Nitro miš II

Sve je tu. Osam dugmadi (uključujući dugme Burst Fire za rafalno pucanje), opcioni tegovi i LED osvetljenje u boji – ovo nije još jedan običan miš. Na tebi je da uradiš ostalo.

Garantovana preciznost

Sa radnim vekom do deset miliona klikova miš ćeš moći duže da koristiš, a sa PAW3325 senzorom koji obezbeđuje vrhunsku preciznost, možeš da računaš na munjevito brzo i precizno ciljanje sa rezolucijom do 4.200 TPI i brzinom ažuriranja položaja od 1 ms/1000 Hz.

Prilagodi svoj stil igre

Poboljšaj svoju igru pomoću osam dugmadi, od kojih je jedno Burst Fire za rafalno pucanje, tako da jednim klikom dobijaš dva uzastopna pucnja. Prilagodi miš svojoj igri sa dodatnim tegovima težine do 20 g (4 tega od po 5 g).

Pravo osvetljenje

Izaberi željenu brzinu miša pomoću rezolucije koja se podešava u šest nivoa. Svaki nivo ima poseban „sjaj“ – boje LED lampica se menjaju za svaki nivo.

Izaberite svoj savršeni Nitro miš II

Potražite svoj Nitro miš II prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava niti ukida bilo koja od tih prava.