Nitro XR3

Ga voor gebogen

Met een gebogen scherm krijgen games een extra dimensie. Geniet van 34 inch puur, panoramisch plezier met een 1900R curve. Bovendien heb je dankzij het ZeroFrame design minder rand en meer scherm om van te genieten.

Minder onscherpte, meer gameplezier

Met onze Agile-Splendor IPS schermen kan de responstijd van de monitor van de standaard 5 ms worden opgeschroefd tot 0,5 ms2. Het resultaat? Zichtbaar scherper beeld tijdens snelle gameplay, waardoor beelden zelfs tijdens snelle bewegingen haarscherp zijn.

Tot in de puntjes gesynchroniseerd

Game als nooit tevoren met de nieuwste AMD FreeSync™ Premium3 schermen. Met vernieuwingsfrequenties tot 180 Hz1 zijn tearing, haperingen, artefacten en flikkeringen verleden tijd.

Goedgekeurd

Breng je gameplay naar een hoger niveau met de kleurnauwkeurigheid van Delta E<24 en het DCI-P3 98%4 kleurengamma – gegarandeerd door deze DisplayHDR™ 4004 monitor. Deze industriestandaard is gericht op HDR-kwaliteit, met inbegrip van luminantie, kleurengamma, bitdiepte en stijgtijd.

De kracht van Type-C

Met USB-C™ kun je andere apparaten van stroom voorzien (maximaal 85 W) en voor dit type poort geschikte randapparatuur aansluiten, maar je kunt hem ook als alternatief gebruiken voor HDMI/DisplayPort™ aansluitingen.

Comfortabel kijken

Kantel en draai het monolithische scherm en kies de juiste hoogte voor de ideale afstelling, het is heel eenvoudig. Je kunt ook de VESA bevestiging gebruiken voor totale controle over hoe je het scherm plaatst.

Bescherm je ogen

Voorkom onnodige belasting van je ogen met de Acer BlueLightShield™ en Flicker-less technologie. Speel lange gamesessies zonder last van schermreflectie en vermoeide ogen dankzij Acer ComfyView™ en Low Dimming™.

Vind je perfecte Acer monitor

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte Acer monitor te vinden

© 2020 Advanced Micro Devices, Inc. Alle rechten voorbehouden. AMD, het AMD logo met de pijl, Radeon en combinaties hiervan zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc. Overige productnamen in deze publicatie zijn enkel gebruikt voor identificatiedoeleinden en kunnen een handelsmerk zijn van de respectieve bedrijven. DisplayPort™ en het DisplayPort™ logo zijn handelsmerken van de Video Electronics Standards Association (VESA®) in de Verenigde Staten en andere landen.
1 Werkelijke vernieuwingsfrequenties zijn afhankelijk van model en/of regio, computerspecificaties, hardware en/of configuratie. De vermelde vernieuwingsfrequentie wordt bereikt via overklokken. De vermelde vernieuwingsfrequentie kan alleen worden bereikt bij gebruik van een DisplayPort 1.4 of Type-C aansluiting.
2 - Non-native responstijd. Wordt gerealiseerd via de LCD-overdrive-functie.
3 Vereist een monitor en AMD Radeon™ grafische kaart, beide met ondersteuning voor FreeSync. AMD FreeSync Premium vereist compensatie van lage framerates en een vernieuwingsfrequentie van ten minste 120 Hz bij minimaal FHD. Ga naar www.amd.com/freesync voor meer informatie. Neem voor aankoop contact op met de fabrikant van je systeem voor meer informatie over geschiktheid.
4- Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten