Acer Chromebook
Plus Enterprise 515

Chromebook dizajniran za dinamičan način rada

Chromebook_plus_Enterprise_515_Hero
Opremljen procesorom do 13. generacije modela Intel® Core™ i71, Acer Chromebook Plus Enterprise 515 sa svojim velikim FHD ekranom od 15,6 inča je dizajniran da korisnicima obezbedi produktivnost gde god da se nalaze i koja god vrsta posla da je u pitanju. A uz dva puta veću brzinu, memoriju i skladište2 – kao i popularne aplikacije – imate sve što vam je potrebno da uradite više. Ovaj uređaj se isporučuje sa unapred otključanom nadogradnjom na Chrome Enterprise.
 • 300x150-1
 • 300x150-3
 • 300x150-4
 • 300x150-5

Povećajte potencijal svog Chromebook računara

Ovaj Chromebook Plus ima procesor do 13. generacije modela Intel® Core™ i71 koji nudi više od sjajnih performansi, naprednih funkcija za rad u pokretu i efikasnog obavljanja više zadataka istovremeno.

Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP01_Expand Your Chromebook’s Potential

Dodatna snaga zahvaljujući kojoj možete da uradite više

Uradite više na računaru Chromebook Plus. Dva puta veća brzina. Dva puta veća memorija. Dva puta veće skladište2. Tu su i Google funkcije koje pokreće veštačka inteligencija za podršku radnoj snazi i oslobađanje kreativnog potencijala organizacije.

Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP02_Do More with Chromebook Plus
 • Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP2-1_More Power Gets More Done_1440x800

  Kristalno jasni video pozivi iza kojih stoji veštačka inteligencija

  Poboljšajte video konferencije i virtuelne sastanke u svojoj organizaciji veb-kamerom od 1080p i integrisanim video alatkama koje automatski poboljšavaju izoštrenost i osvetljenje, eliminišu šum i zamućuju pozadinu. Zaposleni mogu da isključe mikrofon i kameru jednim klikom za dodatnu bezbednost i udobnost.

 • Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP2-2_The Apps You Need to Make Magic_1440x800

  Aplikacije koje su vam potrebne za stvaranje magije

  Na računaru Chromebook Plus je unapred instalirana aplikacija Google Photos, što znači da dobijate poboljšane funkcije, kao što su Magic Eraser koja koristi veštačku inteligenciju za jednostavno uklanjanje neželjenih smetnji i HDR efekat koji poboljšava osvetljenost i kontrast. Možete snimati i izuzetno kvalitetne filmove u svega nekoliko koraka koristeći nove alatke za snimanje.

 • Unrecognisable male architect using laptop at home while working

  Pristup datotekama i na mreži i van nje

  Zaposleni mogu da rade van mreže gde god da se nalaze koristeći funkciju sinhronizacije datoteka3. Zahvaljujući funkciji sinhronizacije datoteka na računaru Chromebook Plus, uvek možete pristupiti svojim Google dokumentima, tabelama i slajdovima.

Dizajn koji se ističe

Ovaj Chromebook Plus ima veliki ekran FHD rezolucije od 15,6 inča sa tankim okvirom4 i premazom za zaštitu od refleksije zahvaljujući kojem korisnici mogu da budu produktivni i pri jakom svetlu. Navigacija može biti još jednostavnija na opcionom ekranu osetljivom na dodir.

Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP04_Designed To Be Seen

Baterija koja traje ceo dan. Računar na kojem možete da radite ceo dan.

DTS® Audio i baterija sa funkcijom brzog punjenja5 koja traje 10 sati6 čine ovaj Chromebook Plus od 15 inča idealnim izborom za sve one koji rade u pokretu. Možete ga poneti sa sobom bez adaptera gde god da krenete i uživati u izuzetno kvalitetnom zvuku sa dva zvučnika okrenuta nagore.

Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP05_Uninterrupted Entertainment

Široka paleta priključaka

Povećajte svoju produktivnost zahvaljujući funkcijama kao što su opciona tastatura sa pozadinskim osvetljenjem, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.1, ugrađeni HDMI priključak, USB 3.2 Type-A priključak 1. gen. i dva USB 3.2 Type-C priključka 1. gen.

Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP06_Complete Connectivity

Elegantan i snažan

Manje brinite o svom uređaju i usredsredite se na posao. Ovaj Chromebook Plus visokih performansi ima nezavisno potvrđenu čvrstinu vojne klase prema standardima MIL-STD-810H7.

Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP07_Stylishly Rugged

ChromeOS

Implementirajte, upravljajte i osigurajte svoj uređaj sa nadogradnjom na Chrome Enterprise. Nadogradnja na Chrome Enterprise otključava ugrađene poslovne karakteristike operativnog sistema ChromeOS. Isporučite zaposlenima uređaje na koje se odmah mogu prijaviti i zatim povezati na sistem.

Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP8_ChromeOS
 • Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP8-1_Chrome Enterprise Upgrade_1440x800

  Nadogradnja na Chrome Enterprise

  Nadogradnja na Chrome Enterprise pojednostavljuje poslovanje. Smanjite troškove, pojednostavite rad, smanjite bezbednosne rizike i značajno smanjite potrebne IT resurse jer sada možete da implementirate, ažurirate i kontrolišete sve svoje uređaje u željenom obimu.

 • Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP8-2_Zero-touch Enrollment_1440x800

  Unapred podešeno uključivanje u sistem

  Uređaji su unapred podešeni za uključivanje u sistem, tako da IT službe mogu korisnicima da isporuče ChromeOS uređaje koji će se automatski uključiti u administrativnu mrežu kompanije čim se krajnji korisnik poveže na internet.

Dizajnirani za održivost

Napravljen od recikliranih materijala, u održivom pakovanju, sa energetski efikasnim dizajnom i EPEAT registracijom8, ovaj Chromebook Plus je u skladu sa našom Earthion inicijativom za smanjivanje otpada tokom životnog veka uređaja.

Chromebook_plus_Enterprise_515_KSP10_Designed for Sustainability
 • Chromebook_Plus_Enterprise_514_KSP11-1_Reuse – Less Plastic Waste in the Ocean_720x400​

  Manje plastike u okeanima

  Koristimo recikliranu plastiku iz okeana za OceanGlass™ dodirnu tablu na Chromebook Plus računaru. Dodirna tabla vam pruža osećaj glatkog stakla dok prstima prelazite preko njega.

 • Chromebook_Plus_Enterprise_514_KSP11-2_Recycle – Conserve Natural Resources_720x400

  Sačuvajmo prirodne resurse

  Naše pakovanje od kalupljenog kartona sadrži papir, karton i druga prirodna vlakna, zahvaljujući čemu je održivije od tradicionalnog plastičnog i stiropor pakovanja.

Izaberite svoj savršeni Acer Chromebook Plus Enterprise 515 (CBE595-1/CBE595-1T)

Potražite svoj Acer Chromebook Plus Enterprise 515 (CBE595-1/CBE595-1T) prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 Morate biti povezani na internet da biste podesili ovu funkciju. Neophodno je da preuzmete datoteke. Morate imati dovoljno prostora za skladištenje na disku.
3 U poređenju sa najprodavanijim Chromebook računarima od jula 2022. do decembra 2022.
4 „Tanak okvir“ se odnosi na levu i desnu stranu okvira.
5 Za oko 30 minuta može biti napunjeno do 50% baterije.
6 Trajanje baterije može da se razlikuje u zavisnosti od modela i konfiguracije. Zasnovano na testu Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). Stvarni vek baterije zavisi od modela, konfiguracije (što obuhvata kapacitet skladišta, kapacitet RAM memorije, procesor koji se koristi, vrstu monitora i rezoluciju itd.), aplikacija, postavki za upravljanje napajanjem, radnih uslova i korišćenih funkcija.
7 MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.
8 EPEAT® registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Za status registracije svake zemlje pogledajte http://www.epeat.net/.