Nitro 50

Nitro_50_main_2560

Crni, metalni Nitro 50 gejmerski računar žestokog izgleda je sve što ti treba za munjevite sesije igre bez kašnjenja. Bez brige podesi postavke na ‘ultra’.

 • windows 11
 • core-i7-rgb-3000
 • nvidia-gf-rtx-logo-rgb-for-screen
 • Wi-Fi_6_Black
 • DTS_X_Orange_Gradient_TM

Igraj na svoj način sa tehnologijom Intel®

Uživaj u igrama, strimuj i dizajniraj kao profesionalac sa Intel® Core™ i7 procesorom1 12. generacije koji koristi novu arhitekturu sa hibridnim performansama i postigni najbolje moguće performanse sa DDR4 3200 RAM memorijom do 64 GB uvek spremnom za akciju.

 •  

  Windows 11

  operativni sistem

 • Intel® Core™ procesor 6. generacije

  procesor1

  11. generacije

 • RAM

  64 GB

  DDR4-32001

nitro-50_KSP1

Grafička kartica serije NVIDIA® GeForce RTX™ 30

Podesi postavke na maksimum za usijanu igru sa grafičkom karticom serije NVIDIA® GeForce RTX™ 301. Ova snažna mašina ima sve najnovije tehnologije, kao što su prikaz poboljšan veštačkom inteligencijom NVIDIA DLSS, tako da dobijaš glatku i besprekornu igru gotovo bez kašnjenja.

nitro-50_KSP2
 • nitro-50_KSP2_1

  Tensor jezgra 3. generacije

  Dobijte do 2x veći protok uz strukturalnu proređenost i napredne algoritme veštačke inteligencije, kao što je DLSS. Ta jezgra daju ogromno unapređenje performansi u igrama i potpuno nove mogućnosti veštačke inteligencije.

 • Nitro5-KSP2-2

  RT jezgra 2. generacije

  Funkcija praćenja zraka svetlosti simulira ponašanje prave svetlosti i tako obezbeđuje bioskopski kvalitet prikaza u realnom vremenu i u vizuelno najintenzivnijim igrama.

 • Nitro5-KSP2-3

  NVIDIA DLSS

  Prikaz poboljšan veštačkom inteligencijom poboljšava brzinu prikazivanja kadrova ne narušavajući pri tom nenadmašan kvalitet slike.

Manje učitavanja, više pobeda

Iskoristi sve prednosti NVMe PCIe SSD diskova sa neverovatno brzim učitavanjem. Tu su skladište skladište velike brzine do 1 TB1 i standardni hard disk do 6 TB1.

Nitro5-KSP3

Napravljen da osvaja

Dinamične konture i crvena LED svetla zaslužna su za atmosferu intenzivnog putovanja u svet igara. Profesionalno dizajnirano kućište od 18 litara se može smestiti na radni sto ili na pod.

Nitro5-KSP4
 • nitro-50_KSP4_1

  Kućište od 18 l

   

 • nitro-50_KSP4_2

  Hladnjak procesora sa LED lampicama

   

Priključci sa prednje strane

Brzo priključi slušalice ili bilo koji USB periferni uređaj koji imaš pri ruci bez zavlačenja iza računara.

nitro-50_KSP5

Kontrola nad mrežom

Uz neverovatno brzu Intel® Wi-Fi 6E AX211 (Gig+)2 vezu i Realtek Dragon LAN 1G Ethernet, manje ćeš brinuti o kašnjenjima i više uživati u igri. Sada možeš da odložiš telefon, svog saputnika u predasima između mečeva, na podlogu za bežično punjenje3 kada igra počne. Zaboravi na večito traženje adaptera kojeg nikada nema kada ti je potreban.

nitro-50-ksp6

DTS:X® Ultra

Pretvorite bilo koji model slušalica ili zvučnika u prvoklasni sistem prostornog zvuka od 360° i uživajte u svojim omiljenim filmovima, muzici i igrama sa realističnim prostornim zvukom.

 • Fino podešavanje

  Podesi zvuk prema svom ukusu i prati protivnike kao da se stvarno nalaziš pored njih.

 • Optimizacija

  Ova opcija je zaslužna za bogat zvuk koji okružuje slušaoca i pruža poboljšane harmonike za mono i stereo zvuk.

 • Bogat zvuk

  Pomoću zaštite signala i komprimovanja na više frekvencija dobijaš autentičan zvuk sa svim visokim i niskim tonovima.

nitro-50-ksp7

Bežično punjenje

Sada možeš da odložiš telefon, svog saputnika u predasima između mečeva, na podlogu za bežično punjenje1 kada igra počne. Zaboravi na večito traženje adaptera kojeg nikada nema kada ti je potreban.

nitro-50_KSP8

Usavrši svoju igru

 

PRIJAVLJIVANJE
Master-Your-Play_2560x1080

Turnir

Pobedite na turnirima e-sporta i postanite šampion

connect_2560x1080

Kurs

Pređite na sledeći nivo uz ekskluzivne kurseve i sveobuhvatnu statistiku

tournament_2560x1080

ZAJEDNICA

Tim talenata i veterana za stvaranje nasleđa

evolve_2560x1080

Izaberite svoj savršeni Nitro 50

Potražite svoj Nitro 50 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Ovaj proizvod nije dizajniran za rudarenje kriptovaluta. Oštećenja proizvoda nastala usled rudarenja kriptovaluta ili sličnih aktivnosti nisu pokrivena garancijom za proizvod. ©2021 NVIDIA Corporation. Sva prava zadržana. NVIDIA, logotip NVIDIA, NVIDIA Ampere, DLSS, GeForce i RTX su registrovani zaštitni znakovi i/ili zaštitni znakovi korporacije NVIDIA u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. Svi drugi zaštitni znakovi i autorska prava predstavljaju vlasništvo odgovarajućih kompanija. Funkcije i prednosti Intel® tehnologija zavise od konfiguracije sistema i za njihovo korišćenje može biti potrebno da se omogući aktivacija hardvera, softvera ili usluga. Performanse zavise od konfiguracije sistema. Nijedan uređaj niti komponenta ne mogu biti apsolutno bezbedne. 

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela. 

2 Za dostizanje navedenih brzina / prednosti WiFi 6E (802.11ax) mreže neophodni su kompatibilni uređaji. 

3 Postolje za punjenje od 10 W je opciona funkcija.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške