Acer USB Type-C baza D501 – ima sertifikat „Works With Chromebook“

Acer_USB_Type-C_Dock_D501 AGW

Budi spokojan

Ima sertifikat „Works With Chromebook“1. Ovaj proizvod poseduje sertifikat kompanije Acer da zadovoljava Google standarde kompatibilnosti. Ova baza će besprekorno raditi sa vašim Chromebook računarom i pomoći vam da iskoristite sve prednosti koje nudi vaš Chromebook.

Acer_USB_Type-C_Dock_D501 AGW

Podrška za naknadne nadogradnje

Firmver ove baze može da se ažurira kada je uređaj povezan sa Chromebook računarom pa pored toga što je kompatibilan sa postojećim uređajima, nudi podršku i za buduće nadogradnje.

Acer_USB_Type-C_Dock_D501 AGW

Dodatni monitori

Ova baza koja se može koristiti za različite namene podržava istovremeno povezivanje do tri2,3 monitora sa Chromebook računarom preko HDMI i DisplayPort izlaza koji se nalaze na njoj tako da sadržaj možete da prikažete na više ekrana ili da ga preslikate.

WWCB_Acer_USB_Type-C_Dock_D501_ksp_03

Univerzalna USB-C baza

Napunite svoj Chromebook, prenesite podatke, povežite dodatni monitor ili priključite spoljne uređaje, kao što su zvučnici ili gigabitni Ethernet, pomoću jednog jedinog USB-C kabla. USB-C bazna stanica može da se koristi za napajanje laptop računara snagom do 60 W preko USB-C veze.

Acer_USB_Type-C_Dock_D501 AGW

Gigabitni Ethernet i USB proširenje

Jednostavno se povežite na ožičene mreže pomoću priključka za gigabitni Ethernet na bazi, dok se njegovih šest USB priključaka (4 USB 3.1 Type-A priključka 1. generacije, 2 USB 3.1 Type-A priključka 2. generacije) može koristiti za povezivanje svih vaših perifernih uređaja, kao što su miševi, tastature, hard diskovi, štampači i drugi uređaji. Na bazi se takođe nalazi USB-C priključak namenjen za dodatne uređaje za skladištenje.

Acer_USB_Type-C_Dock_D501 AGW

Izaberite svoju savršenu Acer USB Type-C bazu D501 sa sertifikatom „Works With Chromebook“

Potražite svoju Acer USB Type-C bazu D501 sa sertifikatom „Works With Chromebook“ prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1. Ovaj proizvod je dobio sertifikat da zadovoljava standarde kompatibilnosti kompanije Google. Obrati se direktno kompaniji Acer za tehničku podršku i servis. Chromebook i „Works With Chromebook“ su žigovi kompanije Google LLC.

2. Broj podržanih monitora može biti ograničen na osnovu specifikacija Chromebook i/ili laptop računara.

3. Maksimalna rezolucija za tri spoljna monitora je ograničena na FHD (1920 X 1080).

Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava niti ukida bilo koja od tih prava.