Nitro VG0

Kijk je ogen uit

De monitor is een ware lust voor het oog met zijn ZeroFrame 1 design op de strakke, driepotige standaard.

Stevige standaard

De driepotige standaard bespaart ruimte op je bureau zonder in te leveren op stijl.

Geen last meer van randen

Het ZeroFrame1 design zorgt voor een naadloze look voor een optimale kijkervaring.

Een ergonomische voorsprong

Een goede monitor zorgt voor minimale belasting. De kantelhoek van -5° tot 20° is ergonomisch geoptimaliseerd voor je nek.

Indrukwekkend geluid

Wat je hoort is net zo goed als wat je ziet, dankzij het krachtige ingebouwde luidsprekersysteem met twee luidsprekers van 2 watt.

Bliksemsnelle FreeSync

Geniet van een vloeiende game-ervaring met AMD FreeSync™ met levendige IPS en vernieuwingsfrequenties van maximaal 144 Hz3.

De resolutie doet er zeker toe

Kies uit verschillende resoluties, van Full HD1 tot 4K1 in prachtige IPS met levensechte kleuren. Welke spreekt je het meest aan?

Razendsnelle frames

Met een vernieuwingsfrequentie van 75 Hz2 en Visual Respons Boost™ technologie (VRB) van 1 ms3 game je naadloos en vrijwel zonder onscherpe beelden.

Tot in de puntjes gesynchroniseerd

Met Radeon™ FreeSync4 heb je geen last meer van schokkerige gameplay en frames met onderbrekingen, dankzij vloeiende prestaties zonder artefacten bij vrijwel elke framerate.

Moeiteloze aanpassingen

Geen gedoe meer met knoppen. Pas je monitorinstellingen eenvoudig aan via onze Display Widget software.

Vind je perfecte Acer monitor

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte Acer monitor te vinden

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 Werkelijke vernieuwingsfrequenties zijn afhankelijk van model en/of regio, computerspecificaties, hardware en/of configuratie.
3 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. VRB/MPRT-waarde van 1 ms gebaseerd op interne tests onder specifieke omstandigheden. Helderheid kan variëren afhankelijk van gebruikte Visual Response Boost™ modus.
4 Gebruikers hebben het volgende nodig om AMD FreeSync™ technologie te kunnen gebruiken: een monitor die compatibel is met DisplayPort Adaptive-Sync, een compatibele Radeon™ GPU met een DisplayPort aansluiting en een compatibel stuurprogramma voor de Radeon grafische kaart.

Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten.