Acer Vero V7

Ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd en met een resolutie tot 4K UHD1. Met onze Acer Vero V7 monitoren ben je milieuvriendelijk en tegelijkertijd blijf je productief op je werk.

Duurzaam ontworpen

Onze Vero monitoren worden ontworpen om je een duurzamer aanbod beeldschermen te bieden. Deze monitor is gemaakt met 35% PCR-kunststof, voorzien van 100% recyclebare verpakking en is TCO-, ENERGY STAR®- en EPEAT Silver-gecertificeerd.

Een adembenemend zicht

Wordt nog productiever dankzij de 4K Ultra High Definition-resolutie1. Tekst, beelden en meer zijn helder en duidelijk voor een betere gebruikerservaring.

Levendige beelden

Of je nu foto's bekijkt of video's bewerkt, de 90% DCI-P3-kleurdekking1 met tot 1,07 miljard kleuren1 en HDR10-ondersteuning1 geeft je preciezere kleuren en verbeterde kleurdiepte zodat de details goed te zien zijn.

Beschermde ogen

Deze display heeft Acer VisionCare oogbeschermingstechnologieën zoals Acer BlueLightShield, Flickerless, Low-dimming en ComfyView.

Adaptive-Sync1

Adaptive-Sync synchroniseert de framerate van de monitor met die van de grafische kaart en voorkomt zo haperingen voor een ongekend soepele videoweergave.

De perfecte hoek

Kantel en gebruik een VESA-beugel op deze monitor voor steeds de perfecte hoek om je content te bekijken.

Vind je perfecte Acer monitor

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte Acer monitor te vinden

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.

Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische of fotografische fouten of omissies. Foto's kunnen afwijken van het aanbod.
Consumenten hebben wettelijke rechten onder de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen en deze garantie laat dergelijke rechten onverlet.