Acer Halo pametni zvučnik

Acer Halo pametni zvučnik je savršeni dodatak vašem domu – koristi tehnologiju DTS Sound™, emituje zvuk u svim pravcima (360°), a tu su i dva mikrofona sa tehnologijom udaljenog polja, pa vaš glas može da se detektuje iz svakog ugla. A sa virtuelnim pomoćnikom Google Assistant1 koji vam je uvek na raspolaganju od svog doma možete da napravite pravo utočište za ljubitelje tehnologije.

Savršeno uklapanje

Kompaktan i elegantan – bez problema će naći mesto koje mu pripada u vašem domu. Sama veličina Halo zvučnika čini ga idealnim za svaku prostoriju, a zahvaljujući modernom dizajnu, savršeno će se uklopiti u svako okruženje, bilo da birate nov enterijer ili radite od kuće u svojoj kancelariji.

Personalizujte displej

Prilagodite LED1,2 displej svom stilu i ukusu. Pobrinite se da svako ko uđe u prostoriju i vidi svetla koja prate ritam muzike prepozna vaš lični pečat u grafici koja se pomera u ritmu muzike ili sija iz daleka.1

 • Režim muzike

  Pustite muziku i uživajte u osvetljenju koje reaguje na nju!

 • Noćno svetlo

  Toplo, prigušeno – tako prijatno.

 • Informacije

  Vremenska prognoza, jačina zvuka i druge informacije

Neverovatna akustika

Ruke će vam biti slobodne dok neverovatno bogat zvuk bude ispunjavao prostoriju prostirući se u svim pravcima. Zahvaljujući profesionalnom kvalitetu zvuka koji obezbeđuje tehnologija DTS Sound™, sve što čujete ima dubinu, punoću i glasnoću, a izobličenja koja se javljaju kada se poveća jačina zvuka su smanjena. Sve je ovo moguće zahvaljujući vrhunskim komponentama skrivenim u zvučniku Acer Halo.

 •  

  Niskotonci sa neodijumskim magnetom

  Neodijumski magnet i unutrašnjost od gume ne zauzimaju puno mesta u zvučniku, a proizvode dubok, snažan bas i precizne vokale srednjeg opsega.

 •  

  Visokotonac sa mekanom kupolom

  Visokotonac od 20 mm koristi dizajn mekane kupole prekrivene svilom – idealan je za kristalno jasne vokale i visoke tonove, na primer u instrumentalnoj muzici.

 •  

  Rebrasti pasivni zvučnici

  Ojačana struktura smanjuje vibraciju i izobličenja. Oni su zaslužni za detaljniji zvuk sa bogatijim i pojačanim basom.

 •  

  Talasovod u kupoli

  Talasovod prenosi zvuk iz niskotonca/visokotonca i emituje ga u svim mogućim pravcima. Oblik kupole doprinosi preciznijem prostiranju zvuka.

 • Upotrebite aplikaciju

   

 • Iskoristite unapred napravljene šablone ili napravite nove

   

 • I pohvalite se svojim delom!

   

Zvuk koji se izdaleka čuje

Dva mikrofona sa tehnologijom udaljenog polja koja primaju zvuk iz svih smerova lako prepoznaju vaš glas među zvukovima okruženja, pa virtuelni pomoćnik odmah reaguje na vaše komande.

Razgovarajte sa Google pomoćnikom

Jednostavno uživajte u muzici, planirajte dnevne obaveze, podešavajte alarme i upravljajte pametnim kućnim uređajima – samo koristeći svoj glas. Kontrolišite svoje uređaje i budite uvek na mreži zahvaljujući Wi-Fi 5 (802.11 AC) vezi i tehnologiji Bluetooth® 5.0.

To je vaš dom

Privatnost je važna, pa se mikrofoni mogu lako i brzo isključiti pomoću dugmeta koje se nalazi na zvučniku. Medijski tasteri za pauziranje/reprodukovanje muzike i podešavanje jačine zvuka se takođe nalaze na zvučniku.

Izaberite svoj savršeni pametni zvučnik Acer Halo

Potražite svoj pametni zvučnik Acer Halo prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1 Google, Google Photo, Chromecast Built-in i YouTube Music su zaštitni žigovi kompanije Google LLC. 

2 Podrška za jezik na kojem se koristi Google Assistant razlikuje se u zavisnosti od zemlje. Proverite kod lokalnog predstavnika kompanije Acer da li je vaš jezik podržan. 

3 Za korišćenje ove funkcije je potrebna dodatna Android aplikacija. Više informacija potražite u priručniku. 

4 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.

Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.<br>
Potrošači imaju zakonska prava prema važećim državnim zakonima koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava niti obustavlja takva važeća prava.