ConceptD 3 i ConceptD 3 Pro

Sloboda stvaranja

Izađite iz kancelarije i oslobodite svoju kreativnost u pokretu. ConceptD 3 ima snažnu NVIDIA® grafičku karticu i Intel® Core™ i7 procesor 11. generacije1 – imate sve što vam je potrebno za rad na projektima grafičkog dizajna na njegovom prelepom ekranu od 16 inča1.
 • Fotografi

   

 • Dizajneri enterijera

   

 • Digitalni umetnici

   

Savremen dizajn

Kada stvarate, stvarajte sa stilom. Elegantno kućište od legure aluminijuma vrhunskog kvaliteta teško je samo 1,41 kg, pa ga nećete osetiti dok ga budete nosili1, 2.

 • Keramička površina

  Procesom oksidacije sa mikropražnjenjima (MAO – Micro-Arc Oxidation) dodaje se keramički sloj na metalnu površinu računara čime se kombinuju čvrstina, jačina i otpornost na koroziju i oksidaciju.

 • Besprekorna belina

  Premaz otporan na fleke štiti laptop od pojave žute boje i mrlja, na primer od prljavštine, markera i kafe.

 • Lagan i izdržljiv

  U poređenju sa standardnim aluminijumom, legura magnezijuma i aluminijuma (MgAl) je za 20% lakša i gotovo dva puta izdržljivija pri istoj gustini, a rezultat je lagano, ali snažno kućište.

Ubrzajte kreativni proces

Snažna NVIDIA® grafička kartica, Intel® Core™ i7 procesor 11. generacije1, DDR4 memorija velikog kapaciteta do 16 GB i PCIe SSD disk do 1 TB omogućavaju efikasan rad na 2D i 3D sadržajima, CAD projektima, kao i uređivanje video snimaka u realnom vremenu sa neverovatnim odzivom.

 • operativni sistem

  Windows 11 Pro

   

 • Procesor

  Intel® Core i7 procesor 11. generacije1

   

 • RAM / SSD

  16 GB / 1 TB

   

Vaša mobilna radna stanica

Intel® Core™ procesori 11. generacije pokreću ove vrhunske laptop računare za kreativne stvaraoce. Povećanje radnog takta na 4,6 GHz3 u kombinaciji sa 8 jezgara i 16 nizova omogućava jednostavno stvaranje, uređivanje i deljenje svih vaših kreacija i video zapisa brže nego ikada ranije. Efikasno obavljajte svoje poslove pomoću ubrzanih aplikacija i učitavanja sadržaja i obavljajte više poslova istovremeno na do sada nezamisliv način.

 • Jezgra

  8

   

 • Nizovi

  16

   

 • Brzina sa povećanim radnim taktom

  4,6 GHz3

   

Treba vam više snage? Izaberite uređaj profesionalnog ranga

ConceptD laptop računari su dizajnirani da inspirišu kreativne stvaraoce i ponude im nove mogućnosti u načinu stvaranja. Linija uređaja ConceptD Pro nudi dodatnu snagu koja vam je potrebna da poboljšate svoje rezultate u kreativnom stvaranju.

 • ConceptD 3

  NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 serija

   

 • ConceptD 3 Pro

  NVIDIA® T1200

   

NVIDIA Studio1

Brzo pratite svoju kreativnost sa grafičkim procesorima serije GeForce® RTX™ 30. Praćenje svetlosti ubrzano hardverom i funkcije veštačke inteligencije. Koriste NVIDIA Studio platformu. I napravljeni su da rade munjevito brzo.

Precizan prikaz boja

Svaki detalj je bitan. Spektar boja sRGB 100%, preciznost prikaza boja Delta E <2 i WUXGA (1920 X 1200) monitor do 16 inča1 sa odnosom 16:10 – preciznost u stvaranju je još bolja kada radite na uređaju sa nenadmašno vernim prikazom boje.

Delta E<2

Monitor je testiran i kalibrisan da dostigne nisku vrednost Delta E (<2) za precizan prikaz realističnih boja.

Poboljšan termalni sistem – protok u obliku vrtloga

Uređaj ne mora da se pregreje ili bučno da radi da biste dobili visoke performanse. Dva izuzetno efikasna ventilatora i naša najnovija tehnologija hlađenja stvaraju u unutrašnjosti uređaja jedinstveni protok vazduha u obliku „vrtloga“. Na taj način, uređaj radi tiše od 40 dBA4, a njegove unutrašnje komponente se ne zagrevaju čak i kada računar dugo koristite.

Povežite se

Uživajte u slobodi stvaranja kod kuće ili u pokretu. Zahvaljujući brzoj Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) vezi, ležištu za kartice SD 7.0, Mini DisplayPort ulazu i Thunderbolt™ 4 USB Type-C priključcima za istovremeno punjenje, prenos podataka i prikaz sadržaja, imate sve što vam je potrebno u ovom računaru stvorenom za kreativan rad.

 • 1x

  čitač SD kartica 7.0

   

 • 2x

  USB 3.2 Type-A

   

 • 1x

  USB 3.2 Type-C

  sa tehnologijom Thunderbolt™ 4

 • 1x

  Mini DisplayPort

   

Povećavanje kreativnog potencijala

Tastatura standardne veličine ima specijalne tastere za medije koji omogućavaju trenutno isecanje slika ili promenu profila boje, a veća dodirna tabla i nežno pozadinsko osvetljenje u boji ćilibara omogućavaju efikasan rad i u najmračnijim prostorijama.

 • Tastatura sa makazicama

  Taktilni dizajn tastature sa makazicama i hod tastera od 1,55 mm omogućavaju udobno i tiho kucanje sa bržim odzivom.

 • Poboljšana dodirna tabla

  Dodirna tabla je za 27% veća u odnosu na prethodne generacije da biste imali više prostora za listanje i navigaciju, a podržava i pokrete sa dodirom u više tačaka u operativnom sistemu Windows.

 • Specijalni tasteri za kreativne stvaraoce

  Iskoristite 3 dodatna specijalna tastera za kreiranje da biste brže pristupali alatki za isecanje, menjali aplikacije i isprobavali boje.

Bezbedno prijavljivanje jednim dodirom

Prijavljujte se na laptop na način koji vi izaberete. Zahvaljujući sistemu Windows Hello za prijavljivanje bez lozinke, lako pristupite uređaju pomoću čitača otiska prsta koji je ugrađen direktno u dugme za napajanje. Obezbedite dodatnu zaštitu za svoj uređaj pomoću modula TPM 2.0 i otvora za Kensington bravu.

Kompletna paleta

Jednostavni, intuitivni ConceptD korisnički interfejs sa paletom funkcija omogućava brz pristup korisničkim postavkama. Sa lakoćom podesite profil boja, nadgledajte sistem i promenite postavke.

Nezavisni dobavljači softvera (ISV)

Kako bi se zadovoljili zahtevi inženjera, arhitekata, videografa, kinematografa, 3D animatora, stručnjaka za veštačku inteligenciju i mnogih drugih stručnjaka, neophodno je imati na raspolaganju hardversko rešenje koje su ispitali i sertifikovali nezavisni dobavljači softvera (ISV). ConceptD proizvodi, u određenim konfiguracijama modela, nude hardver koji su sertifikovali nezavisni dobavljači softvera (ISV) u kombinaciji sa najnovijim tehnologijama.

Izaberite svoj savršeni ConceptD 3

Potražite svoj ConceptD 3 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 – Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 – Težina se odnosi na modele od 14 inča.
3 – Obuhvata efekat Intel® Thermal Velocity Boost (Intel® TVB) – u pitanju je funkcija koja detektuje prilike i automatski povećava radni takt iznad frekvencije jednog i više jezgara zahvaljujući tehnologiji Intel® Turbo Boost na osnovu toga koliko je temperatura pri kojoj procesor radi niža od maksimalne temperature i da li je turbo režim rada dostupan. Povećanje frekvencije i njeno trajanje zavise od radnog opterećenja, mogućnosti procesora i rešenja za hlađenje procesora.
4 – Vrednost „Tiše od 40 dBA“ dobijena je na osnovu podrazumevanih („Balansiran rad“) postavki ventilatora.