Acer Chromebook
Spin 714

Stvoren za produktivan rad

Acer Chromebook Spin 714 dvostruke namene i visokih performansi koji koristi platformu Intel vPro® – Intel® Evo™ dizajn – pomaže korisnicima da ostanu produktivni gde god da se nađu zahvaljujući njegovom ekranu od 14 inča sa odnosom 16:101, Intel® Core™ i7 procesoru 12. generacije1 i čvrstini vojnog ranga.

Snažne performanse

Sa platformom Intel vPro®, Intel® Evo™ dizajnom – Intel® Core™ i7 procesorom 12. generacije1 dobijate za 20% bolje performanse u odnosu na prethodne generacije, a svoj Chromebook možete da pokrenete za manje od jedne sekunde.

Živopisna slika

WQXGA (2560 X 1600) IPS ekran osetljiv na dodir od 14 inča sa odnosom 16:10, tankim okvirom1, spektrom 100% sRGB i TÜV potvrdom o niskom nivou plave svetlosti1, 2 krase živopisne i neverovatno precizne boje i odnos širine i visine koji poboljšava produktivnost sa većom površinom prikaza zahvaljujući većoj visini ekrana.

Dizajniran za video konferencije

Sa FHD MIPI veb-kamerom koja koristi tehnologiju temporalnog potiskivanja šuma, dva zvučnika okrenuta nagore i dva mikrofona dobijate jasniji zvuk i sliku visokog kvaliteta – čak i pri slabijem osvetljenju.

Zvuk bez izobličenja

Tehnologija zvuka DTS® Audio i ugrađeno inteligentno pojačalo obezbeđuju kvalitetniji zvuk bez izobličenja i dublji bas, dok istovremeno štite zvučnike od oštećenja kada zvuk pojačate za do 256%3 više nego što je to moguće kod standardnih laptop računara.

Potpuno povezan

Poboljšajte svoju produktivnost sa mrežom Wi-Fi 6E, tehnologijom Bluetooth 5.2, ekranom osetljivim na dodir i tačpedom sa Corning® Gorilla® staklom, tastaturom sa pozadinskim osvetljenjem i mnogim drugim prednostima

 • 1x

  HDMI priključak

   

 • 2x

  Thunderbolt™ 4 (USB-C)

   

Baterija koja se brzo puni i traje ceo dan

Baterija koja traje 10 sati4 ima funkciju brzog punjenja zahvaljujući kojoj laptop možete da koristite do četiri sata nakon manje od 30 minuta punjenja5.

Olovka koja se brzo puni

USI olovka prepoznaje 4096 nivoa osetljivosti na pritisak pa dobijate realističan doživljaj preciznog pisanja olovkom po papiru. Olovka se brzo puni, posle samo 15 minuta punjenja na postolju možete je koristiti čak 240 minuta.

 • Acer antimikrobni dizajn6, 7

  Ovaj Chromebook ima antimikrobno Corning® Gorilla® staklo na površini ekrana osetljivog na dodir koje štiti površine koje se dodiruju od bakterija koje stvaraju mrlje i neprijatne mirise.

 • Elegantan i snažan

  Manje brinite o svom uređaju i usredsredite se na posao. Ovaj Chromebook ima nezavisno potvrđenu čvrstinu vojne klase prema standardima MIL-STD-810H8.

Praktična konvertibilnost

Koristite ovaj Chromebook dvostruke namene na do sada nezamislive načine. Sa režimima konvertovanja računara za čak 360 stepeni možete ga jednostavno i za tren oka transformisati u tablet, laptop ili preklopljen računar, odnosno možete ga postaviti pod bilo kojim uglom.

Izaberite svoj savršeni Acer Chromebook Spin 714 (CP714-1WN)

Potražite svoj Acer Chromebook Spin 714 (CP714-1WN) prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 Ovaj ekran ima panel koji emituje malu količinu plave svetlosti i kada se nalazi u podrazumevanom režimu rada: standardnom, može se smatrati da je u skladu sa TÜV Rheinland specifikacijama. Uloga funkcije Low Blue Light je da smanji količinu plave svetlosti i tako zaštiti oči korisnika.
3 Jačina zvuka je za 180% do 256% veća u odnosu na standardne laptop računare u zavisnosti od datoteka koje se reprodukuju na ovom Chromebook računaru.
4 Trajanje baterije može da se razlikuje u zavisnosti od modela i konfiguracije. Zasnovano na testu Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). Stvarni vek baterije zavisi od modela, konfiguracije (što obuhvata kapacitet skladišta, kapacitet RAM memorije, procesor koji se koristi, vrstu monitora i rezoluciju itd.), aplikacija, postavki za upravljanje napajanjem, radnih uslova i korišćenih funkcija.
5 Zasnovano na specifikacijama platforme Intel® Evo™.
6 Acer antimikrobni dizajn može da se razlikuje u zavisnosti od modela/regiona. Nijedno antimikrobno rešenje, kao ni antimikrobno Corning® Gorilla® staklo niti antimikrobna tehnologija sa jonima srebra, ne garantuje zaštitu korisnika niti im pruža ikakve direktne ili podrazumevane koristi po zdravlje.
7 Antimikrobna zaštita je ograničena na površine koje se dodiruju. Proizvodi sa Acer antimikrobnim dizajnom imaju integrisana antimikrobna rešenja na površinama koje se intenzivno dodiruju.
8 MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.