Acer Connect D5 Vero 5G hardverski ključ

acer-accessory-dongle-vero-5g-banner_w11
Povežite se gde god da se nalazite na 5G mrežu sa brzinama protoka do 2,7 Gb/s1pomoću Acer Connect D5 Vero 5G hardverskog ključa. Uređaj koji čuva životnu sredinu za održivu budućnost.

• Ekološki dizajn
• Aktivno hlađenje
• Unapređena kontrola
• Jednostavno podešavanje preko priključka USB-C4

Ekološki dizajn

Koristimo PCR plastiku bez farbe koja se jednostavnije reciklira, poboljšava održivost i pomaže u smanjivanju količine otpada. Čak i naše pakovanje sa 85%2recikliranog papira čuva životnu sredinu.

acer-accessory-dongle-vero-5g-eco-friendly-pcr-l

Aktivno hlađenje

Integrisani ventilator je zaslužan za održavanje optimalne efikasnosti i pouzdane veze.

acer-accessory-dongle-vero-5g-active-cooling-l

Unapređena kontrola

Jednostavno konfigurišite kako će propusni opseg biti raspoređen na prioritetne aplikacije i nadgledajte mreže.

acer-accessory-dongle-vero-5g-extreme-route-l

Izaberite svoj savršeni Acer Connect D5 Vero 5G hardverski ključ

Potražite svoj Acer Connect D5 Vero 5G hardverski ključ prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1.Brzina i dostupnost 5G LTE tehnologije razlikuju se u zavisnost od regiona. Više informacija potražite od svog dobavljača telekomunikacionih usluga. Stvarna brzina 5G mreže zavisi od izabranog internet paketa.

2.Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Proizvodi i ponude mogu biti dostupni smo na određenim tržištima.

3.Informacije o specifikacijama i cenama proizvoda na određenim tržištima potražite u najbližem predstavništvu kompanije Acer.

4. Neophodna je Type-C veza koja podržava napajanje od 5 V i 3 A kako bi uređaj radio na propisani način. Proverite pre kupovine. Potpuno kompatibilan sa operativnim sistemom Windows 10. Za kompatibilnost sa operativnim sistemom Windows 11, isključite opciju “Core Isolation – Memory Integrity”. Više informacija potražite na “answers.microsoft.com”. Uskoro potpuna kompatibilnost sa operativnim sistemom Windows.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.