Acer Chromebook Plus 514

Chromebook dizajniran za vaš dinamičan stil života

Google_CBX_RGB_Horizontal_Full-Color
Chromebook Plus 514_Craasneto_hreo
Sa procesorom Intel® Core™1 i FHD ekranom od 14 inča1, Acer Chromebook Plus 514 je dizajniran da osnaži vašu produktivnost. A uz dva puta veću brzinu, memoriju i skladište2 – kao i popularne aplikacije – imate sve što vam je potrebno da uradite više.
  • 300x150-1
  • 300x150-2
  • 300x150-3
  • 300x150-4

Povećajte potencijal svog Chromebook računara

Uz procesor Intel® Core™ 1 ovaj Chrombook Plus nudi više od sjajnih performansi, naprednih funkcija za rad u pokretu i efikasnog obavljanja više zadataka istovremeno.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP01

Dodatna snaga zahvaljujući kojoj možete da uradite više

Uradite više na računaru Chromebook Plus. Dva puta veća memorija. Dva puta veće skladište2. A tu su i Google koji pokreće veštačka inteligencija i Adobe aplikacije sa kojima možete još više da uživate u onome što volite.

Blank isolated laptop screen with copy space.  Female hands in yellow cardigan typing. Work place. View from behind the shoulder
Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP02-1​
Kristalno jasni video pozivi iza kojih stoji veštačka inteligencija

Zahvaljujući veb-kameri od 1080 piksela i ugrađenim alatkama za video pozive koje koriste veštačku inteligenciju za automatsko poboljšavanje oštrine i osvetljenja, eliminisanje šuma i zamućivanje pozadine, uvek ćete izgledati i zvučati sjajno, koju god aplikaciju da koristite. Isključite mikrofon i kameru jednim klikom za dodatnu privatnost i udobnost.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP02-2
Aplikacije koje su vam potrebne za stvaranje magije

Inspirišite stvaraoca u sebi i izaberite unapred instaliranu aplikaciju Google Photos na računaru Chromebook Plus. Na raspolaganju su vam poboljšane funkcije, kao što su Magic Eraser koja koristi veštačku inteligenciju za jednostavno uklanjanje neželjenih smetnji i HDR efekat koji poboljšava osvetljenost i kontrast. Možete snimati i izuzetno kvalitetne filmove u svega nekoliko koraka koristeći nove alatke za snimanje.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP02-3
Pristup datotekama i na mreži i van nje

Nemate Wi-Fi? Bez brige. Zahvaljujući dva puta većem skladištu2, funkcija za sinhronizaciju na računaru Chromebook Plus postaraće se da vam Google dokumenti, tabele i slajdovi uvek budu dostupni, na mreži i van nje3, tako da možete da stvarate gde god osetite nalet inspiracije.

Dizajn koji se ističe

Ovaj Chromebook Plus ima ekran FHD rezolucije od 14 inča sa tankim okvirom1 i premazom za zaštitu od refleksije zahvaljujući kojem korisnici mogu da budu produktivni i pri jakom svetlu. Navigacija može biti još jednostavnija na opcionom ekranu osetljivom na dodir.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP03

Energija za ceo dan. Rad za ceo dan.

DTS® Audio i baterija sa funkcijom brzog punjenja4 koja traje 9,5 sati5 čine ovaj Chromebook Plus idealnim za zabavu u pokretu. Možete ga poneti sa sobom bez adaptera gde god da krenete i uživati u izuzetno kvalitetnom zvuku sa dva zvučnika okrenuta nagore.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP04

Široka paleta priključaka

Povećajte svoju produktivnost zahvaljujući funkcijama kao što su opciona tastatura sa pozadinskim osvetljenjem, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.1, ugrađeni MicroSD čitač kartice, dva USB 3.2 Gen1 Type-A i USB 3.2 Gen1 Type-C priključka.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP05

Elegantan i snažan

Manje brinite o svom uređaju i usredsredite se na posao. Ovaj Chromebook Plus visokih performansi ima nezavisno potvrđenu čvrstinu vojne klase prema standardima MIL-STD 810H6.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP06

Dizajnirani za održivost

Napravljen od recikliranih materijala, u održivom pakovanju, sa energetski efikasnim dizajnom i EPEAT registracijom7, ovaj Chromebook Plus je u skladu sa našom Earthion inicijativom za smanjivanje otpada tokom životnog veka uređaja.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP07
Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP07-1_720x400​
Manje plastike u okeanima

Koristimo recikliranu plastiku iz okeana za OceanGlassTM dodirnu tablu na Chromebook Plus računaru. Dodirna tabla vam pruža osećaj glatkog stakla dok prstima prelazite preko njega.

Chromebook Plus 514_Craasneto_KSP07-2_720x400
Sačuvajmo prirodne resurse

Naše pakovanje od kalupljenog kartona sadrži papir, karton i druga prirodna vlakna, zahvaljujući čemu je održivije od tradicionalnog plastičnog i stiropor pakovanja.

Izaberite svoj savršeni Acer Chromebook Plus 514 (CB514-4H/CB514-4HT)

Potražite svoj Acer Chromebook Plus 514 (CB514-4H/CB514-4HT) prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1. Specifikacije ovog uređaja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2. U poređenju sa najprodavanijim Chromebook računarima od jula 2022. do decembra 2022.
3. Morate biti povezani na internet da biste podesili ovu funkciju. Neophodno je da preuzmete datoteke. Morate imati dovoljno prostora za skladištenje na disku.
4. Za oko 30 minuta može biti napunjeno do 50% baterije.
5. Trajanje baterije može da se razlikuje u zavisnosti od modela i konfiguracije. Zasnovano na testu Google power_LoadTest. Stvarno trajanje baterije zavisi od modela.
6. MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer
7. EPEAT® registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Za status registracije svake zemlje, pogledajte http://www.epeat.net/.