PM1

Prenosiv i svestran

Izuzetno lagani i tanki monitori iz serije PM1 su veoma laki za nošenje. Sa samo 0,97 kg težine i 2 cm debljine, monitor od 15,6 inča lako možete smestiti u bilo koju torbu i poneti sa sobom gde god da krenete. Idealan je za korišćenje u pokretu, zauzima malo prostora i savršen je za ulogu drugog monitora tokom prezentacija.

Živopisne slike

Jasne, živopisne boje će oživeti u Full HD 1080p rezoluciji1. Filmovi i igre izgledaju realističnije i dramatičnije, a čak i sitni detalji i tekst su jasni u rezoluciji 1920 x 1080 sa odnosom širine i visine 16:9.

Samo jedan kabl

Eliminišite nered i pojednostavite stvari jednim praktičnim kablom. Pomoću USB-C™ kabla povezujete PM1 monitor sa laptop računarom i tako delite ekran, prenosite podatke i ujedno obezbeđujete napajanje2. Pomoću ovog praktičnog kabla možete da povežete pametni telefon ili tablet.

Širok ugao prikaza

Gledajte sadržaj na ekranu zajedno sa porodicom i prijateljima jer su boje verno prikazane i pod uglom od 170° zahvaljujući tehnologiji IPS.

Pronađite svoj savršeni Acer monitor

Pretražite i uporedi proizvode po opcijama i specifikacijama i pronađi svoj savršeni Acer monitor

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2 Napajanje putem USB-C™ kabla je moguće samo kada izvor ima napajanje. U drugim situacijama, monitor može da se napaja preko priključka Micro USB. Uređaj mora da podržava funkciju DP-Alt da bi mogao da se koristi priključak Type-C.
Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške