Beheers je games en speel als een pro

Predator monitoren zijn precisie-instrumenten waarmee spelers meesters kunnen worden. En net als achter elke speler op professioneel niveau, staat achter elk Predator-product een team van professionals dat onvermoeibaar werkt aan het perfectioneren van hun vak. Hierbij krijgen ze tips van de gebruikers. Hier volgt een lijst met tien dingen die we hebben geleerd om het maximale uit elke gaming set-up te halen.
 • Acer_Advertorial_Predator_2021_01

  Snelste beeldschermen voor eSports

  Ervaar de laagste systeemlatentie voor snellere reactietijden, vrijwel geen beeldschaduwen en de soepelste bewegingen om je te helpen je doel te raken. Verwijder bovendien haperingen dankzij G-SYNC en het is duidelijk waarom deze beeldschermen zijn ontworpen om spellen te winnen.

 • Acer_Advertorial_Predator_2021_02

  Gemaakt om te gamen

  Gebogen schermen, een van de grootste innovaties voor gamers in de afgelopen jaren, brengen meeslepende ervaringen naar een heel nieuw niveau. Hoe? Omdat het niet uitmaakt waar de actie zich op je scherm afspeelt, het is altijd op dezelfde afstand van je ogen. Dit vergroot je gezichtsveld en zorgt ervoor dat je nog dieper in je game-ervaring opgaat. Als extra bonus verminderen ze ook de vermoeide ogen, zodat je langer comfortabel kunt gamen.

Ben jij snel genoeg?

Wil je op de top van je kunnen zijn? Schakel de eSports-modus die de variabele achtergrondverlichting uitschakelt in en stel je eSports-skills op de proef met de NVIDIA® Reflex Latency Analyzer van de Predator X28. Hiermee kun je de invoerlatentie optimaliseren door nauwkeurig te meten hoe lang het duurt voordat er een visuele verandering op het scherm verschijnt na je muisklik.

Acer_Advertorial_Predator_2021_03
 • Acer_Advertorial_Predator_2021_04

  Vloeiend beeld met Agile-Splendor

  Oké. Hoe sneller, hoe beter, toch? Zeker, maar de perfecte gamingmonitor geeft je vloeiende beelden zonder haperingen, ongeacht wat er op het scherm gebeurt. De Acer X34 met zijn Agile-Splendor IPS-scherm biedt tot 180Hz overklokbare vernieuwingsfrequentie en kan een responstijd van 0,5ms bereiken, terwijl een hoog kleurengamma behouden blijft voor vrijwel geen ghosting of kleurafwijkingen.

 • Acer_Advertorial_Predator_2021_05

  98% DCI-P3

  Hoe groter of breder het kleurenspectrum is, hoe rijker en meer verzadigd de kleuren op je scherm worden weergegeven. Als je optimaal wilt genieten van HDR, is de DCI-P3-standaard absoluut de juiste keuze. Het brede kleurengamma van de Predator X34 zorgt ervoor dat je elke nuance ervaart - of je nu door de kleurrijke, chaotische diepten van de ruimte reist of de diepblauwe zee verkent.

Verdubbel met ZeroFrame

De beste zijn vergt veel werk en een groot schermformaat om het goed te doen. In feite is het vaak beter om twee monitoren te hebben dan één grote, omdat je met twee monitoren een groter perspectief hebt op de uitdagingen die je het hoofd moet bieden. Met Predator-monitoren met ZeroFrame bezel kun je er naadloos twee naast elkaar plaatsen en genieten van een werkelijk meeslepende ervaring.

Acer_Advertorial_Predator_2021_06

100% schotnauwkeurigheid

Minimaliseer missers met richtpunten die een kruisje op je Predator-scherm zetten voor 100% nauwkeurigheid. Je kunt kiezen uit drie opties via je OSD- of GameView instellingen.

Acer_Advertorial_Predator_2021_07

Verlicht je display

Als je midden in de actie zit, is het laatste wat je nodig hebt dat je monitor de aandacht trekt door te veel of te weinig licht weer te geven, zodat je niet kunt concurreren. De RGB Light Sense-app op de Predator X28 past de helderheid en kleurtemperatuur in real-time aan op basis van muziek, scherminhoud en zelfs eSports-toernooien, zodat je elke keer de perfecte instellingen hebt.

Acer_Advertorial_Predator_2021_08

Ultra-flexibele connectiviteit

Geen twee gamingsystemen zijn hetzelfde, of blijven in de loop der tijd hetzelfde, dus zorg ervoor dat je een monitor hebt met de meest flexibele aansluitmogelijkheden. De Predator X28 heeft een poort voor elke gelegenheid, of je hem nu aansluit op een pc of een console. Maak gebruik van twee HDMI 2.0B-poorten, een DisplayPort™- of de vele USB-aansluitingen die je tot je beschikking hebt.

Acer_Advertorial_Predator_2021_09

Comfort is het belangrijkste

Geen enkele schermtechnologie zal je helpen het spel te domineren als je niet comfortabel voor het scherm kunt zitten. De Predator X28 biedt superieure ergonomie en is ontworpen om eenvoudig te kantelen, draaien, zwenken en in hoogte te verstellen, zodat je snel comfortabel zit en langer comfortabel blijft.

Acer_Advertorial_Predator_2021_10