ConceptD 3 Ezel i ConceptD 3 Ezel Pro

Smestite se udobno i prepustite inspiraciji

Kreativnost može bilo gde da se probudi u vama, a ConceptD je tu da vam pomogne da je iskoristite. ConceptD 3 Ezel je mašina bogata raznovrsnim funkcijama za kreativne stvaraoce u pokretu. Ovaj računar je potpuno konvertibilan, lagan i ima FHD (1920 X 1080) PANTONE® ekran osetljiv na dodir do 15,6 inča uz koji dobijate olovku sa postoljem, što ga čini idealnim za napredne kreativne procese gde god da se nađete.
 • Dizajneri proizvoda

   

 • Uređivači video zapisa

   

 • Dizajneri enterijera

   

Savremen dizajn

Kada stvarate, stvarajte sa stilom. Elegantno kućište od legure aluminijuma vrhunskog kvaliteta teži svega 1,73 kg pa ga nećete osetiti dok ga budete nosili1, 2.

 • Keramička površina

  Procesom oksidacije sa mikropražnjenjima (MAO – Micro-Arc Oxidation) dodaje se keramički sloj na metalnu površinu računara čime se kombinuju čvrstina, jačina i otpornost na koroziju i oksidaciju.

 • Besprekorna belina

  Premaz otporan na fleke štiti laptop od pojave žute boje i mrlja, na primer od prljavštine, markera i kafe.

 • Lagan i izdržljiv

  U poređenju sa standardnim aluminijumom, legura magnezijuma i aluminijuma (MgAl) je za 20% lakša i gotovo dva puta izdržljivija pri istoj gustini, a rezultat je lagano, ali snažno kućište.

Fleksibilnost u kreativnom procesu

Inovativna Ezel™ šarka kompanije Acer omogućava konvertovanje računara u šest režima kako biste sa lakoćom stvarali, sarađivali sa drugima i delili sadržaje u kojem god režimu želite.

 • Zabeležite inspiraciju

  Kada naiđe trenutak inspiracije, podesite Ezel™ šarku u režim lebdenja u kojem ekran ostaje čvrsto fiksiran pod uglom ili u položaju koji izaberete za rad.

 • Fleksibilne prezentacije

  Bilo da ste se negde sastali sa klijentom ili da se nalazite na sastanku van kancelarije, lako možete da okrenete dodirni ekran prema svojoj publici i održite prezentaciju.

 • Maksimalna produktivnost

  Uparite svoj laptop sa spoljnim monitorom i brzo i lako pristupite slojevima, bojama i drugim alatkama koje više ne morate da gomilate na glavnom ekranu kada radite u svojim omiljenim aplikacijama kao što je Adobe® Photoshop®.

Iskoristite nova iskustva

Olovka sa postoljem je praktično smeštena sa bočne strane ConceptD laptop računara tako da možete da zabeležite svoje ideje i oslobodite kreativnost sa neverovatno prirodnim i preciznim osećajem pisanja, poput olovkom po papiru, dok crtate ili hvatate beleške.

 • 4096 nivoa osetljivosti na pritisak

  Ova olovka prepoznaje čak 4096 nivoa osetljivosti na pritisak tako da dobijate prirodan osećaj pisanja poput olovkom po papiru.

 • Zanemarivanje kontakta sa dlanom

  Bez brige udobno smestite dlan na ekran laptop računara da biste zauzeli što prirodniji položaj tokom crtanja.

 • Prečice za funkcije

  Brzo pristupite korisnim funkcijama pomoću dva dugmeta na olovci koja se mogu programirati.

Ubrzajte kreativni proces

Intel® Core™ i7 procesor 11. generacije1, DDR4 memorija velikog kapaciteta do 16 GB i PCIe SSD disk do 1 TB omogućavaju efikasno uređivanje video zapisa i rad na 3D CAD projektima uz neverovatan odziv tokom kreativnog posla.

 • operativni sistem

  Windows 11 Pro

   

 • Procesor

  Intel® Core i7 procesori 11. generacije1

   

 • RAM / SSD

  16 GB / 1 TB

   

Vaša mobilna radna stanica

Intel® Core™ procesori 11. generacije pokreću ove vrhunske laptop računare za kreativne stvaraoce. Povećanje radnog takta na 4,6 GHz3 u kombinaciji sa 8 jezgara i 16 nizova omogućava jednostavno stvaranje, uređivanje i deljenje svih vaših kreacija i video zapisa brže nego ikada ranije. Efikasno obavljajte svoje poslove pomoću ubrzanih aplikacija i učitavanja sadržaja i obavljajte više poslova istovremeno na do sada nezamisliv način.

 • Jezgra

  8

   

 • Nizovi

  16

   

 • Brzina sa povećanim radnim taktom

  4,6 GHz3

   

Treba vam više snage? Izaberite uređaj profesionalnog ranga

ConceptD laptop računari su dizajnirani da inspirišu kreativne stvaraoce i ponude im nove mogućnosti u načinu stvaranja. Linija uređaja ConceptD Pro nudi dodatnu snagu koja vam je potrebna da poboljšate svoje rezultate u kreativnom stvaranju.

 • ConceptD 3 Ezel

  NVIDIA® GEFORCE RTX™ 3050 Ti

   

 • ConceptD 3 Ezel Pro

  NVIDIA® T1200

   

NVIDIA Studio

Brzo pratite svoju kreativnost sa grafičkim procesorima serije GeForce® RTX™ 30. Praćenje svetlosti ubrzano hardverom i funkcije veštačke inteligencije. Koriste NVIDIA Studio platformu. I napravljeni su da rade munjevito brzo.

Garantovana preciznost boja

Svaki detalj je bitan. Spektar boja 100% sRGB, preciznost Delta E <2 i FHD (1920 X 1080) PANTONE® monitor do 15,6 inča sa mat površinom i Corning® Gorilla® Glass 5 staklom1 – preciznost u stvaranju je još bolja kada radite na uređaju sa nenadmašno vernim prikazom boje.

 • Sa tehnologijom PANTONE®

  Obavite posao na profesionalan način na ekranu sa integrisanom korekcijom boja i neverovatno vernom reprodukcijom PANTONE® Matching System (PMS) boja.

 • DELTA E <2

  Monitor je testiran i kalibrisan da dostigne nisku Delta E prosečnu vrednost od <2 za precizan prikaz realističnih boja.

 • Od Corning® Gorilla® stakla

  Završni sloj od Corning® Gorilla® 5 stakla smanjuje odsjaj i refleksiju i poboljšava kontrast kako biste udobno mogli da gledate sadržaj koji je jasno prikazan na ekranu u bilo kom okruženju.

Poboljšan termalni sistem – protok u obliku vrtloga

Uređaj ne mora da se pregreje ili bučno da radi da biste dobili visoke performanse. Dva izuzetno efikasna ventilatora i naša najnovija tehnologija hlađenja stvaraju u unutrašnjosti uređaja jedinstveni protok vazduha u obliku „vrtloga“. Na taj način, uređaj radi tiše od 40 dBA4, a njegove unutrašnje komponente se ne zagrevaju čak i kada računar dugo koristite.

Povežite se

Rasplamsajte kreativnost pomoću neverovatno brze i pouzdane veze koja koristi tehnologiju Intel® Wi-Fi 6 (Gig+).

Povećavanje kreativnog potencijala

Tastatura standardne veličine ima specijalne tastere za medije koji omogućavaju trenutno isecanje slika ili promenu profila boje, a veća dodirna tabla i nežno pozadinsko osvetljenje u boji ćilibara omogućavaju efikasan rad i u najmračnijim prostorijama.

 • Tastatura sa makazicama

  Taktilni dizajn tastature sa makazicama i hod tastera od 1,55 mm omogućavaju udobno i tiho kucanje sa bržim odzivom.

 • Poboljšana dodirna tabla

  Dodirna tabla od Corning® Gorilla® stakla povećana je za 27% u odnosu na prethodnu generaciju da biste imali više prostora za listanje i navigaciju, a podržava i pokrete sa dodirom u više tačaka u operativnom sistemu Windows.

 • Specijalni tasteri za kreativne stvaraoce

  Iskoristite 3 dodatna specijalna tastera za kreiranje da biste brže pristupali alatki za isecanje, menjali aplikacije i isprobavali boje.

Bezbedno prijavljivanje jednim dodirom

Prijavljujte se na laptop na način koji vi izaberete. Zahvaljujući sistemu Windows Hello za prijavljivanje bez lozinke, lako pristupite uređaju pomoću čitača otiska prsta koji je ugrađen direktno u dugme za napajanje. Obezbedite dodatnu zaštitu za svoj uređaj pomoću modula TPM 2.0 i otvora za Kensington bravu.

Kreativni proces koji se prilagođava vašim potrebama

Ovaj laptop ima sve priključke koji vam mogu zatrebati: HDMI, SD 7.0 i mnoge druge. Zahvaljujući priključku Thunderbolt™ 4 USB Type-C koji podržava brzinu prenosa od 40 Gb/s, brzo ćete preneti i najveće datoteke ili raditi na više uređaja i monitora istovremeno.

 • 1x

  čitač SD kartica 7.0

   

 • 2x

  USB 3.2 Type-A

   

 • 1x

  USB 3.2 Type-C

  sa tehnologijom Thunderbolt™ 4

 • 1x

  Mini DisplayPort

   

Kompletna paleta

Jednostavni, intuitivni ConceptD korisnički interfejs sa paletom funkcija omogućava brz pristup korisničkim postavkama. Sa lakoćom podesite profil boja, nadgledajte sistem i promenite postavke.

Nezavisni dobavljači softvera (ISV)

Kako bi se zadovoljili zahtevi inženjera, arhitekata, videografa, kinematografa, 3D animatora, stručnjaka za veštačku inteligenciju i mnogih drugih stručnjaka, neophodno je imati na raspolaganju hardversko rešenje koje su ispitali i sertifikovali nezavisni dobavljači softvera (ISV). ConceptD proizvodi, u određenim konfiguracijama modela, nude hardver koji su sertifikovali nezavisni dobavljači softvera (ISV) u kombinaciji sa najnovijim tehnologijama.

Izaberite svoj savršeni ConceptD 3 Ezel

Potražite svoj računar ConceptD 3 Ezel po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 Težina se odnosi na modele od 14 inča.
3 Obuhvata efekat Intel® Thermal Velocity Boost (Intel® TVB) – u pitanju je funkcija koja detektuje prilike i automatski povećava radni takt iznad frekvencije jednog i više jezgara zahvaljujući tehnologiji Intel® Turbo Boost na osnovu toga koliko je temperatura pri kojoj procesor radi niža od maksimalne temperature i da li je turbo režim rada dostupan. Povećanje frekvencije i njeno trajanje zavise od radnog opterećenja, mogućnosti procesora i rešenja za hlađenje procesora.
4 Vrednost „Tiše od 40 dBA“ dobijena je na osnovu podrazumevanih („Balansiran rad“) postavki ventilatora.