Acer Chromebook 511

Portable & Classroom-ready

Acer_Chromebook_511_Craaskvin_ADN_main_banner

Acer Chromebook 511 je naš najnoviji Chromebook od 11 inča za obrazovanje. Učenici će biti spremni za postizanje boljih rezultata u školi zahvaljujući opcionom IPS ekranu od 11,6 inča, tastaturi koja može da se servisira i veb-kameri sa poklopcem za privatnost ovog računara.

  • intel-inside
  • icon-11.6” IPS Display
  • MIL-STD-810H
  • icon-Serviceable Keyboard
  • Chrome_Education_Upgrade

Procesor spreman za buduće nadogradnje

Pored baterije koja dugo traje, tu je i softver sa brzim odzivom zahvaljujući najnovijem Intel® procesoru. The extra performance and advanced Intel Wi-Fi 6E with optional 4G LTE ensure classroom projects run smoothly and consistently.

Acer_Chromebook_511_Craaskvin_ADN_KSP_1

Snažan i izdržljiv

Ovaj snažni Chromebook ima sertifikat o usklađenosti sa vojnim standardom MIL-STD-810H4, prošireni ram, gumu koja apsorbuje udarce pri padu sa čak 122 cm visine i tastaturu sa zaštitom od prosipanja do 330 ml tečnosti.

Acer_Chromebook_511_Craaskvin_ADN_KSP_2

Tastatura koja se može servisirati

The serviceable keyboard design with mechanically anchored keys protects from accidental key removal while also allowing quick keyboard replacement with the removal of just two screws.

Acer_Chromebook_511_Craaskvin_ADN_KSP_3

Powering Your Studies

Sa baterijom koja traje 10 sati1 možete dosta toga da uradite. Zahvaljujući snažnoj bateriji koja dugo traje, računar ćete nakon samo jednog punjenja moći da koristite tokom celog dana u školi bez korišćenja adaptera.

Acer_Chromebook_511_Craaskvin_ADN_KSP_4

Nadogradnja na Chrome Education sa unapred podešenim uključivanjem u sistem

The Chrome Education Upgrade with zero-touch enrollment leverages your Chromebook’s full capabilities to mitigate rising teacher workloads and simplify device enrollment into school domains.

Acer_Chromebook_511_Craaskvin_ADN_KSP_5

Dizajnirani za održivost

Napravljen od materijala koji se mogu reciklirati, u održivom pakovanju i sa energetski efikasnim dizajnom i EPEAT registracijom4, ovaj laptop računar odgovara duhu naše Earthion inicijative da se smanji otpad tokom životnog veka uređaja.

Acer_Chromebook_511_Craaskvin_ADN_KSP_6-1
Manje plastike u okeanima

Ovaj Chromebook računar koristi reciklirani plastični otpad iz okeana za OceanGlass™ dodirnu tablu – pružajući vam fini osećaj dodirivanja stakla dok vaši prsti klize po dodirnoj tabli.

Acer_Chromebook_511_Craaskvin_ADN_KSP_6-2
Sačuvajmo prirodne resurse

Naše pakovanje od kalupljenog kartona sadrži papir, karton i druga prirodna vlakna, zahvaljujući čemu je održivije od tradicionalnog plastičnog i stiropor pakovanja.

Acer_Chromebook_511_Craaskvin_ADN_KSP_6-3
Sertifikat TCO5

U nekim zemljama konfiguracije ovih laptop računara imaju TCO sertifikat, što je vodeći svetski sertifikat za održivost IT proizvoda. Ovaj sertifikat odražava posvećenost kompanije Acer da svojim ekološkim dizajnom i modelom poslovanja doprinose zaštiti životne sredine.

Izaberite svoj savršeni Acer Chromebook 511 (C736)

Potražite svoj Acer Chromebook 511 (C736) prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Trajanje baterije može da se razlikuje u zavisnosti od modela i konfiguracije. Zasnovano na testu Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). Stvarni vek baterije zavisi od modela, konfiguracije (što obuhvata kapacitet skladišta, kapacitet RAM memorije, procesor koji se koristi, vrstu monitora i rezoluciju itd.), aplikacija, postavki za upravljanje napajanjem, radnih uslova i korišćenih funkcija.
2 EPEAT® registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Za status registracije svake zemlje, pogledajte http://www.epeat.net/.
3 Sledeći modeli Acer Chromebook 511 imaju sertifikat TCO: C736LT-TCO, C736L-TCO, C736T-TCO i C736-TCO.4 MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simuliraš ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.
4 MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simuliraš ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer.