Wat heb je nodig om je spel te verbeteren?

Gamers scheppen altijd op over hun set-up, maar wat echt belangrijk is, is de monitor die ze gebruiken, want hoe meer je ziet en hoe sneller het gebeurt, hoe levensechter het wordt en hoe sneller je kunt reageren. Elke milliseconde telt, dus zorg ervoor dat je op zoek gaat naar deze tien functies die je game-ervaring zullen veranderen.

 • Acer_Advertorial_Nitro_2021_01

  Hoe groter het scherm, hoe beter de actie

  Wat pixels betreft is meer altijd beter. We hebben Full HD ondertussen al ver achter ons gelaten, dus een resolutie van 4K of hoger is het beste. Met een resolutie van 3840 bij 2160 pixels heeft de Acer H7-serie het viervoud daarvan. Dat betekent dus vier keer meer details dan het oude Full HD, een beeldkwaliteit die vier keer hoger is en een visuele ervaring die vier keer beter is.

 • Acer_Advertorial_Nitro_2021_02

  De wereld is niet plat

  Gebogen schermen, een van de grootste innovaties voor gamers in de afgelopen jaren, brengen meeslepende ervaringen naar een heel nieuw niveau. Hoe? Omdat het niet uitmaakt waar de actie zich op je scherm afspeelt, het is altijd op dezelfde afstand van je ogen. Dit vergroot je gezichtsveld en zorgt ervoor dat je nog dieper in je game-ervaring opgaat. Als extra bonus verminderen ze ook de vermoeide ogen, zodat je langer comfortabel kunt gamen.

4K: vier keer de helderheid

Als je het nog niet wist, een 4K-monitor heeft een horizontale resolutie van rond de 4.000 pixels en wordt vaak omschreven als ultra high-definition, of UHD. Acer Nitro gaming-monitoren bieden een resolutie van 3840 x 2160 pixels, wat precies twee keer zoveel horizontale en verticale pixels is als een 1080p-beeldscherm met vier keer zoveel dichtheid als beeldschermen van dezelfde fysieke grootte. Het resultaat? Het scherpste beeld dat je kunt krijgen tijdens het gamen.

Acer_Advertorial_Nitro_2021_03
 • Acer_Advertorial_Nitro_2021_04

  Verlicht je wereld

  Niemand kijkt graag naar een slecht verlichte game, film of video. Daarom moet je op de helderheidsniveaus letten. Deze moeten gecertificeerd zijn door een internationale industriestandaard. Met een VESA-gecertificeerde DisplayHDR 600-monitor kun je rekenen op een piekhelderheid van 600 cd/m2 - met andere woorden rijke details, diepe zwarttinten en een verbazingwekkende algemene helderheid.

 • Acer_Advertorial_Nitro_2021_05

  Blijf in de game

  Als je echt in het spel zit, kan de geringste vertraging of wazig beeld je afleiden. De oplossing voor vertragingen is een hogere vernieuwingsfrequentie. Daarom moet je op zoek naar monitoren die overklokken op een framesnelheid van 240 Hz voor ultrasoepele 2D-bewegende scènes. Blijf gamen zonder vertragingen.

No ghosting!

Voor serieuze gamers is 'ghosting' meer een demon, vooral in snelle RPG-spellen of schietspellen met scherpschutters. Er is sprake van ghosting als een oud beeld tegelijkertijd met het nieuwste beeld blijft verschijnen op het scherm en vervaging laat ontstaan. Met Visual Response Boost™ (VRB) technologie behoort ghosting tot het verleden en is de gameplay naadloos en vrijwel zonder wazigheid.

Acer_Advertorial_Nitro_2021_06

Laten we het over quantum dots hebben

Misschien heb je wel eens gehoord van de quantumtheorie, maar heb je ook gehoord van quantum dots? Voor wie het niet weet: een quantum dot (QD) is een halfgeleidend nanokristal (een piepklein deeltje) dat licht kan uitzenden als deze op elektriciteit is aangesloten. Dankzij het minuscule formaat hebben ze unieke optische eigenschappen en kunnen QLED-schermen de kleurzuiverheid verhogen en het breedst mogelijke kleurengamma leveren voor levensecht realisme.

Acer_Advertorial_Nitro_2021_07

Bescherm je ogen

Ook al merk je het misschien niet, de meeste conventionele beeldschermen flikkeren ongeveer 60 keer per seconde. Als je denkt dat dat veel is, dan heb je gelijk. Dat is ook waarom het de belangrijkste oorzaak van oogvermoeidheid is na meerdere uren spelen, programmeren, kijken of creëren. Technologieën zoals Flickerless™ en BlueLightShield™ nemen deze belasting van je ogen weg en zorgen voor een meer comfortabele en gezonde kijkervaring.

Acer_Advertorial_Nitro_2021_08

Een ergonomisch voordeel

Goede monitoren veroorzaken weinig tot geen belasting. Daarom kun je de beste monitoren eenvoudig kantelen, draaien, zwenken en de hoogte aanpassen wanneer je maar wilt. Met een kantelhoek van -5° tot 20° is de Acer NITRO VG0 even goed voor je gemoedsrust als voor je nek.

Acer_Advertorial_Nitro_2021_09

On the fly aanpassingen

Geen gedoe meer met kleine knopjes achter het scherm. Met de Acer Display Widget heb je volledige controle over alle instellingen met je muis en kun je snel je instellingen wijzigen. Ook kun je je enorme schermruimte indelen met speciale gesplitste schermen en de perfecte modus kiezen voor games, werk of entertainment. Zo eenvoudig is het.

Acer_Advertorial_Nitro_2021_10

Aanbevolen producten