Acer Chromebook Plus Spin 514

Preciznost, produktivnost i okretanje

Olakšajte svoje svakodnevne zadatke uz ovaj konvertibilni laptop 2-u-1, sa Intel® Core™ 7 procesorima. Njegov lagani dizajn, sa manje od 1,5 kg, ima brzu Wi-Fi 6E mogućnost povezivanja i dugo trajanje baterije sa brzim punjenjem, obezbeđujući celodnevnu produktivnost u pokretu.

Uspravite. Okrenite. Zavrtite. Plus

Lagani 2-u-1 dizajn računara Acer Chromebook Plus Spin 514 daje vam slobodu da se bez napora prebacujete između režima u bilo kojoj situaciji.

Podrška za olovku

Crtajte sa preciznošću koristeći pločicu i aktivnu olovku osetljivu na pritisak1,9.

Vojnička čvrstina

Napravljen da bude izdržljiv i pouzdan – ovaj Chromebook prolazi kroz stroge procedure testiranja, ispunjavajući standarde MIL-STD 810H6 da bi izdržao svakodnevno habanje.

Dodir održivosti

Klizite prstima preko staklene površine OceanGlass dodirne table napravljene od plastike koja bi inače završila u okeanu.

Performanse su samo početak

Sa do 10 sati trajanja baterije1,5 možete neprekidno da radite tokom celog dana, i još duže, na 2 puta bržem računaru Chromebook Plus2 koji pokreću najnoviji Intel® Core™ procesori1.

 •  

  Do 16 GB

  LPDDR5 memorija1

 •  

  Do 256 GB

  SSD skladište1

 •  

  H1

  Bezbednost uz TPM

Spremni kada i vi

Brzo pokretanje vam omogućava da počnete sa radom za manje od 10 sekundi8 za više posla i manje čekanja. Pređite pravo na hvatanje beležaka, bindžovanje filmova i serija, uređivanje fotografija i još mnogo toga.

Bezbednost bez brige

Ojačani različitim nivoima ugrađene zaštite – Chromebook računari štite od virusa i sprečavaju da manji problemi postanu veliki. Bez stresa, kakva bezbednost i treba da bude.

Dodatna snaga zahvaljujući kojoj možete da uradite više

Uradite više na računaru Chromebook Plus. Dva puta veća memorija. Dva puta veće skladište2. A tu su i Google koji pokreće veštačka inteligencija i Adobe aplikacije sa kojima možete još više da uživate u onome što volite.

Sve što vam je potrebno da uradite sve što zamislite

Sa ugrađenim aplikacijama Google Docs, Sheets i Slides, odmah uronite u pisanje romana, pravljenje kućnog budžeta ili sastavljanje neverovatnih prezentacija. Trebaju vam aplikacije Microsoft 365®4? Chromebook Plus podržava i njih.

Uređivanje koje pokreće VI

Inspirišite stvaraoca u sebi i izaberite unapred instaliranu aplikaciju Google Photos na računaru Chromebook Plus. Na raspolaganju su vam poboljšane funkcije, kao što su Magic Eraser koja koristi veštačku inteligenciju za jednostavno uklanjanje neželjenih smetnji i HDR efekat koji poboljšava osvetljenost i kontrast.

Pristup datotekama i na mreži i van nje

Nemate Wi-Fi? Bez brige. Zahvaljujući dva puta većem skladištu2, funkcija za sinhronizaciju na računaru Chromebook Plus postaraće se da vam Google dokumenti, tabele i slajdovi uvek budu dostupni, na mreži i van nje3, tako da možete da stvarate gde god osetite nalet inspiracije.

Dodir magije

Doživite magiju na 14-inčnom WUXGA (1920 x 1200)1 antimikrobnom Gorilla Glass ekranu sa opcijom kontrole dodirom. Vidite više sadržaja na ekranu sa uskim okvirom razmere 16:10 i uronite u potpuno novo vizuelno i audio iskustvo uz DTS® audio.

 •  

  80,5%

  Odnos veličine ekrana i kućišta1

 •  

  340 nita

  osvetljenost1

 •  

  100% sRGB

  Boja1

Kristalno jasni pozivi

Chromebook Plus ima QHD veb-kameru od 1440p1 sa HDR tehnologijom i ugrađene alatke za video pozive koje pokreće VI i koje poboljšavaju jasnoću i osvetljenost – prikažite se u najboljem svetlu u bilo kojoj aplikaciji za video pozive.

Acer TNR Solution (Acer tehnologija TNR)

Otkriva, dijagnostikuje i poboljšava kvalitet slike u uslovima slabog osvetljenja.

Automatsko izlaganje lica

Automatski prilagodite ekspoziciju slike na osnovu uslova osvetljenja vašeg lica.

Video-pozivi i privatnost

Surfujte spokojno digitalnim prostranstvima – vaša privatnost je zaštićena fizičkim poklopcem kamere.

Jednostavno povezivanje

Uz brzu WiFi 6E1 i Bluetooth 5.21 vezu, povežite se sa svim vašim omiljenim dodacima i uređajima.

 •  

  USB 3.2 priključak 2. generacije

  Type C

 •  

  USB 3.2 priključak 1. generacije

  Type A

 •  

  1.4b

  HDMI

Izaberite svoj savršeni Acer Chromebook Plus Spin 514 (CP514-4HN)

Potražite svoj Acer Chromebook Plus Spin 514 (CP514-4HN) prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1. Specifikacije ovog uređaja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2. U poređenju sa najprodavanijim Chromebook računarima od jula 2022. do decembra 2022.
3. Morate biti povezani na internet da biste podesili ovu funkciju. Neophodno je da preuzmete datoteke. Morate imati dovoljno prostora za skladištenje na disku.
4. Dodatne funkcionalnosti su dostupne uz pretplatu na Microsoft 365®. Microsoft, Excel i PowerPoint su registrovani zaštitni znakovi kompanije Microsoft Corporation.
5. Trajanje baterije može da se razlikuje u zavisnosti od modela i konfiguracije. Zasnovano na testu Google power_LoadTest. Stvarno trajanje baterije zavisi od modela/konfiguracije.
6. MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer
7. EPEAT® registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Za status registracije svake zemlje, pogledajte http://www.epeat.net/.
8. Brzina pokretanja može da varira u zavisnosti od uređaja. Prema testovima na različitim uređajima iz Chromebook portfolija, 10 sekundi je prosečna brzina pokretanja.
9. Olovka se prodaje zasebno