Acer Chromebook Plus Enterprise Spin 514

Preciznost, produktivnost i okretanje

Olakšajte svoje svakodnevne zadatke uz ovaj konvertibilni laptop 2-u-1, sa Intel® Core™ procesorima. Njegov lagani dizajn, sa manje od 1,5 kg, ima brzu Wi-Fi 6E mogućnost povezivanja i dugo trajanje baterije sa brzim punjenjem, obezbeđujući celodnevnu produktivnost u pokretu.

Uspravite. Okrenite. Zavrtite. Plus

Lagani 2-u-1 dizajn računara Acer Chromebook Plus Enterprise Spin 514 daje vam slobodu da se bez napora prebacujete između režima u bilo kojoj situaciji.

Podrška za olovku

Crtajte sa preciznošću koristeći pločicu i aktivnu olovku osetljivu na pritisak1,10.

Vojnička čvrstina

Napravljen da bude izdržljiv i pouzdan – ovaj Chromebook Plus prolazi kroz stroge procedure testiranja, ispunjavajući standarde MIL-STD 810H6 da bi izdržao svakodnevno habanje.

Performanse su samo početak

Sa do 10 sati trajanja baterije1,5 možete neprekidno da radite tokom celog dana, i još duže, na 2 puta bržem računaru Chromebook Plus2 koji pokreću najnoviji Intel® Core™ procesori1.

 •  

  Do 16 GB

  LPDDR5 memorija1

 •  

  Do 512 GB

  SSD skladište1

 •  

  H1

  Bezbednost uz TPM

Spremni kada i vi

Brzo pokretanje vam omogućava da počnete sa radom za manje od 10 sekundi9 za više posla i manje čekanja. Pređite pravo na hvatanje beležaka, bindžovanje filmova i serija, uređivanje fotografija i još mnogo toga.

Bezbednost bez brige

Ojačani različitim nivoima ugrađene zaštite, Chromebook Plus računari štite od virusa i sprečavaju da manji problemi postanu veliki. Bez stresa, kakva bezbednost i treba da bude.

Radite pametnije, ne napornije

Uz Chromebook Plus sa dva puta većom snagom, brzinom, memorijom i skladištem nego drugi uređaji i kamerom i ekranom visoke definicije, vaši ljudi su osnaženi da posao obave najbolje što mogu2.

Proaktivna bezbednost koja smanjuje mogućnost napada

Operativni sistem bezbednog dizajna štiti vaše ljude od upada i vaš profit od skupih napada.

Funkcije softvera i hardvera za aktivaciju produktivnosti radnika

Naš moderan, prvi operativni sistem u oblaku sa dva puta većom snagom, brzinom, memorijom i skladištenjem od drugih uređaja, osnažuje ljude da posao obave najbolje što mogu bilo da su u kancelariji, rade od kuće ili negde između.

Uradite više uz manje troškove

Smanjite troškove posedovanja uz uređaje koji imaju 245% ROI tokom tri godine9.

Dodir magije

Doživite magiju na 14-inčnom WUXGA (1920 x 1200)1 antimikrobnom Gorilla Glass ekranu sa opcijom kontrole dodirom. Vidite više sadržaja na ekranu sa uskim okvirom razmere 16:10 i uronite u potpuno novo vizuelno i audio iskustvo uz DTS® audio.

 •  

  80,5%

  Odnos veličine ekrana i kućišta1

 •  

  300 nita

  osvetljenost1

 •  

  100% sRGB

  Boja1

Kristalno jasni pozivi

Chromebook Plus ima QHD veb-kameru od 1440p1 sa HDR tehnologijom i ugrađene alatke za video pozive koje pokreće VI i koje poboljšavaju jasnoću i osvetljenost – prikažite se u najboljem svetlu u bilo kojoj aplikaciji za video pozive.

Acer tehnologija TNR

Otkriva, dijagnostikuje i poboljšava kvalitet slike u uslovima slabog osvetljenja.

Automatsko izlaganje lica

Automatski prilagodite ekspoziciju slike na osnovu uslova osvetljenja vašeg lica.

Ugrađeni kontrolni alati za video pozive

Automatsko poboljšanje jasnoće i osvetljenja, umanjivanje buke i zamagljivanje pozadine.

Jednostavno povezivanje

Uz brzu WiFi 6E1 i Bluetooth 5.21 vezu, povežite se sa svim vašim omiljenim dodacima i uređajima.

 •  

  USB 3.2 priključak 2. generacije

  Type C

 •  

  USB 3.2 priključak 1. generacije

  Type A

 •  

  1.4b

  HDMI

Održivost

Napravljen od recikliranih materijala, u održivom pakovanju, sa energetski efikasnim dizajnom i EPEAT registracijom7, ovaj Chromebook Plus je u skladu sa našom Earthion inicijativom za smanjivanje otpada tokom životnog veka uređaja.

Manje plastike u okeanima

Koristimo recikliranu plastiku iz okeana za OceanGlass™ dodirnu tablu na Chromebook Plus računaru. Dodirna tabla vam pruža osećaj glatkog stakla dok prstima prelazite preko njega

Sačuvajmo prirodne resurse

Naše pakovanje od kalupljenog kartona sadrži papir, karton i druga prirodna vlakna, zahvaljujući čemu je održivije od tradicionalnog plastičnog i stiropor pakovanja.

Izaberite svoj savršeni Acer Chromebook Plus Enterprise Spin 514 (CPE594-1N)

Potražite svoj Acer Chromebook Plus Enterprise Spin 514 (CPE594-1N) prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1. Specifikacije ovog uređaja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2. U poređenju sa najprodavanijim Chromebook računarima od jula 2022. do decembra 2022.
3. Morate biti povezani na internet da biste podesili ovu funkciju. Neophodno je da preuzmete datoteke. Morate imati dovoljno prostora za skladištenje na disku.
4. Dodatne funkcionalnosti su dostupne uz pretplatu na Microsoft 365®. Microsoft, Excel i PowerPoint su registrovani zaštitni znakovi kompanije Microsoft Corporation. 
5. Trajanje baterije može da se razlikuje u zavisnosti od modela i konfiguracije. Zasnovano na testu Google power_LoadTest. Stvarno trajanje baterije zavisi od modela/konfiguracije.
6. MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer
7. EPEAT® registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Za status registracije svake zemlje, pogledajte http://www.epeat.net/.
8. IDC Business Value Snapshot, sponzoriše Google ChromeOS, The Business Value of ChromeOS, doc #US50055223, januar 2023.
9. Brzina pokretanja može da varira u zavisnosti od uređaja. Prema testovima na različitim uređajima iz Chromebook portfolija, 10 sekundi je prosečna brzina pokretanja. 
10. Olovka se prodaje zasebno