Aspire 3 Intel

main
Bilo da ste kod kuće, u školi ili na poslu, najnoviji Intel ili AMD procesori1 pružaju sve performanse koje su vam potrebne za organizaciju posla, ali i pouzdan i tečan rad aplikacija.
 • 2017_Intel Pentium Silver
 • BlueLightShield_color
 • 1920x1080

Snažna produktivnost

Za postizanje boljih performansi Aspire 3 koristi najnovije Intel® ili AMD procesore1, ima do 16 GB1 memorije i bateriju koja će obezbediti napajanje tokom celog radnog dana2. Radite, igrajte igre ili se opustite zahvaljujući snažnoj produktivnosti.

KSP1

Ekran bogat bojama

Full HD1 ekran je zaslužan za neverovatan prikaz slika i video-zapisa, a tanak okvir podrazumeva veću površinu ekrana za prikaz. Da bismo zaštitili vid korisnika od štetnog plavog svetla, dodali smo i tehnologiju Acer BlueLightShield™.

 • Full HD

  Monitor

 • Tanak okvir

  Dizajn

 • BlueLightShield™

  tehnologija

KSP2

Brzo skladište

Kombinacija M.2 PCIe SSD diska do 1 TB1 i hard-diska do 2 TB1 pruža obilje prostora za čuvanje svih vaših multimedijalnih sadržaja, datoteka za posao i ostalih sadržaja.

 • M.2 PCIe SSD

  od 1 TB

 • 2 TB

  prostora za skladištenje na hard-disku

KSP3

Mnogo priključaka

Tri USB priključka – dva USB 3.2 priključka 1. generacije i jedan USB 2.0 priključak – omogućavaju da budete spremni ste za svaku situaciju, bilo da treba da povežete projektor zbog prezentacije ili da koristite najnovije periferne uređaje. Ako vam je potreban veći ekran, možete povezati i spoljni monitor preko HDMI® priključka.

KSP4

Uvek na mreži

Korisnici na jednostavan način dobijaju najnovije informacije, kao i veliki izbor opcija za povezivanje. Wi-Fi 5 (802.11ac) obezbeđuje brz pristup internetu. Laptop ima i unapređenu kameru i mikrofone za optimizovan kvalitet video poziva.

KSP5

Dizajn sa jasnom svrhom

Praktičan dizajn je pojednostavljen kako biste dobili uređaj lak za nošenje, a tu je i ergonomska šarka1 koja obezbeđuje dodatni protok vazduha ispod laptop računara.

KSP6

Pick your perfect Aspire 3

Search for your Aspire 3 by features or browse the products below.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 Trajanje baterije zavisi, između ostalog, od konfiguracije proizvoda, postavki napajanja i načina upotrebe. Posetite www.acer.com
 
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.