Rugged Solutions for All Classrooms
Robuuste oplossingen voor het klaslokaal

In klaslokalen is het een drukte van jewelste, en de robuuste apparaten van Acer zijn zo ontworpen dat zowel leerlingen als leraren zich kunnen concentreren op het leren - en niet op het oplossen van problemen met hun apparaat.

a2522600-3869-4845-809a-d29fe8c81180
Gebruikersgerichte ontwerpen

Met onze apparaten wordt de nadruk gelegd op innovatieve functies die zijn ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van leerlingen en docenten, om gebruiksgemak te garanderen, creativiteit te bevorderen en te bouwen aan een duurzamere toekomst.

K12_Product_Windows_Box_01
Windows Classroom

Leer hoe Windows 11 voor het onderwijs docenten krachtige nieuwe tools biedt om interessante leerervaringen te creëren voor leerlingen.

K12_Product_Chrome_Box_02
ChromeOS Classroom

Bied je onderwijsinstelling Chromebooks voor het onderwijs. Ze zijn veelzijdig, eenvoudig te beheren en veilig.

K12_Product_Monitor_Box_03
Monitoren en projectoren

Haarscherpe visuals en levendige weergaven houden leerlingen bij de les. Ontdek welke monitoren en projecten het beste bij jouw behoeften passen.

K12_Product_Accessories_Box_04
Accessoires

Headsets, opladers, Works With Chromebook-accessoires en veel meer—verbeter de ervaring in het klaslokaal met ons scala aan randapparatuur.

Robuuste oplossingen voor het klaslokaal

Robuust

Duurzaamheid staat voorop bij onze ontwerpen. Dankzij de versterkte hoeken en het honingraatontwerp aan de binnenkant leveren onze apparaten zelfs bij de zwaarste valproeven ijzersterke prestaties.

Drop Protection
Bescherming tegen vallen
Reinforced Ports
Versterkte poorten
Honeycomb Design
Honingraatontwerp
Reinforced Corners
Versterkte hoeken en bumpers
MIL-STD-810H Certified
MIL-STD-810H-gecertificeerd
Strengthened Palm Rest
Versterkte polssteun

Bestendig scherm

De beste manier om de aandacht van leerlingen vast te houden is door ervoor te zorgen dat ze iets hebben om naar te kijken - en onze duurzame schermen zijn ontworpen om het soort schokken en krassen aan te kunnen die typisch zijn voor drukke klaslokalen.

Reinforced LCD
Bredere scharnieren2 om het LCD-scherm te beschermen
Corning Gorilla Glass
Corning Gorilla Glass1
Long-lasting Hinge
Duurzaam scharnier

Betrouwbaar ontworpen

Onze apparaten kunnen tegen meer dan een val alleen. Met vochtbestendige touchpads en toetsenborden, en mechanisch verankerde toetsen, bieden onze robuuste apparaten scholen een betrouwbare keuze waar ze op kunnen vertrouwen.

Spill-Resistant Keyboard
Knoeibestendig toetsenbord
Moisture Resistant Touchpad
Vochtbestendig touchpad
Mechanically Anchored Keys
Mechanisch verankerde toetsen
Gebruikersgerichte ontwerpen
World-Facing-Cameras
Naar voren gerichte camera's

Met naar voren gerichte camera's kunnen leerlingen eenvoudig foto's van hoge kwaliteit maken, betrokken raken en hun nieuwsgierigheid stimuleren bij interactieve schoolprojecten en -activiteiten.

3-2-Displays
3:2-schermen2

Met een 3:2-scherm kunnen leerlingen meer lezen en hoeven ze minder te scrollen dankzij 18% meer verticale schermruimte dan bij 16:9-schermen.

Screen Distance-Break Reminder Technology
Technologie voor herinnering voor pauzes en je afstand tot het scherm3

Creëer gezonde computergewoonten. Deze meldingen laten leerlingen weten wanneer ze hun apparaat te lang gebruiken of wanneer ze te dicht bij het scherm zitten.

TÜV Rheinland Low Blue Light
TÜV Rheinland Low Blue Light (HW) gecertificeerde schermen2

Met de TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution)-certificering krijg je een beeldscherm dat de gezondheid van je ogen als prioriteit heeft.

Serviceable Keyboards
Uitneembare toetsenborden

Dankzij onze uitneembare toetsenborden kunnen beheerders snel het hele toetsenbord vervangen door een of twee schroeven te verwijderen. Daardoor zijn Acer apparaten ideaal voor drukke klaslokalen waar ongelukjes kunnen gebeuren.

Battery-Wi-Fi-Indicators
Batterij- en WiFi-indicatoren3

Met batterij- en WiFi-indicatoren op de voorklep van Acer laptops kunnen docenten in één oogopslag zien wat de status van de laptop van een leerling is.

Sustainable-Designs
Duurzame ontwerpen

Met gerecyclede materialen, duurzaam verpakkingsmateriaal, energiezuinige ontwerpen en EPEAT-registratie4 geven onze apparaten gestalte aan ons initiatief Earthion om gedurende de volledige levensduur van het apparaat voor minder afval te zorgen.

OceanGlass-Touchpads
OceanGlass™ touchpads

We maken gebruik van gerecycled plastic dat anders in de oceaan was beland in onze OceanGlass™ touchpads, waardoor het slanke touchpad aanvoelt als glas wanneer je er met je vingers over beweegt.

Safe-for-Students
Veilig voor leerlingen

Om leerlingen te beschermen tegen schadelijke elektrische gevaren en andere potentiële bedreigingen, zijn onze apparaten gecertificeerd om te voldoen aan de voorwaarden van twee veiligheidsnormen voor speelgoed: UL/IEC 60950-1 en ASTM F963-16.

  • Alleen convertible modellen.
  • Functie beperkt tot Acer Chromebooks voor het onderwijs.
  • Functie beperkt tot TravelMate B-serie laptops. 
  • EPEAT®-registratie verschilt per land. Op http://www.epeat.net/ vind je de registratiestatus voor elk land.