Acer Chromebook
Plus Enterprise 515

Chromebook dizajniran za vaš dinamičan stil života

Opremljen Intel® Core™ procesorom1 i ekranom full HD od 15,6 inča1 Acer Chromebook Plus Enterprise 515 daje snagu vašoj radnoj snazi i tako oslobađa kreativnost organizacije i omogućava rad oflajn bilo na kom mestu.

Uradite više nego što ste mislili da možete

Uz procesor Intel® Core™1 ovaj Chromebook Plus nudi više od sjajnih performansi, naprednih funkcija za rad u pokretu i efikasnog obavljanja više zadataka istovremeno.

Osmišljen da bude bezbedan

ChromeOS uređaji i Chrome pregledač sprečavaju krajnje korisnike da postanu žrtve štetnih napada i ublažavaju uticaj ako dođe do njih.

Biometrijska zaštita

Recite zbogom lozinkama i prigrlite moć biometrijske potvrde identiteta za bezbedan pristup zaposlenih uređaju.

Budite produktivni i kad ste oflajn

File Sync, dostupna sa Chromebook Plus, automatski sinhronizuje datoteke sa Upravljačem datoteka, tako da su Google Docs, Sheets i Slides uvek dostupni – čak i kad ste oflajn2.

Dodatna snaga zahvaljujući kojoj možete da uradite više

Sa dva puta većom snagom, brzinom, memorijom i skladištem nego drugi uređaji i kamerom i ekranom visoke definicije, vaši ljudi su osnaženi da posao obave najbolje što mogu3.

Sve što vam je potrebno da uradite sve što zamislite

ChromeOS daje zaposlenima pristup aplikacijama za produktivnost i video konferencije koje preferiraju, kao što su Zoom, Slack, Meet Google Workspace, Microsoft 365®5 i Teams. Managed Google Pay omogućava IT odeljenju da održava i primenjuje vrhunske poslovne i privatne aplikacije.

Funkcije softvera i hardvera za aktivaciju produktivnosti radnika

Naš moderan, operativni sistem koji daje prioritet oblaku sa dva puta većom snagom, brzinom, memorijom i skladištem3 od drugih uređaja, osnažuje ljude da posao obave najbolje što mogu bilo da su u kancelariji, rade od kuće ili negde između.

Uradite više uz manje troškove

Smanjite troškove posedovanja uz uređaje koji imaju 245% ROI tokom tri godine2.

Full HD. Potpuno imerzivan

15,6-inčni FHD 1080p ekran sa uskim okvirom protiv odsjaja i opcionim dodirom snima živopisne detalje, bilo da uređujete fotografije ili strimujete svoje omiljene serije.

 •  

  84,1%

  Odnos veličine ekrana i kućišta1

 •  

  300 nita

  osvetljenost1

 •  

  16:9

  Odnos širine i visine

Kristalno jasni pozivi

Chromebook Plus ima FHD veb-kameru od 1080p i ugrađene alatke za video pozive koje pokreće VI i koje poboljšavaju jasnoću i osvetljenost – prikažite se u najboljem svetlu u bilo kojoj aplikaciji za video pozive.

Poklopac za zaštitu privatnosti na kameri

Surfujte spokojno digitalnim prostranstvima – vaša privatnost je zaštićena.

Acer TNR

Snimite bolje slike otkrivanjem, dijagnostikovanjem i mešanjem, stvarajući slike poboljšanog kvaliteta u uslovima slabog osvetljenja.

Kamera sa automatskim izlaganjem lica

Automatski prilagođava podešavanja ekspozicije na osnovu uslova osvetljenja lica subjekta.

Jednostavno povezivanje

Uz brzu WiFi 6E1 i Bluetooth 5.21 vezu, povežite se sa svim vašim omiljenim dodacima i uređajima.

 •  

  Thunderbolt 4

  Type C

 •  

  USB 3.2 priključak 1. generacije

  Type A

 •  

  2,0

  HDMI

ChromeOS

Implementirajte, upravljajte i osigurajte svoj uređaj sa nadogradnjom na Chrome Enterprise. Nadogradnja na Chrome Enterprise otključava ugrađene poslovne karakteristike operativnog sistema ChromeOS. Isporučite zaposlenima uređaje na koje se odmah mogu prijaviti i zatim povezati na sistem.

Nadogradnja na Chrome Enterprise

Nadogradnja na Chrome Enterprise pojednostavljuje poslovanje. Smanjite troškove, pojednostavite rad, smanjite bezbednosne rizike i značajno smanjite potrebne IT resurse jer sada možete da implementirate, ažurirate i kontrolišete sve svoje uređaje u željenom obimu.

Unapred podešeno uključivanje u sistem

Uređaji su unapred podešeni za uključivanje u sistem, tako da IT službe mogu korisnicima da isporuče ChromeOS uređaje koji će se automatski uključiti u administrativnu mrežu kompanije čim se krajnji korisnik poveže na internet.

Održivost

Napravljen od recikliranih materijala, u održivom pakovanju, sa energetski efikasnim dizajnom i EPEAT registracijom6, ovaj Chromebook Plus je u skladu sa našom Earthion inicijativom za smanjivanje otpada tokom životnog veka uređaja.

Manje plastike u okeanima

Koristimo recikliranu plastiku koja bi inače završila u okeanu za OceanGlassTM dodirnu tablu na Chromebook Plus računaru. Dodirna tabla vam pruža osećaj glatkog stakla dok prstima prelazite preko njega

Sačuvajmo prirodne resurse

Naše pakovanje od kalupljenog kartona sadrži papir, karton i druga prirodna vlakna, zahvaljujući čemu je održivije od tradicionalnog plastičnog i stiropor pakovanja.

Izaberite svoj savršeni Acer Chromebook Plus Enterprise 515 (CBE595-2/CBE595-2T)

Potražite svoj Acer Chromebook Plus Enterprise 515 (CBE595-2/CBE595-2T) prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije ovog uređaja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 IDC Business Value Snapshot, sponzoriše Google ChromeOS, The Business Value of ChromeOS, doc #US50055223, januar 2023.
3 U poređenju sa najprodavanijim Chromebook računarima od jula 2022. do decembra 2022.
4 Morate biti povezani na internet da biste podesili ovu funkciju. Neophodno je da preuzmete datoteke. Morate imati dovoljno prostora za skladištenje na disku.
5 Dodatne funkcionalnosti su dostupne uz pretplatu na Microsoft 365®. Microsoft, Excel i PowerPoint su registrovani zaštitni znakovi kompanije Microsoft Corporation.
6 EPEAT® registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Za status registracije svake zemlje, pogledajte http://www.epeat.net/.
Trajanje baterije može da se razlikuje u zavisnosti od modela i konfiguracije. Zasnovano na testu Google power_LoadTest. Stvarno trajanje baterije zavisi od modela/konfiguracije.
MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer