Aspire Vero 16

Ideeën. Vernieuwing. Revolutie.

Video bekijken
aspire-vero-banner
Met CO2-neutraliteit als doel tijdens de gehele levenscyclus1 en met een behuizing die is gemaakt van een mix van meer dan 60% gerecyclede kunststof, is de Aspire Vero 16 meer dan alleen een laptop. Met deze gedurfde stap vernieuwen we onze kijk op technologie volledig.
  • logo_windowns 11
  • core-ultra-processor-7
  • logo-Intel Evo Edition
  • Logo_Aspire_Vero_PCR
  • logo_EPEAT-gold

Klopt, die R- en E-toetsen staan achterstevoren

Dat is geen foutje. Het is een herinnering aan het feit dat zelfs in dit digitale tijdperk je apparaat nog steeds een duurzame ambitie heeft. Het oppervlak van de Aspire Vero is verf- en VOC-vrij, en het touchpad is gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan. Design en milieubewuste innovatie gaan hand in hand.

KSP1
KSP1-1
Post-Consumer Recycled

PCR-kunststoffen ontstaan door het transformeren van door de consument gebruikte kunststoffen in nieuwe, innovatieve materialen. De Aspire Vero 16 heeft een milieumijlpaal gehaald door gebruik te maken van meer dan 60% PCR-kunststoffen. Dat is meer dan het dubbele van de originele Vero uit 2021.

KSP1-2
Kies voor CO2-neutraal

De Aspire Vero 16 blijft de gehele levensduur CO2-neutraal1 omdat de berekende CO2-voetafdruk volledig wordt gecompenseerd. Maak een positieve impact die bijdraagt aan je duurzaamheidsdoelen en kies voor een apparaat met liefde voor onze planeet.

KSP1-3
Rustieke charme, moderne allure

De buitenkant van de Aspire Vero 16 kenmerkt zich door een natuurlijk kalmerende schoonheid. Het oppervlak, dat vrij is van mica-mineralen, is glad maar viert imperfecties met een warme, cementachtige en opvallende afwerking.

KSP1-4
100% recyclebare verpakking

Uitpakken doe je duurzaam met de milieuvriendelijke verpakking die 100% recyclebaar is. Gemaakt van gerecycled karton en gegoten pulp, en geprint met milieuvriendelijke inkt op FSC-gecertificeerd papier. Een bewuste keuze voor de planeet, van de doos tot aan het apparaat.

KSP1-5
Minimaliseer je impact

Minimaliseer je impact op het milieu en kies voor een toekomstgerichte upgrade als je die nodig hebt. De behuizing maak je heel makkelijk zelf open met een standaard schroevendraaier. Is je Aspire Vero 16 echt aan het einde van zijn levensduur, dan recycle je hem via het netwerk van lokale partners van Acer.

Milieuvriendelijk zonder compromissen

Als je kiest voor een milieubewust apparaat zoals de Aspire Vero 16, betekent dat niet dat je inlevert op prestaties. Met de energie-efficiënte Intel® Core™ Ultra 7 processor2 met Intel® AI Boost, kun je vol vertrouwen al je taken beheren.

KSP2
KSP2-1
Copilot in Windows

Doe meer en werk sneller dan ooit in meerdere toepassingen tegelijk met de gecentraliseerde generatieve AI-assistent Copilot in Windows 11.3 Altijd binnen handbereik dankzij de Copilot toets.

KSP2-2
Acer PurifiedView™

Mogelijk gemaakt door Intel® AI Boost — geniet van automatische framing, geavanceerde achtergrondonscherpte en oogcorrectie voor met AI verbeterde videogesprekken, terwijl Acer TNR je scherpere beelden bij weinig licht geeft.

KSP2-3
Acer PurifiedVoice™ voor AI-ruisonderdrukking

Acer PurifiedVoice™ gebruikt algoritmen en onderdrukt ongewenste achtergrondgeluiden, zodat jij heldere en afleidingsvrije audio hoort voor optimale communicatie.

Strakke uitstraling

Het briljante beeldscherm van 16 inch van de Aspire Vero heeft een beeldverhouding van 16:10 en smalle randen, zodat je profiteert van een grotere screen-to-body ratio met 100% dekking van de sRGB-kleurruimte. Beschikbaar met configuratie als aanraakscherm4 en niet-aanraakscherm voor een buitengewone visuele ervaring.

KSP3

Afgestemd op jouw levensstijl

Ervaar Intel® Evo™ Edition en de vrijheid van maximaal 10.5 uren aan batterijduur5 na slechts eenmaal opladen — en dat laden gaat ook nog eens supersnel met de handige USB-C-aansluiting. De Aspire Vero 16 voldoet daarnaast aan de militaire duurzaamheidsnorm MIL-STD-810H en laden gaat ook nog eens supersnel met de USB-C-aansluiting.

KSP4
KSP4-1
De ultieme premium pc-ervaring

Intel® Evo™ Edition laptops zijn ontworpen om je superieure prestaties, uitstekende responsiviteit en een geweldige batterijduur te geven voor de ultieme premium pc-ervaring.6

KSP4-2
Naadloze interactie tussen meerdere apparaten

Intel® Unison™ brengt al je apparaten samen voor één geïntegreerde ervaring — met nieuwe functies zoals Swift Connect, uitgebreid scherm, universele controle, en nog veel meer.

KSP4-3
Groen maar krachtig

Het chassis van de Aspire Vero 16 is gemaakt van 60% PCR en is daardoor extra duurzaam. Daarnaast is het ook getest volgens norm MIL-STD-810H, wat hem slijtvast, maar goed voor de planeet maakt.

Ultieme connectiviteit

Streamen, delen en werken doe je overal moeiteloos met WiFi 7-compatibiliteit7, audio via Bluetooth LE, HDMI 2.1 en twee USB Type-C-poorten (Thunderbolt 4/USB 4).

KSP5

Gestroomlijnde samenwerking

Onderweg samenwerken wordt een stuk makkelijker met een 1440p QHD-webcam en een 15% dunner8 profiel. En je beheert je AI-geassisteerde samenwerkingstools en meer met de gebruikersvriendelijke AcerSense™ app.

KSP6

Kies de perfecte Aspire Vero 16 voor jou

Zoek een Aspire Vero 16 op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

© Intel Corporation. Intel, het Intel logo en andere Intel merken zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen. Andere namen en merken kunnen worden geclaimd als het eigendom van anderen.

Kleine afwijkingen in systeemafmetingen en gewicht zijn mogelijk door afwijkingen die tijdens het productieproces kunnen optreden.

1 Levenscyclus omvat inkoop van grondstoffen, productie, distributie, verwacht gebruik en verwijdering. Acer heeft het initiatief genomen om de impact op het milieu bij de inkoop van grondstoffen, de productie, het gebruik en de distributie van de Aspire Vero 16 (AV16-51P) te verkleinen. Eventueel resterende CO2-emissies worden gecompenseerd door hoogwaardige CO2-kredieten om CO2-neutraliteit te bereiken. Dit zal worden gevalideerd door een externe partij in overeenstemming met ISO 14067.

2 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.

3 Verkrijgbaarheid van Copilot en periode van beschikbaarheid verschillen per markt en zijn onderhevig aan updates van Microsoft.

4 Touchscreenversie heeft een 1920x1200 IPS LCD-scherm.

5 De batterijduur wordt gemeten onder specifieke testomstandigheden in overeenstemming met MobileMark 25. De werkelijke batterijduur kan aanzienlijk variëren afhankelijk van specificaties, productmodel, configuratie, gebruikte toepassingen, instellingen voor energiebeheer, gebruiksomstandigheden en gebruikte functies. Prestaties kunnen ook variëren op basis van de gebruikte componenten, inclusief, maar niet beperkt tot de processor, RAM, opslagcapaciteit, schermtype, resolutie, etc.

6 De Aspire Vero 16 is getest, afgesteld en geverifieerd om te voldoen aan de eisen van het Intel® Evo™ Edition platform. Ga voor meer informatie naar www.intel.com/PerformanceIndex (platforms).

7 WiFi 7-compatibele apparaten zijn vereist om van de vermelde snelheden/voordelen van WiFi 7 (802.11be) te profiteren.

8 Vergeleken met Aspire Vero 15 2023 (AV15-53)