ConceptD 7 Ezel i ConceptD 7 Ezel Pro

Novi pristup kreativnosti

Jedan laptop visokih performansi za sve vaše kreativne potrebe. U kombinaciji sa Intel® procesorom1 i NVIDIA® grafičkom karticom1, ConceptD 7 Ezel nudi 4K UHD ekran sa mnoštvom režima ekrana što ga čini idealnim za profesionalne 3D grafičke dizajnere kojima su potrebni brzina i trenutni odziv desktop računara u laganom formatu za nošenje kako za demonstraciju, tako i za korekciju radova u realnom vremenu.
 • Profesionalni kreativni stvaraoci

   

 • Digitalni umetnici

   

 • Kreatori igara

   

Poboljšajte svoj kreativni tok posla

Patentirana Ezel™ šarka kompanije Acer nudi korisnicima šest režima: za jednostavnu saradnju izaberite režim deljenja, za efikasno kreativno stvaranje izaberite režim lebdenja, radite u pokretu u uspravnom režimu, pregledajte sadržaj u režimu tableta, prezentujte svoj rad u režimu ekrana, a za rad u tišini izaberite standardni laptop režim.

 • Zabeležite inspiraciju

  Kada naiđe trenutak inspiracije, podesite Ezel™ šarku u režim lebdenja u kojem ekran ostaje čvrsto fiksiran pod uglom ili u položaju koji izaberete za rad.

 • Fleksibilne prezentacije

  Bilo da ste se negde sastali sa klijentom ili da se nalazite na sastanku van kancelarije, lako možete da okrenete dodirni ekran prema svojoj publici i održite prezentaciju.

 • Maksimalna produktivnost

  Uparite svoj laptop sa spoljnim monitorom i brzo i lako pristupite slojevima, bojama i drugim alatkama koje više ne morate da gomilate na glavnom ekranu kada radite u svojim omiljenim aplikacijama kao što je Adobe® Photoshop®.

Bezvremen dizajn

Atraktivno oblikovano belo aluminijumsko kućište krasi bezvremen dizajn zbog čega je idealno za kreativne stvaraoce koji rade na modernim lokacijama. Tu je i atraktivna tastatura sa žutim pozadinskim osvetljenjem za rad pri lošijem osvetljenju.

 • Tastatura sa pozadinskim osvetljenjem

  Radite udobno u svim okruženjima na tastaturi sa pozadinskim osvetljenjem. Nežno, žuto pozadinsko osvetljenje podseća na boje prirode i izlazećeg sunca.

 • Keramička površina

  Procesom oksidacije sa mikropražnjenjima (MAO – Micro-Arc Oxidation) dodaje se keramički sloj na metalnu površinu računara čime se kombinuju čvrstina, jačina i otpornost na koroziju i oksidaciju.

 • Besprekorna belina

  Premaz otporan na fleke štiti laptop od pojave žute boje i mrlja, na primer od prljavštine, markera i kafe.

Preciznost u crtanju

Olovka sa tehnologijom Wacom EMR pruža korisnicima prirodan osećaj crtanja na glatkom staklu ekrana kao kada koriste papir i olovku. Sa 4.096 nivoa osetljivosti na pritisak, EMR olovka savršeno podražava crtanje tušem. Sa digitalizovanim radnim prostorom za dizajn, svoje umetničke radove možete brzo da pošaljete klijentima, izdavačima, grafičkim kućama ili jednostavno da ih podelite sa svojom publikom.

 • Digitalno skiciranje

  Wacom EMR olovka pruža isti osećaj kao prava olovka. Radite u skoro svim medijima, zabeležite inspiraciju pomoću omiljenog softvera, kao što je Autodesk® SketchBook®, i radite ono u čemu najviše uživate: stvarajte.

 • Animacija

  Profesionalne dizajnerske aplikacije, kao što su Adobe®, Autodesk i Corel®, imaju integrisano prepoznavanje olovke i Wacom detektovanje pritiska, što će vam pomoći da stvarate koncepte, kreirate ploče sa scenarijem, razvijate likove i još mnogo toga.

 • 3D modeliranje

  Oblikujte, vajajte i slikajte sa preciznošću. Pomoću olovke osetljive na pritisak možete da kreirate 3D modele u aplikacijama kao što je Autodesk® Maya® do neverovatnih detalja – kao da radite sa pravom glinom.

Snaga stvaranja

Vreme renderovanja i obrade slike kod zahtevnih i kompleksnih 3D CAD kreativnih tokova posla sa više nivoa je skraćeno sa Intel® procesorom1 i NVIDIA® grafičkom karticom1. Istovremeno obavljanje više poslova je dodatno olakšano sa DDR4 EEC memorijom od 32 GB i dva NVMe PCIe SSD diska sa prostorom za skladištenje do 2 TB.

 • Procesor

  Intel® Core™ i71 procesor 11. generacije

  Intel® Xeon® W CPU

 • Operativni sistem

  Windows 10 Pro

   

 • RAM / SSD

  32 GB / 2 TB

  DDR4 ECC / NVMe PCIe

Treba vam više snage? Izaberite uređaj profesionalnog ranga

ConceptD laptop računari su dizajnirani da inspirišu kreativne stvaraoce i ponude im nove mogućnosti u načinu stvaranja. Linija uređaja ConceptD Pro nudi dodatnu snagu koja vam je potrebna da poboljšate svoje rezultate u kreativnom stvaranju.

 • ConceptD 7 Ezel

  NVIDIA® GeForce RTX™ 3080

   

 • ConceptD 7 Ezel Pro

  NVIDIA RTX™ A5000

   

Povežite kreativne svetove

NVIDIA Omniverse™ je platforma za ubrzani 3D dizajn koja povezuje i unapređuje vaše 3D aplikacije i kreativne tokove posla. Ujedinite svoje resurse, biblioteke i alatke kako biste otkrili nove načine na koje možete brzo da razrađujete i istražujete svoje ideje.

Vaša mobilna radna stanica

Intel® Core™ procesori 11. generacije pokreću ove vrhunske laptop računare za kreativne stvaraoce. Povećanje radnog takta na do 4,6 GHz3 u kombinaciji sa 8 jezgara i 16 nizova omogućava jednostavno stvaranje, uređivanje i deljenje svih vaših kreacija i video zapisa brže nego ikada ranije. Efikasno obavljajte svoje poslove pomoću ubrzanih aplikacija i učitavanja sadržaja i obavljajte više poslova istovremeno na do sada nezamisliv način.

 • Jezgra

  8

   

 • Nizovi

  16

   

 • Brzina sa povećanim radnim taktom

  4,6 GHz2

   

Precizan prikaz boja

Preciznost boja je od ključnog značaja za dizajniranje, a ConceptD 7 Ezel vas neće izneveriti sa svojim 4K UHD ekranom. Zahvaljujući spektru boja 100% Adobe® RGB i preciznosti Delta E <2, verna reprodukcija boja je zagarantovana. Kao pomoć u radu u okruženjima sa jakim osvetljenjem, tu je Corning® Gorilla® Glass 6 staklo sa zaštitom od odsjaja.

 •  

  15,6 inča

  IPS

 •  

  6 režima

  Deljenje, lebdenje, standardni, uspravni, tablet, ekran

 •  

  4K

  UHD

 • Spektar boja 100% Adobe® RGB

  Uz 100% Adobe® RGB, boje su svetlije i preciznije zbog proširenog opsega cijan-zelenih nijansi. Spektar Adobe® RGB pokriva veći opseg boja od spektra sRGB.

 • DELTA E <2

  Monitor je testiran i kalibrisan da dostigne nisku Delta E prosečnu vrednost od <2 za precizan prikaz realističnih boja.

Nezavisni dobavljači softvera (ISV)

Kako bi se zadovoljili zahtevi inženjera, arhitekata, videografa, kinematografa, 3D animatora, stručnjaka za veštačku inteligenciju i mnogih drugih stručnjaka, neophodno je imati na raspolaganju hardversko rešenje koje su ispitali i sertifikovali nezavisni dobavljači softvera (ISV). ConceptD proizvodi, u određenim konfiguracijama modela, nude hardver koji su sertifikovali nezavisni dobavljači softvera (ISV) u kombinaciji sa najnovijim tehnologijama.

Poboljšan termalni sistem – protok u obliku vrtloga

Tiho i udobno okruženje je od ključnog značaja kada radite na važnom dizajnu. AeroBlade™ 3D ventilator 4. generacije i naša najnovija tehnologija hlađenja stvaraju u uređaju jedinstveni protok vazduha u obliku vrtloga koji smanjuje buku na manje od 40 dBA3 i efikasno hladi uređaj i njegove unutrašnje komponente čak i kada rade pri maksimalnoj snazi.

 • Priroda kao inspiracija

  Inspirisani tihim, ali brzim letom sova, odlučili smo da ivica ventilatora bude nazubljena čime se povećava protok vazduha.

 • Ultra tanke lopatice

  Svaka od ovih 59 bioničkih metalnih lopatica je samo 0,1 mm debela i ima dva udubljenja za stabilizaciju.

 • Smanjena buka

  Mehanizam za smanjivanje buke na krilcima i poboljšani sistem za termalno podešavanje dodatno smanjuju turbulencije kako biste mogli udobno da radite u tišini.

Široka paleta priključaka

Povežite sve svoje periferne uređaje i uradite više zahvaljujući bogatoj paleti priključaka, među kojima su dva USB-C ThunderBolt™ 4 priključka za prenos podataka brzinom od 40 Gb/s, povezivanje više 4K monitora, ali i punjenje spoljnih uređaja kada je laptop isključen. Otvor za Kensington bravu i dugme za napajanje sa čitačem otiska prsta dodatno obezbeđuju uređaj.

 •  

  2 x USB 3.2 Type-A

   

 •  

  2 x USB 3.2 Type-C

  sa tehnologijom Thunderbolt™ 4

 •  

  1 x Display Port

   

Kompletna paleta

Jednostavni, intuitivni ConceptD korisnički interfejs sa paletom funkcija omogućava brz pristup korisničkim postavkama. Sa lakoćom podesite profil boja, nadgledajte sistem i promenite postavke.

Izaberite svoj savšeni ConceptD 7 Ezel

Potražite svoj računar ConceptD 7 Ezel po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 Obuhvata efekat Intel® Thermal Velocity Boost (Intel® TVB) – u pitanju je funkcija koja detektuje prilike i automatski povećava radni takt iznad frekvencije jednog i više jezgara zahvaljujući tehnologiji Intel® Turbo Boost na osnovu toga koliko je temperatura pri kojoj procesor radi niža od maksimalne temperature i da li je turbo režim rada dostupan. Povećanje frekvencije i njeno trajanje zavise od radnog opterećenja, mogućnosti procesora i rešenja za hlađenje procesora.
3 Vrednost „Tiše od 40 dBA“ dobijena je na osnovu podrazumevanih („Balansiran rad“) postavki ventilatora.