Acer Chromebook 516 GE

Nesputana igra na Chromebook računaru

Pogledajte video
PD2023_RD_white_t
Chromebook_516_GE_banner
Spremi se novi način igre na računaru Acer Chromebook 516 GE. Dizajniran specijalno za gejming, Acer Chromebook 516 GE je opremljen svim što ti treba za igru u oblaku – sada možeš u potpunosti da uživaš u igri sa velikim brojem kadrova u sekundi na platformi NVIDIA GeForce NOW’s top tier1, 2.
  • icon-12th_intel_i7
  • ico_dts
  • logo_Nvidia_Geforce_Now
  • logo_120Hz_Refresh_Rate
  • logo_Wifi_6E

Chromebook za gejmere

Isprobaj potpuno novi svet gejminga u koji te vodi snažan procesor do 12. generacije serije Intel® Core™ i7 P3, LPDDR4X RAM memorija do 16 GB, PCIe NVMe SSD disk do 256 GB i najnovija tehnologija za dekodiranje video zapisa idealna za igru u oblaku.

Chromebook_516_GE_KSP_01

Optimizovan za platformu NVIDIA GeForce Now’s Top Tier1, 2

Uživaj u neverovatnoj brzini osvežavanja do 120 Hz, velikom propusnom opsegu preko integrisanog RJ-45 2,5 G gigabitnog Ethernet (2,5 GbE) LAN priključka i podršci za Wi-Fi 6E. Uživaj u savršenoj podršci za prikazivanje velikog broja kadrova za igre na platformi NVIDIA GeForce NOW’s top tier1, 2.

Chromebook_516_GE_KSP_02

Kristalno jasna slika

IPS ekran od 16 inča sa tankim okvirom ima brzinu osvežavanja od 120 Hz, rezoluciju WQXGA3 (2560 X 1600)3 i spektar boja 100% sRGB, što znači da dobijaš živopisne i izuzetno precizne boje na ekranu sa odnosom širine i visine 16:10 zahvaljujući kojem možeš da iskoristiš i vidiš još veću površinu ekrana.

Chromebook_516_GE_KSP_03

Nenadmašan zvuk

Tehnologija zvuka DTS® Audio i inteligentno pojačalo obezbeđuju kvalitetniji zvuk bez izobličenja, dok istovremeno štite njegova četiri zvučnika. Takođe, neželjene zvučne vibracije su eliminisane jer su niskotonci okrenuti u suprotnim smerovima i savršeno sinhronizovani tako da potiskuju vibracije kada emituju zvuk.

Chromebook_516_GE_KSP_04

RGB tastatura sa tehnologijom za anti-ghosting (registrovanje svakog pritiska)

Prilagodi boju tastera za lakše kucanje i igranje u mraku koristeći unapred podešene režime pozadinskog osvetljenja koje možeš da biraš preko operativnog sistema Chrome4. Tehnologija za anti-ghosting (registrovanje svakog pritiska) ti omogućava korišćenje većeg broja tasterskih prečica na putu do pobede.

Chromebook_516_GE_KSP_05

Još igara za istraživanje

Na ovom Chromebook računaru možeš da igraš računarske igre preko softvera Steam6 na operativnom sistemu Chrome Alpha. Brzi SSD disk sa velikim skladištem do 256 GB3 i 12. generacija vrhunskih procesora do serije Intel® Core™ i7 P3 čine ovaj uređaj najboljim Chromebook računarom za igru.

Chromebook_516_GE_KSP_06

Snaga igre u oblaku na Chromebook računaru

Ovaj Chromebook nudi vrhunski doživljaj gejminga u oblaku, kao i jednostavan pristup hiljadama igara, a pri tom ne moraš da brineš o zastarevanju hardvera. Zahvaljujući bateriji koja dugo traje, više ne moraš da nosiš glomazni punjač svuda sa sobom.

Saznajte više
Chromebook_516_GE_KSP_07

Strimovanje sa lakoćom

Ovaj gejmerski Chromebook ima sve što ti je potrebno da počneš sa strimovanjem. FHD kamera koja smanjuje odsjaj koristi tehnologiju temporalnog potiskivanja šuma da poboljša veran prikaz, dok četiri zvučnika okrenuta nagore i dva niza mikrofona obezbeđuju zvuk većeg kvaliteta.

Chromebook_516_GE_KSP_08

Potpuno povezan

Pojačaj igru sa funkcijama kao što su Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, HDMI priključak, RJ-45 2.5G gigabitni Ethernet (2,5 GbE) LAN priključak, dva USB 3.2 Type-C priključka i USB 3.2 Type-A priključak.

Chromebook_516_GE_KSP_09

Isprobaj Now igru u oblaku

Tokom ograničenog vremenskog perioda, uz kupovinu računara Acer Chromebook 516 GE, od kompanije Google dobijaš besplatnu probnu verziju u trajanju od 3 meseca i šansu da se uveriš koliko je laka igra u oblaku.7, 8

Chromebook_516_GE_KSP_10

Izaberi svoj savršeni Acer Chromebook 516 GE (CBG516-1H)

Traži svoj Acer Chromebook 516 GE (CBG516-1H) po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 Više informacija o podršci za brzinu prikazivanja kadrova na platformi NVIDIA GeForce NOW’s top tier možeš pronaći na: https://blogs.nvidia.com/blog/2022/02/22/geforce-now-rtx-3080-explained/ 

2 NVIDIA GeForce Now’s top tier je usluga sa pretplatom koja se plaća, a koju pruža kompanija NVIDIA. 

3 Specifikacije se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. 

4 Korisnici mogu odabrati bilo koju od sedam boja ili neku od ponuđenih opcija sa 4 zone boja. 

5 Trajanje baterije može da se razlikuje u zavisnosti od modela i konfiguracije. Zasnovano na testu Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). Stvarni vek baterije zavisi od modela, konfiguracije (što obuhvata kapacitet skladišta, kapacitet RAM memorije, procesor koji se koristi, vrstu monitora i rezoluciju itd.), aplikacija, postavki za upravljanje napajanjem, radnih uslova i korišćenih funkcija. 

6 Ova opcija trenutno nije aktivirana za Acer Chromebook 516 GE. Preliminarna verzija softvera Steam na ChromeOS Alpha biće dostupna na ovom Chromebook računaru preko kanala Dev operativnog sistema Chrome. Alpha znači da se sve može srušiti. Zbog nestabilnosti kanala Dev i razvojne prirode ove opcije, ne preporučujemo da ovo isprobavaš na Chromebook računaru koji koristiš za posao, školu ili druge svakodnevne aktivnosti. Doživećeš padove sistema, kašnjenja i greške koje do sad još nisi video – sve je deo zabave! Proverite najnovije vesti ovde: https://www.chromium.org/chromium-os/steam-on-chromeos/ 

7 Besplatna probna verzija za igru na oblaku u trajanju od 3 meseca je pogodnost koju nudi kompanija Google.

8 Amazon Luna usluga igranja u oblaku dostupna je samo u Sjedinjenim Državama.