ConceptD 700

Stvoren za kreiranje

Elegantan dizajn računara ConceptD 700 kombinuje najnoviji procesor Intel® Xeon® i grafičku karticu NVIDIA® Quadro RTX™ da bi obezbedio snažne i pouzdane računarske performanse za 3D modeliranje, fotorealističnu vizuelizaciju i produkciju dugometražnih filmova.

Radna stanica sa optimalnim performansama

Budući da je predviđen za 2D/3D CAD, BIM dizajn i fotorealistične modele u realnom vremenu, ConceptD 700 se može pohvaliti najnovijim procesorom Intel® Xeon® od 3,7 GHz sa 8 jezgara, 16 nizova i opcionom Optane™ memorijom. A sa podrškom za ECC memoriju koju nudi procesor Intel® Xeon®, ConceptD 700 obezbeđuje brzinu i pouzdan rad sistema koji su, pored visokih performansi, profesionalcima potrebni za CAD, BIM dizajn i video produkcije velikog obima.

Nesputana kreativnost

Sa podrškom za grafičku karticu do modela NVIDIA® Quadro RTX™ 40001, ConceptD 700 obezbeđuje nenadmašnu snagu za nesputanu kreativnu slobodu u oblastima poput 3D modeliranja i vizuelizacije sa funkcijama veštačke inteligencije. Uživajte u tečnijem fotorealističnom praćenju svetlosti, bržim performansama sa aplikacijama koje podržavaju funkcije veštačke inteligencije i kreirajte detaljne, verne sadržaje za virtuelnu realnost.

 • Neverovatne performanse

  NVIDIA® Turing™ arhitektura u kombinaciji sa tehnologijom NVIDIA® RTX™ obezbeđuje korisnicima radnih stanica funkciju praćenja svetlosti u realnom vremenu.

 • Unapređene funkcije ekrana

  Možete računati na vrhunski kvalitet slike jer ova radna stanica ima dovoljno snage za do četiri 8K monitora sa HDR podrškom preko priključka Display Port 1.4. HDR prikazuje duplo više boja tako da dobijate svetlije, zasićenije slike.

 • Živopisna virtuelna realnost

  Quadro RTX™ 4000 je specijalno dizajniran da podrži živopisna okruženja virtuelne stvarnosti i omogući što je moguće detaljniji i verniji VR prikaz.

Poboljšani tihi sistem hlađenja

Aplikacije zahtevne za procesor, na primer za prikazivanje i uređivanje video snimaka, mogu da dovedu do pregrevanja procesora i grafičke kartice, zbog čega je obavezan najbolji mogući sistem hlađenja. ConceptD 700 ima optimalni sistem hlađenja, ventilacije i strujanja vazduha koji koristi tri ventilatora za uvlačenje vazduha kroz trougaonu prednju ploču i njegovo strujanje kroz kućište. Ali, s druge strane, sa 40 dBA je dovoljno tih da nikom ne smeta.

Elegantan i jednostavan

Dizajniran da se uklopi u svaki moderni studio, ConceptD 700 ima jednostavno, belo kućište zaobljenih ivica koje sa gornje strane ima šablon drveta i trougaonu ploču na prednjoj strani. Jednostavna spoljašnjost skriva niz pažljivo izabranih praktičnih funkcija, npr. bežično punjenje i veliki broj priključaka velike brzine. Na prednjoj strani je integrisano žuto svetlo koje pruža osećaj toplote.

 • Bežično punjenje

  Brzo napunite moderne Qi-kompatibilne uređaje bez povezivanja na zidnu utičnicu.

 • Postolje za slušalice sa mikrofonom

  Pametno osmišljeni dizajn daje vam mogućnost da postolje sklonite kada se ne koristi.

 • Organizovanje kablova

  Organizujte neuredne kablove, tako da radna stanica izgleda uredno i sa zadnje strane.

Impresivna mogućnost proširivanja

Radna stanica koja može da se proširi dizajnirana je da raste zajedno sa vašim promenljivim obimom posla. Fleksibilne opcije skladištenja omogućavaju brz pristup i čuvanje velike količine podataka i datoteka.

 • Brži odziv

  4 x DIMM 2666 MHz DDR4 memorijska slota za do 64 GB memorije povećavaju propusni opseg i kapacitet. Oslonite se na njegove brze performanse kada radite na kompleksnom dizajnu.

 • Ultrabrzi PCIe interfejs

  Radite na velikim modelima i prikažite kompleksne 3D sadržaje u realnom vremenu zahvaljujući većim, bržim opcijama skladištenja, među kojima je i integrisani PCIe M.2 SSD disk.

 • Hard disk za koji vam nije potreban alat

  Dva velika ležišta za proširivanje koja podržavaju hard diskove od 3,5 inča omogućavaju brz pristup i skladištenje velikih količina podataka i datoteka.

Nezavisni dobavljači softvera (ISV)

Kako bi se zadovoljili zahtevi inženjera, arhitekata, videografa, kinematografa, 3D animatora, stručnjaka za veštačku inteligenciju i mnogih drugih stručnjaka, neophodno je imati na raspolaganju hardversko rešenje koje su ispitali i sertifikovali nezavisni dobavljači softvera (ISV). ConceptD proizvodi, u određenim konfiguracijama modela, nude hardver koji su sertifikovali nezavisni dobavljači softvera (ISV) u kombinaciji sa najnovijim tehnologijama.

Bezbedna radna stanica kojom se lako upravlja

ConceptD 700 ima mnoštvo funkcija dizajniranih da štite vaše podatke i uređaj od kvarova.

 • Lampica indikatora za ispravnost

  Indikator ispravnosti prikazuje upozorenja preko dugmeta za napajanje i žute LED lampice i tako omogućava brzo rešavanje problema.

 • Bravica za zaštitu od upada u sistem

  Sistem ima bravicu i alarm za upad koji sprečavaju krađu i neovlašćen pristup sistemu.

 • ConceptD Palette

  Brzo i lako pratite korišćenje procesora, grafičkog procesora i memorije na intuitivnom interfejsu ConceptD Palette.

Izaberite svoj savršeni ConceptD 700

Potražite svoj ConceptD 700 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 – Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.