Aspire TC

Maak elke dag gemakkelijker met de geavanceerde Aspire TC. Voorzien van de nieuwste Intel® Core™ processoren1 en NVIDIA® grafische kaarten voor naadloze multitasking en meeslepend entertainment.

Flair en functie

De Aspire TC combineert een modern design met functionaliteit en heeft een opvallend driehoekig voorpaneel met een fijn geborstelde afwerking. Minimaliseer afleiding en maximaliseer je focus met dit uitzonderlijke ontwerp.

Geef je productiviteit een boost

De Aspire TC heeft een Intel® Core™ 14e generatie processor1 en 32 GB1 aan dual-channel DDR5 RAM voor krachtige prestaties bij al je taken.

Indrukwekkende graphics

Kies voor razendsnel met een tot NVIDIA® GeForce® RTX 3050 grafische kaart1. Ontworpen voor vloeiende games, meeslepend entertainment en snelle videobewerking.

Veelzijdige opslagoplossingen

Combineer voldoende opslagruimte met razendsnelle toegang met een 2 TB HDD1 en een bliksemsnelle 1 TB SSD1. Breid je mogelijkheden uit met een optioneel dvd-rw-station.

Uitgebreide connectiviteit

Profiteer van allerlei connectiviteitsopties met Wi-Fi 6E,1 Bluetooth® 5.0, USB 3.2 Type-C en een handige, geïntegreerde SD-kaartlezer1 voor onbeperkte toegang tot al je apparaten en data.

HD-audio

Ga volledig op in de geïntegreerde high-definition 5.1-kanaals surround sound, die elke audio-ervaring onvergetelijk maakt.

Kies de perfecte Aspire TC

Zoek een Aspire TC op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.