Acer Halo Swing

Kralj svinga

Vaša muzika je u harmoniji sa vašim domom zahvaljujući pametnom zvučniku Acer Halo Swing. Dizajn koji olakšava nošenje, snažan zvuk i Google Assistant koji se aktivira glasom1 čine ga neizostavnim dodatkom za vaš dom.

Neizostavni detalji

Kompaktan i atraktivan – zvučnik Halo Swing će se savršeno uklopiti u svaku prostoriju. Postavite ga na providnu bazu za punjenje sa priključkom USB-C, odnosno isključite kablove i ponesite ili okačite pametni zvučnik sa oznakom za vodootpornost IPX5 pomoću kožnog kaiša koji može da se skine i uživajte u muzici!

Fantastičan zvuk

Halo Swing, sa unutrašnjim niskotoncima i DTS Sound™ emituje bogat i visokokvalitetan zvuk koji može da zagluši buku na žurci, a ipak dovoljno jasan za visoke tonove vokala i instrumenata, traje od 8 sati2 bez prestanka.

Živite pametno

Uz pomoć aplikacije Google Assistant1 možete uživati u svojim multimedijalnim sadržajima, planirati dnevne aktivnosti i kontrolisati pametne kućne uređaje svojim glasom preko mikrofona sa tehnologijom udaljenog polja koji može da se okreće u svim pravcima tako da mu neće promaći nijedna glasovna komanda.

Spremite se za svetlosni spektakl

Neverovatni RGB vizuelni efekti prate ritam muzike i poboljšavaju atmosferu svake žurke. U aplikaciji Acer Halo možete da podesite LED ekran tako da se na njemu prikazuju napisane poruke i slike – možete da nacrtate i sami sliku pomoću platna!

Povežite se

Kontrolišite muziku i zabavu pomoću svojih omiljenih aplikacija i usluga strimovanja, funkcije Bluetooth® 5.0 i veze Wi-Fi 6. Povežite uređaje pomoću usluge Google Fast Pair1 ili čak nekoliko zvučnika Halo 2 da biste dobili bogat zvuk koji vas okružuje sa svih strana.

To je vaš dom

Privatnost je važna – zbog toga, mikrofon može lako da se isključi pritiskom na dugme koje se nalazi na vrhu zvučnika zajedno sa dugmadima za pauziranje/reprodukovanje i pojačavanje/smanjivanje zvuka.

Izaberite svoj savršeni zvučnik Acer Halo Swing

Potražite svoj zvučnik Acer Halo Swing prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Google, Google Assistant i Google Fast Pair su zaštićeni znakovi kompanije Google LLC.

2 Trajanje baterije je testirano pri umerenoj jačini zvuka sa omogućenim režimom za uštedu energije. Stvarno trajanje baterije može da se razlikuje u zavisnosti od načina korišćenja i postavki uređaja.