Acer Chromebook Spin 512

Prilagodljiv računar za upotrebu u učionici

Pogledajte video
Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_main_banner

Ovaj konvertibilni Acer Chromebook Spin 512 ima IPS ekran osetljiv na dodir od 12 inča sa odnosom 3:2, tastaturu koja se može servisirati i veb-kameru sa poklopcem za privatnost koji učenicima omogućavaju da se uključe u aktivnosti na času na jedinstven način – to ga čini najboljim Chromebook računarom za decu.

  • icon-Intel 12th Gen N series_N100 and N200
  • icon-12 Hour Battery
  • icon-TÜV Rheinland Low Blue Light
  • icon-Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass
  • icon-Chrome Education Upgrade

Veća površina za prikaz, više obavljenog posla

Na Chromebook ekranu sa odnosom 3:2 i antimikrobnim staklom Corning® Gorilla® Glass1 dobijate veću površinu za prikaz što znači da ćete manje listati tekst dok ga čitate jer je visina ekrana za 18% veća nego kod standardnog ekrana sa odnosom širine i visine 16:9.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_1

Brinemo o vašim očima6

Sertifikat organizacije TÜV Rheinland o niskom nivou emitovane plave svetlosti (hardversko rešenje) olakšava rad profesionalcima koji pružaju IT usluge i izbor roditeljima koji traže monitor sa kvalitetnom zaštitom vida.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_2

Snažan i izdržljiv

Ovaj studentski laptop ima sertifikat o usklađenosti sa vojnim standardom MIL-STD-810H27, tastaturu sa zaštitom od prosipanja tečnosti, ojačane ulazno-izlazne priključke, prošireni ram koji štiti LCD ekran i gumu za apsorpciju udaraca koja štiti računar od pada sa čak 122 cm visine.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_3

Snažan računar za učenje

Najnoviji Intel® procesor obezbeđuje dodatne performanse za glatku realizaciju školskih projekata i brže obavljanje zadataka. Sa baterijom koja traje 12 sati2 računar ćete moći da koristite za celodnevno učenje u izokrenutoj učionici bez potrebe za punjenjem.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_4-1
USI olovka sa postoljem

Ovaj Chromebook računar dvostruke namene se isporučuje se opcionom olovkom – umetnici sada mogu da senče, pišu i crtaju potpuno prirodno, kao da koriste pravu olovku.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_4-2
Kamera iznad tastature3

Zahvaljujući MIPI kameri iznad tastature od maksimalnih 8 megapiksela3 i širokougaonoj veb-kameri od 75º učenici mogu lako da snimaju veoma kvalitetne fotografije koje će školske projekte i aktivnosti učiniti zanimljivijim.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_4-3
Munjevito brza mreža

Dodatno poboljšane performanse mreže olakšavaju realizaciju školskih projekata jer zadaci mogu brže da se obavljaju zahvaljujući tehnologiji Wi-Fi 6E i opcionoj tehnologiji 4G LTE.

Tastatura koja se može servisirati

Ova tastatura sa mehanički pričvršćenim tasterima koja se može servisirati onemogućava slučajno uklanjanje tastera, a da biste je brzo zamenili, dovoljno je da skinete samo dva zavrtnja.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_5

Nadogradnja na Chrome Education sa unapred podešenim uključivanjem u sistem

Obavite nadogradnju na Chrome Education sa unapred podešenim uključivanjem u sistem i iskoristite sve pogodnosti svog Chromebook računara da lakše izađete na kraj sa sve većim obimom posla nastavnika i pojednostavite povezivanje računara na domene škole.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_6

Dizajnirani za održivost

Napravljen od materijala koji se mogu reciklirati, u održivom pakovanju i sa energetski efikasnim dizajnom i EPEAT registracijom3, ovaj laptop računar sa objedinjenim rešenjima za učenje odgovara duhu naše Earthion inicijative da se smanji otpad tokom životnog veka uređaja.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_7-1
Manje plastike u okeanima

Koristimo recikliranu plastiku iz okeana za OceanGlass™ tačped u ovom laptop računaru. Tačped vam pruža osećaj glatkog stakla dok prstima prelazite preko njega.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_7-2
Sačuvajmo prirodne resurse

Naše pakovanje od kalupljenog kartona sadrži papir, karton i druga prirodna vlakna, zahvaljujući čemu je održivije od tradicionalnog plastičnog i stiropor pakovanja.

Acer_Chromebook_Spin_512_Craask_ADN_KSP_7-3
Sertifikat TCO5

U nekim zemljama konfiguracije ovih laptop računara imaju TCO sertifikat, što je vodeći svetski sertifikat za održivost IT proizvoda. Ovaj sertifikat odražava posvećenost kompanije Acer da svojim ekološkim dizajnom i modelom poslovanja doprinose zaštiti životne sredine.

Izaberite svoj savršeni Acer Chromebook Spin 512 (R856T/R856TN)

Potražite svoj Acer Chromebook Spin 512 (R856T/R856TN) prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Nijedno antimikrobno rešenje, pa ni antimikrobno Corning® Gorilla® staklo, ne garantuje potpunu zaštitu korisnika niti im pruža ikakve direktne ili podrazumevane zdravstvene koristi.
2 Trajanje baterije može da se razlikuje u zavisnosti od modela i konfiguracije. Zasnovano na testu Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). Stvarni vek baterije zavisi od modela, konfiguracije (što obuhvata kapacitet skladišta, kapacitet RAM memorije, procesor koji se koristi, vrstu monitora i rezoluciju itd.), aplikacija, postavki za upravljanje napajanjem, radnih uslova i korišćenih funkcija.
3 Specifikacije se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
4 EPEAT® registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Za status registracije svake zemlje, pogledajte http://www.epeat.net/.
5 Uređaji sa brojevima modela koji počinju sa R856T-TCO, R856TN-TCO, R856LT-TCO i R856LTN-TCO poseduju sertifikat TCO. Dodatne informacije o našim uređajima sa TCO sertifikatom možeš dobiti od svog lokalnog zastupnika prodaje.
6 Kada koriste uređaj sa operativnim sistemom Chrome, deca treba da koriste Google nalog kojim se upravlja pomoću aplikacije Family Link sa roditeljskim kontrolama.
7 MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simuliraš ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.