Nitro 50

Gejsmerski desktop računar Acer Nitro 50 je pravi izbor za strastvene gejmere. Najnoviji Intel® Core™ procesori 14. generacije i grafička kartica serije NVIDIA® GeForce RTX™ 40 obezbeđuju nanadmašne performanse.

Igra bez kompromisa

Budi sve što želiš, u igri i van nje, zahvaljujući poboljšanim performansama i novim funkcijama. Intel® Core ™ procesori obezbeđuju podršku za žestoku igru i pametan rad. A uz DDR5 RAM memoriju velike brzine, svi zadaci koje treba da obaviš biće završeni za tili čas.

 •  

  Windows 11 Home

  operativni sistem

 • Do Intel® Core™

  procesora

  14. generacije1

 • RAM

  DDR5

  56001 MHz

Brži od najbržeg

Grafički procesor serije NVIDIA® GeForce RTX™ 40 brži od najbržih na svetu za gejmere i kreativne stvaraoce. Poseti živopisne virtuelne svetove, uživaj u igri sa brzim prikazivanjem kadrova, otkrij revolucionarne nove načine za kreativno stvaranje i nenadmašno ubrzavanje radnih tokova.

Nesputana brzina

Oseti šta znači munjevito brzo učitavanje sa M.2 PCIe 4. SSD diskom 4. generacije do 1 TB1. Zahvaljujući tehnologiji PCIe® 4.0 NVMe™, sve je spremno za munjevite performanse, a tu su i dva dodatna ležišta za čvrste diskove od 3,5 inča. Tvoje igre i softver će se učitavati brže nego ikada ranije.

Unapređeno bežično punjenje

Unapredi svoju konfiguraciju računarom Nitro 50 koji ima integrisanu podlogu za bežično punjenje od 10 W2. Ova podloga praktičnog dizajna koja se nalazi na vrhu desktop računara pobrinuće se da tvoji uređaji budu napunjeni i spremni za akciju.

Elegantan i odvažan izgled

Zakorači u 2023. – Nitro 50 ima upečatljiv dizajn sa sjajnim crvenim LED lampicama, aerodinamičnim konturama i okvirom sa otvorima za ventilaciju. Kućište od 18 litara besprekorne izrade će se uvek isticati, bilo da ga smestiš na sto ili ako se nalazi na podu.

Preuzmi kontrolu pomoću aplikacije NitroSense

Konfiguriši gejmerske scenarije, prati performanse sistema ili povećaj brzinu ventilatora za maksimalnu brzinu prikazivanja kadrova. Uslužna aplikacija NitroSense obezbeđuje kontrolu nad svakim aspektom računara.

Izaberite svoj savršeni Nitro 50

Potražite svoj Nitro 50 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod.
Termini HDMI i HDMI High-Definition Multimedia Interface i logotip HDMI su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije HDMI Licensing Administrator, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
DisplayPort i logotip DisplayPort su zaštićeni znakovi u vlasništvu organizacije Video Electronics Standards Association (VESA) u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
PCI Express i PCIe su registrovani zaštićeni znakovi korporacije PCI-SIG Corporation.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela
2 Postolje za punjenje od 10 W je opciona funkcija.