 prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

Stvarni proizvod može da se razlikuje od prikazanih slika usled različitih fotografskih uslova. Zadržavamo pravo na izmene bez prethodnog obaveštenja. Sve specifikacije mogu biti promenjene bez prethodnog obaveštenja. Sve detalje možete pronaći na stranicama sa specifikacijama proizvoda.

1Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.