ConceptD 7 SpatialLabs Edition

Prenesite svoje kreacije u novu dimenziju

Kreirajte, pregledajte i prezentujte svoje dizajne u impresivnom stereoskopskom 3D prikazu bez korišćenja specijalnih naočara. Zahvaljujući snažnom hardveru, kamerama za praćenje oka, tehnologijama veštačke inteligencije i prelepom ekranu od 15,6 inča, umetnici i inženjeri mogu na laptop računaru ConceptD 7 SpatialLabs Edition u ranim fazama da pregledaju svoj rad bez potrebe za vizuelizacijom.

 • CGI dizajneri

   

 • CAD dizajneri

   

 • Programeri

   

Instant 3D doživljaji

SpatialLabs™, koji je odmah spreman za korišćenje, daje kreativnim stvaraocima, poput 3D animatora, programera i CAD dizajnera, mogućnost da prate realizaciju projekata.

Saznajte više o paketu SpatialLabs™
 • Stereoskopski 3D prikaz

  Zahvaljujući specijalnom optičkom objektivu i tehnologiji praćenja oka, za svako oko se kreira skup slika koje se zatim projektuju direktno kroz objektiv ka mestu na koje je usmeren pogled kako biste dobili jedinstveni 3D doživljaj.

 • Proces ubrzan tehnologijom veštačke inteligencije

  SpatialLabs™ koristi tehnologiju veštačke inteligencije za potpuno automatsku konverziju 2D sadržaja, poput video snimaka ili slika, u stereo 3D prikaz.

 • Vizuelizacija u realnom vremenu

  Iskoristite tehnologije vizuelizacije u realnom vremenu za jednostavno rotiranje, premeštanje i prevlačenje svih vaših 3D modela i animacija.

NVIDIA Studio

Kreirajte bez kompromisa kombinovanjem NVIDIA® grafičkih procesora sa ekskluzivnim Studio drajverima dizajniranim da unaprede aplikacije za kreativan rad. Oslobodite ekstremne performanse uz pouzdan rad kako biste kreirali nezamislivom brzinom.

Poboljšani tokovi posla

Poboljšajte tokove posla u aplikaciji SpatialLabs Model Viewer. Ova alatka, koja podržava sve formate datoteka i programske dodatke za popularniji softver za 3D modeliranje, omogućava korisnicima brz uvoz i prezentovanje slika, modela i animacija u realnom vremenu u stereoskopskom 3D prikazu.

 • Potpuna kompatibilnost

  SpatialLabs Model Viewer podržava formate datoteka svih poznatih softvera za 3D modeliranje, kao što su Blender, Autodesk 3DS Max, Fusion 360 i drugi.

 • 3D vizuelizacija

  Videćete sve pokrete i promene u osvetljenju na površinama statičnih i animiranih modela u potpuno 3D okruženju koje oživljava na vašem ekranu.

 • Trenutni prikaz

  Dovoljan je samo jedan klik da dodatak za trenutni prikaz preuzme vaše modele iz različitih 3D aplikacija i automatski ih prikaže u aplikaciji SpatialLabs Model Viewer.

Uređivanje u 2D režimu, prikaz u 3D režimu u realnom vremenu

SpatialLabs™ daje korisnicima dodatnu fleksibilnost i mogućnost da koriste prošireni 2D ekran za kreiranje ili uređivanje sadržaja i da u realnom vremenu prikažu unete izmene u stereoskopskom 3D prikazu. Na taj način se preskače postupak vizuelizacije sa premotavanjem unapred i unazad koji oduzima dosta vremena, ubrzavaju tokovi posla i dobija 3D dizajn koji vernije prikazuje originalni koncept.

Snaga stvaranja

Za intenzivnu vizuelizaciju u realnom vremenu je potreban veoma snažan uređaj. Sa 11. generacijom Intel® Core™ i7 procesora1 i grafičkim procesorom za laptop do serije NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 uživaćete u poboljšanim tokovima posla, a zahvaljujući DDR4 memoriji do 64 GB i NVMe PCIe SSD disku do 2 TB brže ćete obavljati više zadataka u isto vreme.

 • Intel® Core™ i7

  procesor1

  11. generacije

 • Microsoft

  Windows 11 Pro

  operativni sistem

 • NVIDIA®

  GeForce RTX™ 3080

  grafičkog procesora za laptop

 • RAM / SSD

  64 GB / 2 TB

  DDR4 / NVMe PCIe

Sloboda u razvijanju

SpatialLabs™ podržava korišćenje mašine Unreal Engine u okviru sistema za izvršavanje Acer XR. Zahvaljujući tome, programeri imaju veću slobodu i fleksibilnost da kreiraju novu generaciju vizuelnih iskustava, na mestima kao što su galerije, škole, bolnice, koja podstiču intenzivniju interakciju.

2D-u-3D konverzija sa tehnologijom veštačke inteligencije

Na ConceptD 7 SpatialLabs Edition laptop računaru možete konvertovati sve svoje 2D sadržaje u 3D format. Bilo da je u pitanju stara fotografija, avanturistička igra za opuštanje ili čak video poziv, uživaćete u realističnijem i intenzivnijem iskustvu u realnom vremenu.

Detaljna preciznost 4K boja

Preciznost boja je od ključnog značaja za posao dizajnera, a ConceptD 7 SpatialLabs Edition vas neće razočarati. Zahvaljujući velikom izboru tehnologija boje, kao što su spektar boja 100% Adobe RGB i preciznost boja Delta E<2, neće vam promaći nijedan sjajan detalj na 4K UHD ekranu od 15,6 inča sa tankim okvirom.

 • Spektar boja 100% Adobe® RGB

  Uz 100% Adobe® RGB, boje su svetlije i preciznije zbog proširenog opsega cijan-zelenih nijansi. Spektar Adobe® RGB pokriva veći opseg boja od spektra sRGB.

 • DELTA E<2

  Monitor je testiran i kalibrisan da dostigne nisku Delta E prosečnu vrednost od <2 za precizan prikaz realističnih boja.

Poboljšan termalni sistem – protok u obliku vrtloga

Tiho i udobno okruženje je od ključnog značaja kada radite na važnom dizajnu. AeroBlade™ 3D ventilator 4. generacije i naša najnovija tehnologija hlađenja stvaraju u uređaju jedinstveni protok vazduha u obliku vrtloga koji smanjuje buku na manje od 40 dBA i efikasno hladi uređaj i njegove unutrašnje komponente čak i kada rade pri maksimalnoj snazi.

 • Priroda kao inspiracija

  Inspirisani tihim, ali brzim letom sova, odlučili smo da ivica ventilatora bude nazubljena čime se povećava protok vazduha.

 • Ultra tanke lopatice

  Svaka od ovih 59 bioničkih metalnih lopatica je samo 0,1 mm debela i ima dva udubljenja za stabilizaciju.

 • Smanjena buka

  Mehanizam za smanjivanje buke na krilcima i poboljšani sistem za termalno podešavanje dodatno smanjuju turbulencije kako biste mogli udobno da radite u tišini.

Široka paleta priključaka

Povežite sve svoje periferne uređaje i uradite više zahvaljujući bogatoj paleti priključaka, kao što su dva priključka USB-C Thunderbolt™ 4 za brzine prenosa podataka do 40 Gb/s, DP 1.4, HDMI 2.1 i tri dodatna priključka USB Type-A za dodatnu fleksibilnost.

 • 1x

  HDMI 2.1

   

 • 2x

  USB 3.2 Type-C

  sa tehnologijom Thunderbolt™ 4

 • 1x

  DisplayPort 1.4

   

Pouzdane veze

Uživajte u neverovatno brzoj i pouzdanoj Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) vezi koja je do 3 puta brža od standardne 802.11ac 2x2 80 MHz (867 Mb/s) veze i zahvaljujući kojoj možete da strimujete medijske sadržaje ili video konferencije sa članovima tima i klijentima uz manje kašnjenje.

Kompletna paleta

Jednostavni, intuitivni ConceptD korisnički interfejs sa paletom funkcija omogućava brz pristup korisničkim postavkama. Sa lakoćom podesite profil boja, nadgledajte sistem i promenite postavke.

Nezavisni dobavljači softvera (ISV)

Kako bi se zadovoljili zahtevi inženjera, arhitekata, videografa, kinematografa, 3D animatora, stručnjaka za veštačku inteligenciju i mnogih drugih stručnjaka, neophodno je imati na raspolaganju hardversko rešenje koje su ispitali i sertifikovali nezavisni dobavljači softvera (ISV). ConceptD proizvodi, u određenim konfiguracijama modela, nude hardver koji su sertifikovali nezavisni dobavljači softvera (ISV) u kombinaciji sa najnovijim tehnologijama.

Izaberite svoje savršeno izdanje ConceptD 7 SpatialLabs

Potražite svoje izdanje ConceptD 7 SpatialLabs po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 – Specifications may vary depending on model and/or region.