Acer USB Type-C baza D301 – ima sertifikat „Works With Chromebook“

Acer USB Type-C baza ima sertifikat „Works With Chromebook“ za besprekoran rad sa vašim Chromebook računarom. Firmver koji se jednostavno nadograđuje omogućava maksimalnu kompatibilnost dok pomoću nekoliko dostupnih USB i HDMI priključaka možete da organizujete izuzetno efikasan radni prostor sa tri monitora u kancelariji ili kod kuće.

Budi spokojan

Ima sertifikat „Works With Chromebook“1. Ovaj proizvod poseduje sertifikat kompanije Acer da zadovoljava Google standarde kompatibilnosti. Ova baza će besprekorno raditi sa vašim Chromebook računarom i pomoći vam da iskoristite sve prednosti koje nudi vaš Chromebook.

Podrška za naknadne nadogradnje

Firmver ove baze može da se ažurira kada je uređaj povezan sa Chromebook računarom pa pored toga što je kompatibilan sa postojećim uređajima, nudi podršku i za buduće nadogradnje.

Dva izlaza za 4K monitor2,3

Ova baza koja se može koristiti za različite namene podržava istovremeno povezivanje do dva monitora sa Chromebook računarom preko HDMI i Display Port izlaza koji se nalaze na njoj tako da sadržaj možete da prikažete na više ekrana ili da ga preslikate.

Univerzalna USB-C baza

Napunite svoj Chromebook, prenesite podatke, povežite dodatni monitor ili priključite spoljne uređaje, kao što su zvučnici ili gigabitni Ethernet, pomoću jednog jedinog USB-C kabla. USB-C bazna stanica može da se koristi za napajanje laptop računara snagom do 60 W preko USB-C veze.

Gigabitni Ethernet i USB proširenje

Jednostavno se povežite na ožičene mreže pomoću priključka za gigabitni Ethernet na bazi, dok su njegova dva USB 3.2 priključka 1. generacije Type-A idealna za povezivanje svih vaših perifernih uređaja, kao što su miševi, tastature, hard diskovi, štampači i drugi uređaji. Na bazi se takođe nalazi USB-C priključak namenjen za dodatne uređaje za skladištenje.

Postolje koje ne zauzima prostor

Baza ima vertikalan dizajn kako bi zauzimala što manje prostora na vašem radnom mestu.

Izaberite svoju savršenu Acer USB Type-C bazu D301 sa sertifikatom „Works With Chromebook“

Potražite svoju Acer USB Type-C bazu D301 sa sertifikatom „Works With Chromebook“ prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1.Ovaj proizvod je dobio sertifikat da zadovoljava standarde kompatibilnosti kompanije Google. Obrati se direktno kompaniji Acer za tehničku podršku i servis. Chromebook i „Works With Chromebook“ su žigovi kompanije Google LLC. 

2Broj podržanih monitora može biti ograničen na osnovu specifikacija Chromebook i/ili laptop računara. 

3.Maksimalna rezolucija primarnog monitora je 4K na 30 Hz, a maksimalna rezolucija sekundarnog monitora je WQHD na 60 Hz. 


Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude. Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava niti ukida bilo koja od tih prava.