ConceptD 300

Savršeno se uklapa

Sa 11. generacijom Intel® Core™ i9 procesora1 i grafičkim procesorom do serije NVIDIA RTX™ A40001, ovaj elegantni računar sa tower kućištem srednje veličine koji se savršeno uklapa u svaku modernu kancelariju ili dom ispuniće sva očekivanja kreativnih stvaralaca kada su u pitanju procesorska snaga, grafika i povezivanje.
 • Arhitekte

   

 • Animatori

   

 • Uređivači video zapisa

   

Besprekoran dizajn

Ovaj snažni računar srednje veličine sa tower kućištem od 18 l odlično će izgledati na vašem radnom stolu sa prelepom završnom obradom u beloj boji i elegantnom gornjom pločom sa šablonom drveta. Na prednjoj strani se nalazi veliki otvor za dovod vazduha u obliku trougla koji omogućava efikasno hlađenje, kao i ergonomski dizajnirani ulazni i izlazni priključci kojima ćete lakše pristupiti kada vam zatrebaju.

Još brži kreativni procesi

Idealan je za 3D animacije i CAD projekte – zahvaljujući 11. generaciji Intel® Core™ i9 procesora1 pomerićete granice kreativnog stvaralaštva. U kombinaciji sa još bržim prenosom podataka na PCIe disku 4. generacije, dobijate glatke i efikasnije tokove posla.

 • Cores

  8

   

 • Threads

  16

   

 • Clock Speed

  5.3 GHz2

   

NVIDIA Studio

Kreirajte bez kompromisa kombinovanjem NVIDIA® grafičkih procesora sa ekskluzivnim Studio drajverima dizajniranim da unaprede aplikacije za kreativan rad. Oslobodite ekstremne performanse uz pouzdan rad kako biste kreirali nezamislivom brzinom.

Snažan grafički procesor

NVIDIA RTX™ A4000 je najsnažniji profesionalni grafički procesor sa jednim ležištem koji objedinjuje RT jezgra, Tensor jezgra i CUDA jezgra najnovije generacije sa grafičkom memorijom od 16 GB u kompaktnom kućištu kompatibilnim sa različitim sistemima

 • Arhitektura Ampere

  Potpuno nova arhitektura NVIDIA Ampere ima novu 2. generaciju jezgara za praćenje svetlosti i 3. generaciju Tensor jezgara sa većom propusnom moći. NVIDIA Ampere multiprocesori za strimovanje su osnovne jedinice najbržeg i najefikasnijeg grafičkog procesora na svetu za gejmere i kreativne stvaraoce.

 • Praćenje svetlosti

  Namenski hardver za praćenje svetlosti omogućava brzo praćenje zraka svetlosti u realnom vremenu sa fizički preciznim senkama, odsjajima, prelamanjem svetlosti i globalnim osvetljenjem.

Efikasno hlađenje i tih rad

Povećani hladnjak i produženi aluminijumski kanal obezbeđuju još bolje performanse hlađenja. Ovakav dizajn omogućava cirkulisanje veće količine hladnog vazduha kroz sistem koji smanjuje njegovu temperaturu za gotovo 20%, pri čemu je nivo buke manji od 40 dBA.

Poboljšani tokovi posla

Ubrzajte tokove posla pomoću priključka USB 3.2 Gen 2x2 koji podržava brzine prenosa do 20 Gb/s. Wi-Fi 6 obezbeđuje bržu bežičnu vezu, a podrška za Killer LAN optimizuje internet tako da se brzina i prioritet usmeravaju na ono što vam je najbitnije.

Čuvanje svih vaših važnih ideja

Kada koristite ovu radnu stanicu, nikada više nećete morati da brinete o manjku prostora. Na raspolaganju vam je hard disk do 4 TB, M.2 PCIe SSD disk 4. generacije do 1 TB i M.2 PCIe proširenje 3. generacije ako vam zatreba dodatni prostor na SSD disku kada radite na velikim i malim projektima.

Nezavisni dobavljači softvera (ISV)

Kako bi se zadovoljili zahtevi inženjera, arhitekata, videografa, kinematografa, 3D animatora, stručnjaka za veštačku inteligenciju i mnogih drugih stručnjaka, neophodno je imati na raspolaganju hardversko rešenje koje su ispitali i sertifikovali nezavisni dobavljači softvera (ISV). ConceptD proizvodi, u određenim konfiguracijama modela, nude hardver koji su sertifikovali nezavisni dobavljači softvera (ISV) u kombinaciji sa najnovijim tehnologijama.

Izaberite svoj savršeni ConceptD 300

Potražite svoj ConceptD 300 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 – Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 – Obuhvata efekat Intel® Thermal Velocity Boost (Intel® TVB) – u pitanju je funkcija koja detektuje prilike i automatski povećava radni takt iznad frekvencije jednog i više jezgara zahvaljujući tehnologiji Intel® Turbo Boost na osnovu toga koliko je temperatura pri kojoj procesor radi niža od maksimalne temperature i da li je turbo režim rada dostupan. Povećanje frekvencije i njeno trajanje zavise od radnog opterećenja, mogućnosti procesora i rešenja za hlađenje procesora.