Acer Nitro kontroler za igre

acer-nitro-gaming-controller-agw-hero-banner

Ostavi miša sa strane i uzmi Nitro kontroler za igre. Napravljen za preciznost i udobnost za uranjanje u brzi FPS ili odlazak u tvoj omiljeni sadržaj otvorenog sveta.

Prosto odgovara

Uzmi kontroler u obe ruke, postavi palčeve na pažljivo postavljene asimetrične analogne džojstike i pripremi se da se izgubiš u izuzetnom trenutku kada pikseli sa ekrana ožive.

acer-nitro-gaming-controller-agw-ksp-asymmetrical-joysticks

Dobro se slaže sa operativnim sistemima Windows i Android™

Oslobodi USB priključak, uključi ga i spreman si! Kompatibilan sa uređajima koji imaju operativni sistem Windows1 i uređajima za Android2, podržava i XInput (uključujući i vibracije).

acer-nitro-gaming-controller-agw-ksp-compatibility

Mora da ide brzo

Vidiš turbo dugme na slici? Ovaj mališa te prebacuje u Turbo režim3 tako što simulira ulazno dugme po izboru na tvom kontroleru, kao da ga stalno pritiskaš.

acer-nitro-gaming-controller-agw-ksp-turbo

Izaberi svoj savršen Nitro kontroler za igre

Potraži svoj Nitro kontroler za igre

1. Zahteva najmanje Windows 7 ili noviji.

2. Koristi najnovije ažuriranje proizvođača svog Android uređaja (Android 4.2 ili noviji). Odnosi se na Android pametne telefone i televizore.

3. Turbo je opcija koja omogućava da pritiskanje dugmeta traje do u nedogled sve dok se ne isključi. Pritiskanjem ili držanjem na dole „ulaznog“ dugmeta i pritiskanje „Turbo“ ubaciće uređaj u „Turbo režim“.