Acer Chromebook Plus Enterprise Spin 714

Podignite. Okrenite. Zavrtite. Plus više snage

Zahvaljujući najnovijim Intel® Core™ Ultra procesorima1 – Acer Chromebook Plus Spin 714 je oličenje snage i prenosivosti. Vrhunski tanki i lagani 2-u-1 konvertibilni Chromebook za posao u kancelariji ili u pokretu.

Vaš posao na vaš način

Nosite svoj posao sa stilom sa 18,05 mm1 tankim i 1,46 kg1 lakim 2-u-1 konvertibilnim Chromebook računarom napravljenim sa izdržljivim aluminijumskim kućištem.

Preciznost sa svakim potezom

Crtajte sa preciznošću koristeći pločicu i aktivnu olovku osetljivu na pritisak1. Čuvajte i punite olovku na postolju za olovku bez brige da ćete je izgubiti.

Ostanite produktivni toko celog dana i noći.

Radite tokom noći na preciznoj tastaturi sa pozadinskim osvetljenjem1.

Vojnička čvrstina

Napravljen da bude izdržljiv i pouzdan – ovaj Chromebook prolazi kroz stroge procedure testiranja, ispunjavajući standarde MIL-STD 810H6 da bi izdržao svakodnevno habanje.

Uradite više nego što ste mislili da možete

Uz procesor Intel® Core™ Ultra1 ovaj Chrombook Plus nudi više od sjajnih performansi, naprednih funkcija za rad u pokretu i efikasnog obavljanja više zadataka istovremeno.

 •  

  Do 16 GB

  LPDDR5 memorija1

 •  

  Do 512 GB

  SSD skladište1

 •  

  Titan C2

  Bezbednosni čip

Budite produktivni i kad ste oflajn.

File Sync, dostupna sa Chromebook Plus, automatski sinhronizuje datoteke sa Upravljačem datoteka, tako da su Google Docs, Sheets i Slides uvek dostupni – čak i kad ste oflajn3.

Ugrađeni kontrolni alati za video pozive

Automatsko poboljšanje jasnoće i osvetljenja, umanjivanje buke i zamagljivanje pozadine.

Radite pametnije, ne napornije

Sa dva puta većom snagom, brzinom, memorijom i skladištem nego drugi uređaji i kamerom i ekranom visoke definicije, vaši ljudi su osnaženi da posao obave najbolje što mogu2.

Proaktivna bezbednost koja smanjuje mogućnost napada

Operativni sistem bezbednog dizajna štiti vaše ljude od upada i vaš profit od skupih napada.

Funkcije softvera i hardvera za aktivaciju produktivnosti radnika

Naš moderan, prvi operativni sistem u oblaku sa dva puta većom snagom, brzinom, memorijom i skladištenjem od drugih uređaja, osnažuje ljude da posao obave najbolje što mogu bilo da su u kancelariji, rade od kuće ili negde između

Uradite više uz manje troškove

Smanjite troškove posedovanja uz uređaje koji imaju 245% ROI tokom tri godine8.

Dodir magije

Doživite magiju na 14-inčnom WUXGA (1920 x 1200)1 antimikrobnom Gorilla Glass ekranu sa opcijom kontrole dodirom. Vidite više sadržaja na ekranu sa uskim okvirom razmere 16:10 i uronite u potpuno novo vizuelno i audio iskustvo uz DTS® audio.

 •  

  86,5%

  Odnos veličine ekrana i kućišta1

 •  

  350 nita

  osvetljenost1

 •  

  100% sRGB

  Boja1

Kristalno jasni pozivi

Chromebook Plus ima QHD veb-kameru od 1440p1 sa HDR tehnologijom i ugrađene alatke za video pozive koje pokreće VI i koje poboljšavaju jasnoću i osvetljenost – prikažite se u najboljem svetlu u bilo kojoj aplikaciji za video pozive.

Acer tehnologija TNR

Otkriva, dijagnostikuje i poboljšava kvalitet slike u uslovima slabog osvetljenja.

Automatsko izlaganje lica

Automatski prilagodite ekspoziciju slike na osnovu uslova osvetljenja vašeg lica.

Jednostavno povezivanje

Uz brzu WiFi 6E1 i Bluetooth 5.21 vezu, povežite se sa svim vašim omiljenim dodacima i uređajima.

 •  

  Thunderbolt 4

  Type C

 •  

  USB 3.2 priključak 1. generacije

  Type A

 •  

  2,0

  HDMI

ChromeOS

ChromeOS je prvi operativni sistem baziran na oblaku koji zaposlenima nudi modernizovan način poslovanja i uređaje koji uvek brzo rade, imaju ugrađene sigurnosne funkcije, brzo se integrišu i smanjuju celokupne troškove vlasništva.

Nadogradnja na Chrome Enterprise

Nadogradnjom na Chrome Enterprise otključavate integrisane poslovne funkcije ovog uređaja sa operativnim sistemom Chrome tako da IT sektor može da kontroliše, upravlja i obezbeđuje produktivnost radnoj snazi u oblaku uz administratorsku podršku koja je dostupna u svakom trenutku.

Unapred podešeno uključivanje u sistem

Uređaji su unapred podešeni za uključivanje u sistem, tako da IT službe mogu korisnicima da isporuče ChromeOS uređaje koji će se automatski uključiti u administrativnu mrežu kompanije čim se krajnji korisnik poveže na internet.

Održivost

Napravljen od recikliranih materijala, u održivom pakovanju, sa energetski efikasnim dizajnom i EPEAT registracijom7, ovaj Chromebook Plus je u skladu sa našom Earthion inicijativom za smanjivanje otpada tokom životnog veka uređaja.

Manje plastike u okeanima

Koristimo recikliranu plastiku iz okeana za OceanGlass™ dodirnu tablu na Chromebook Plus računaru. Dodirna tabla vam pruža osećaj glatkog stakla dok prstima prelazite preko njega

Sačuvajmo prirodne resurse

Naše pakovanje od kalupljenog kartona sadrži papir, karton i druga prirodna vlakna, zahvaljujući čemu je održivije od tradicionalnog plastičnog i stiropor pakovanja.

Izaberite svoj savršeni Acer Chromebook Plus Enterprise Spin 714 (CPE794-1N)

Potražite svoj Acer Chromebook Plus Enterprise Spin 714 (CPE794-1N) prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1. Specifikacije ovog uređaja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2. U poređenju sa najprodavanijim Chromebook računarima od jula 2022. do decembra 2022.
3. Morate biti povezani na internet da biste podesili ovu funkciju. Neophodno je da preuzmete datoteke. Morate imati dovoljno prostora za skladištenje na disku.
4. Dodatne funkcionalnosti su dostupne uz pretplatu na Microsoft 365®. Microsoft, Excel i PowerPoint su registrovani zaštitni znakovi kompanije Microsoft Corporation. 
5. Trajanje baterije se može razlikovati u zavisnosti od vrste uređaja, korišćenja i drugih uslova. 
6. MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer
7. EPEAT® registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Za status registracije svake zemlje, pogledajte http://www.epeat.net/.
8. IDC Business Value Snapshot, sponzoriše Google ChromeOS, The Business Value of ChromeOS, doc #US50055223, januar 2023.