Acer Connect ENDURO
M3 5G mobiele WiFi

Robuuste mobiele hotspot

Onderweg heb je een mobiele hotspot nodig die jouw drukke werkleven kan bijbenen. De Acer Connect ENDURO M3 is met zijn robuuste ontwerp beschermd tegen stoten, vallen, water en meer. Zo heb je de vrijheid om je werk overal mee naartoe te nemen.

Superieure 5G-dekking met SignalScan™

Geen simkaart nodig - met vSIM-technologie en SignalScan™ kan je apparaat flexibel verbinding maken met het sterkste 5G- of 4G-signaal van elk netwerk en blijft je verbinding sterk en stabiel.1

Sluit al je apparaten aan

Het maakt niet uit of je met collega’s of familie reist, met dit apparaat zit je goed. Sluit apparaten onderweg aan via WiFi 6 2x2 MIMO-draadloze technologie.

Robuust ontwerp

Deze robuuste mobiele hotspot is duurzaam (MIL-STD-810H-gecertificeerd) en IP54-gecertificeerd voor bescherming tegen stof en water. Zo is hij ontworpen om alle onverwachte stoten en vallen van het dagelijkse reizen aan te kunnen.

Ontworpen voor de hele dag connectiviteit

Met een krachtige accu van 6500 mAh kun je je blijven concentreren als je onderweg bent zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen van je apparaat.

Bescherm je gegevens

Deze mobiele hotspot gebruikt WPA3 voor eenvoudigere beveiliging van je WiFi met robuuste authenticatie en sterke cryptografie. Bovendien zorgt de ingebouwde VPN-functionaliteit ervoor dat je gegevens anoniem blijven.

Bekroond ontwerp

Dankzij het innovatieve en geavanceerde ontwerp heeft deze mobiele router onderscheidingen verdiend zoals de Red Dot Product Design Award 2023 en de iF Design Award 2023 – internationaal erkende onderscheidingen voor productdesign.

Laden onderweg

Ervaar echte draagbaarheid. Dit apparaat heeft niet alleen een krachtige accu, maar het kan ook worden gebruikt als powerbank. Daardoor is het de ultieme reisgenoot die ervoor zorgt dat alles opgeladen is en jij verbonden blijft.

USB-tethering

Geniet van een veilige en stabiele verbinding, ongeacht het apparaat. Onze mobiele router maakt via USB-C rechtstreeks verbinding met Windows-, Linux- en Mac-apparaten.

Kies je perfecte Acer Connect Enduro M3 5G mobiele WiFi

Zoek Acer Connect Enduro M3 5G mobiele WiFi op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 SignalScan is een betaalde dienst van SIMO.