Veriton N

Desktop računari serije Acer Veriton N dizajnirani su da obezbede poslovne performanse u malom kućištu. Uživajte u munjevito brzom odzivu zahvaljujući Intel® Core™ i9 vPro® procesoru1 10. generacije sa dovoljno proširenja za priključke i druge periferne uređaje pogodne za preduzeća i poslovna okruženja.

Maksimalna prilagodljivost

U modernom kućištu malih dimenzija, ovaj računar ne zauzima puno prostora i lako može da se proširi dodatnim modulima od 1 litra za potrebe skladištenja, dodavanja priključaka i još mnogo toga.

Optimizovane performanse

Procesor Intel® Core™ i9 vPro™1 10. generacije sa tehnologijom Intel® Optane™ i DDR4 memorija do 32 GB1 smešteni su u kućište sa dobrom ventilacijom tako da dobijate brz odziv i efikasno hlađenje.

Mogućnost montiranja na zid pomoću VESA kompleta

Pronađite idealno mesto za monitor pomoću snažnog VESA kompleta za montiranje2. Sakrijte ceo desktop računar iza monitora kako biste dobili minimalistički i efikasno iskorišćen kancelarijski prostor bez nereda.

Bezbednost bez premca

Sa tehnologijom Intel vPro®3 dobijate bezbednost i opcije upravljanja poslovnog ranga. Podaci na radnom mestu su dodatno obezbeđeni modulom TPM 2.0 za zaključavanje kućišta i Kensington bravom, što sve pruža fizičku zaštitu podataka.

Mnogo priključaka

Na raspolaganju vam je mnoštvo opcija za brzu i stabilnu Wi-Fi 6 (802.11ax) vezu, kao i niz USB priključaka i priključaka za ekran, među kojima je i priključak USB 3.2 Type-C 2. generacije1 koji pored brzog prenosa podataka možete istovremeno koristiti za napajanje i povezivanje do pet monitora.

Računar koji dobro radi

Zahvaljujući Acer indikatorima zdravstvenog stanja sistema uvek ćete znati kada neka komponenta ne radi ispravno i na taj način ćete izbeći sistemske kvarove.

Izaberite svoj savršeni Veriton N

Potražite svoj Veriton N po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 – Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
2 – Postolje se prodaje zasebno.
3 – Tehnologija vPro je dostupna samo na modelu Veriton N6670G sa procesorom vPro.
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške