Acer Chromebook
Plus 514

Chromebook dizajniran za vaš dinamičan stil života

Sa procesorom do modela AMD Ryzen™ 7520 C-serije1 i velikim WUXGA (1920 X 1200) ekranom od 14 inča sa odnosom 16:10, Acer Chromebook Plus 514 je dizajniran da osnaži vašu produktivnost. A uz dva puta veću brzinu, memoriju i skladište2 – kao i popularne aplikacije – imate sve što vam je potrebno da uradite više.

Povećajte potencijal svog Chromebook računara

Kombinacija koju čine do četiri „Zen 2“ jezgra visokih performansi i najnovija grafička kartica AMD RDNA™ 2, omogućava procesoru AMD Ryzen™ 7520 C-serije1 u računaru Chromebook Plus da brzo pokrene sistem i ponudi munjevite performanse za moderne aplikacije za produktivnost i saradnju koje su potrebne poslovnim Chromebook korisnicima.

Dodatna snaga zahvaljujući kojoj možete da uradite više

Uradite više na računaru Chromebook Plus. Dva puta veća brzina. Dva puta veća memorija. Dva puta veće skladište2. A tu su i Google koji pokreće veštačka inteligencija i Adobe funkcije sa kojima možete još više da uživate u onome što volite.

 • Kristalno jasni video pozivi iza kojih stoji veštačka inteligencija

  Zahvaljujući veb-kameri od 1080 piksela i ugrađenim alatkama za video pozive koje koriste veštačku inteligenciju za automatsko poboljšavanje oštrine i osvetljenja, eliminisanje šuma i zamućivanje pozadine, uvek ćete izgledati i zvučati sjajno, koju god aplikaciju da koristite. Isključite mikrofon i kameru jednim klikom za dodatnu privatnost i udobnost.

 • Aplikacije koje su vam potrebne za stvaranje magije

  Inspirišite stvaraoca u sebi i izaberite unapred instaliranu aplikaciju Google Photos na računaru Chromebook Plus. Na raspolaganju su vam poboljšane funkcije, kao što su Magic Eraser koja koristi veštačku inteligenciju za jednostavno uklanjanje neželjenih smetnji i HDR efekat koji poboljšava osvetljenost i kontrast. Možete snimati i izuzetno kvalitetne filmove u svega nekoliko koraka koristeći nove alatke za snimanje.

 • Pristup datotekama i na mreži i van nje

  Nemate Wi-Fi? Bez brige. Zahvaljujući dva puta većem skladištu2, funkcija za sinhronizaciju na računaru Chromebook Plus postaraće se da vam Google dokumenti, tabele i slajdovi uvek budu dostupni, na mreži i van nje3, tako da možete da stvarate gde god osetite nalet inspiracije.

Dizajn koji se ističe

Ovaj Chromebook Plus ima veliki ekran WUXGA (1920 X 1200) rezolucije od 14 inča sa tankim okvirom4 i premazom za zaštitu od refleksije zahvaljujući kojem korisnici mogu da budu produktivni i pri jakom svetlu. Navigacija može biti još jednostavnija na opcionom ekranu osetljivom na dodir.

Baterija koja traje ceo dan. Računar na kojem možete da radite ceo dan.

DTS® Audio i baterija sa funkcijom brzog punjenja5 koja traje 12 sati6 čine ovaj Chromebook Plus od 14 inča idealnim saputnikom za zabavu u pokretu. Možete ga poneti sa sobom bez adaptera gde god da krenete i uživati u izuzetno kvalitetnom zvuku sa dva zvučnika okrenuta nagore.

Široka paleta priključaka

Povećajte svoju produktivnost zahvaljujući funkcijama kao što su opciona tastatura sa pozadinskim osvetljenjem, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.1, ugrađeni HDMI priključak, USB 3.2 Type-A priključak 1. gen. i dva USB 3.2 Type-C priključka 1. gen.

Elegantan i snažan

Manje brinite o svom uređaju i usredsredite se na posao. Ovaj Chromebook Plus visokih performansi ima nezavisno potvrđenu čvrstinu vojne klase prema standardima MIL-STD-810H7.

Dizajnirani za održivost

Napravljen od recikliranih materijala, u održivom pakovanju, sa energetski efikasnim dizajnom i EPEAT registracijom8, ovaj Chromebook Plus je u skladu sa našom Earthion inicijativom za smanjivanje otpada tokom životnog veka uređaja.

 • Manje plastike u okeanima

  Koristimo recikliranu plastiku iz okeana za OceanGlass™ dodirnu tablu na Chromebook Plus računaru. Dodirna tabla vam pruža osećaj glatkog stakla dok prstima prelazite preko njega.

 • Sačuvajmo prirodne resurse

  Naše pakovanje od kalupljenog kartona sadrži papir, karton i druga prirodna vlakna, zahvaljujući čemu je održivije od tradicionalnog plastičnog i stiropor pakovanja.

Izaberite svoj savršeni Acer Chromebook Plus 514 (CB514-3H/CB514-3HT)

Potražite svoj Acer Chromebook Plus 514 (CB514-3H/CB514-3HT) prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Specifikacije ovog AMD Chromebook računara mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 U poređenju sa najprodavanijim Chromebook računarima od jula 2022. do decembra 2022.
3 Morate biti povezani na internet da biste podesili ovu funkciju. Neophodno je da preuzmete datoteke. Morate imati dovoljno prostora za skladištenje na disku.
4 „Tanak okvir“ se odnosi na levu i desnu stranu okvira.
5 Za oko 30 minuta može biti napunjeno do 50% baterije.
6 Trajanje baterije može da se razlikuje u zavisnosti od modela i konfiguracije. Zasnovano na testu Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). Stvarni vek baterije zavisi od modela, konfiguracije (što obuhvata kapacitet skladišta, kapacitet RAM memorije, procesor koji se koristi, vrstu monitora i rezoluciju itd.), aplikacija, postavki za upravljanje napajanjem, radnih uslova i korišćenih funkcija.
7 MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.
8 EPEAT® registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Za status registracije svake zemlje pogledajte http://www.epeat.net/.