Aspire Vero

Maak deel uit van een duurzame toekomst met een groene pc gemaakt van PCR-materialen.

LAAT JE GROENE KANT ZIEN
Aspire Vero
 • Big-INNOVATION-2023
 • Award Logo
 • iF-2022
 • Awards AGW Source
We verdienen allemaal een schonere, groenere aarde. De Aspire Vero is ons antwoord. Een product met oog voor duurzaamheid, met 21% minder CO2-uitstoot1. Gemakkelijk te upgraden en recyclen en gemaakt met onze planeet in het achterhoofd.
 • windows 11
 • Intel Evo 12th Gen i7
 • logo_Vero Sense
 • Logo_Aspire_Vero_PCR 2
 • logo_EPEAT-gold

Voor de aarde

The Aspire Vero is gemaakt van PCR (post-consumer recycled plastic) – gerecycled plastic dat wordt gebruikt om de wereldwijde hoeveelheid afval te beperken.

The Aspire Vero is made with Post-Consumer Recycled plastics (PCR) – reclaimed plastics that have been recycled and repurposed to aid in our effort to reduce global waste.
 • Made from using ocean-bound plastic – it acts as a reminder that we have to act now.

  OceanGlass™ Touchpad

  Gemaakt van plastic dat anders in de oceaan was beland, waardoor we weten dat nú het moment is om in actie te komen.

 • ksp2-2

  30% PCR-materialen

  Voor de boven- en onderkant, de rand van het scherm en het bedieningsoppervlak gebruiken we PCR.

 • ksp2-3

  Toetsen van 50% PCR

  Aan dit deel van een pc wordt vaak niet gedacht, maar wij gebruiken PCR zelfs op de kapjes van het toetsenbord, voor een lagere CO2-voetafdruk.

Stap over op Eco+

De focus van VeroSense ligt op energie-efficiëntie en het slim bijdragen aan een langere levensduur van je laptop6, met behulp van onze vier prestatiemodi: Performance, Balanced, Eco, and Eco+.

 • Geef je productiviteit een flinke boost

  Aan de slag met 12e generatie Intel® Core™ Processoren2 en tot 10 kernen, allemaal geoptimaliseerd zodat jij kunt multitasken en je productiviteit kunt verhogen.

 • Intel® Evo™ Verified

  Met de Intel® Evo™ Platform5 wordt de batterijduur verlengd. Snel opladen7 voegt een batterijduur van 4 uur en 30 minuten toe, met snel opstarten8 in minder dan 1 seconde.

 • Windows 11 Home

  Optimaliseer uw efficiëntie met de meest gebruikte, betrouwbare, productieve en veelzijdige OS om te werken, leren, ontwikkelen en gamen.

ksp2

(R)evolutie

Stijlvolle R- en E-toetsen onderstrepen de oproep om te verminderen, hergebruiken en recyclen (Reduce, Reuse, Recycle). Beschikbaar in prachtige kleuren die een ode brengen aan de natuur die we proberen te beschermen.

ksp3
 • ksp1-1

  Mariana Blue

  Ontworpen met het oog op de bescherming van onze oceanen, waaronder de Marianentrog.

 • ksp1-2

  Starry Black

  Als herinnering aan wat we zullen missen als de luchtvervuiling de atmosfeer overneemt en de sterren voor ons verbergt.

 • ksp1-3

  Cobblestone Grey

  De naam vertegenwoordigt het doel van Vero: een bouwsteen vormen voor duurzaamheid.

 • Scrap material generated during production is recycled and reused.

  Reduce, Reuse, Recycle (verminderen, hergebruiken, recyclen)

  Alle afvalmaterialen die ontstaan bij productie worden gerecycled en hergebruikt.

 • For easy repairs, upgrades and recycling, we use standard screws.

  Design met langere levensduur

  Voor eenvoudige reparaties, upgrades en recycling gebruiken we standaardschroeven.

 • The paint-free chassis lowers the negative impact of VOCs.

  Verfvrij

  Het verfvrije chassis vermindert de negatieve impact van VOS.

Milieuvriendelijke verpakking

Acers visie van milieuvriendelijk ontwerp vertaalt zich ook in alle verpakkingsmaterialen die we gebruiken, waarbij we bijdragen aan een minimale Co2-voetafdruk op onze aarde.

ksp4
 • ksp4-1

  Tot 90% gerecycled papier

  Wordt gebruikt om de verpakking van de Aspire Vero te maken. Daarnaast kan de verpakking voor verschillende doeleinden worden gevouwen en hergebruikt.

 • ksp4-2

  Ergonomische laptopstandaard3

  Het binnenste deel kan met een paar eenvoudige stappen worden omgetoverd tot een herbruikbare laptopstandaard.

 • ksp4-3

  100% gerecycled polyester

  Wordt gebruikt om de laptopzak en het beschermingsvel voor het toetsenbord te maken. Vermindert ook de hoeveelheid energie die nodig is om bestaand plastic te produceren en gebruiken.

Goede looks, goede prestaties

De FHD IPS-displays van 14 en 15 inch zien er geweldig uit, met de vele technologieën van Acer die speciaal zijn ontworpen om jouw ervaring te perfectioneren. Beheer je alledaagse taken met Microsoft Cortana en profiteer van het gemak van beveiliging binnen handbereik.

 • 1080p

  Full HD

  Webcam met HDR

 • USB Type-C

  Thunderbolt™ 4

  40 Gbps bandbreedte

 • Scherm

  100%

  sRGB

 • WiFi

  6E2

  6 GHz-band

ksp5
 • Acer TrueHarmony

  Met speciale componenten die voor kracht en flexibiliteit zorgen en zo een natuurgetrouwer geluid realiseren.

 • Acer Purified Voice met AI ruisonderdrukking2

  Kan achtergrondgeluid voor beide gebruikers actief onderdrukken en is compatibel met externe hoofdtelefoons en microfoons.

 • Acer TNR oplossing

  De Acer TNR (Temporal Noise Reduction) oplossing garandeert beeld van hoge kwaliteit, zelfs bij weinig licht.

Integratie van pc en mobiel

Intel® Unison™ koppelt naadloos met elke mobiele telefoon. Zet bestanden en foto's over, bel en wordt gebeld, verstuur en ontvang tekstberichten en bekijk en beheer meldingen van je mobiel direct op je pc.

aspire-vero-KSP-06

Kies de perfecte Aspire Vero

Vind je Aspire Vero

De functies en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en vereisen mogelijk geschikte hardware, software of serviceactivering. De prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkel product of onderdeel kan volledig veilig zijn.
© Intel Corporation. Intel, het Intel logo en andere Intel merken zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen. Andere namen en merken kunnen worden geclaimd als het eigendom van anderen.

1 Bespaarde uitstoot in vergelijking met een normale plastic behuizing voor laptops van hetzelfde formaat. De geschatte waarde wordt berekend op basis van ecoprofielrapporten van PlasticsEurope. De vergelijking is alleen gericht op het materiaal zelf en beperkt zich tot het vergelijken van 100% nieuw plastic met 70% nieuw plastic en 30% gerecycled plastic. Daarbij wordt er vanuit gegaan dat andere factoren die de CO₂-uitstoot kunnen beïnvloeden gelijk zijn.
2 Specificaties kunnen per regio en model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
3 Aanbevolen voor niet-actief gebruik (zoals videovergaderingen, het bekijken van video's, enz.).
4 Gebaseerd op Amerikaanse EPEAT® registratie bij de Global Electronics Council (GEC). EPEAT registratie verschilt per land. Ga naar www.epeat.net
5 De Aspire Vero is getest, afgesteld en geverifieerd om te voldoen aan de eisen van het Intel® Evo™ platform. Ga voor meer informatie naar www.intel.com/PerformanceIndex (platforms).
6 Benodigde tijd om een batterijniveau van 100% terug te brengen tot een kritiek batterijniveau in de donkere modus van Windows 11 terwijl er standaard taken worden verricht in een realistische omgeving. De resultaten van verschillende systemen kunnen variëren.
7 Minimaal batterijniveau voor standaard uitschakeling door OEM. De resultaten van verschillende systemen kunnen variëren.
8 Alle Intel Evo designs zijn ontwikkeld en getest op specificatievereisten van maximaal 1 seconde. De resultaten van verschillende systemen kunnen variëren; vermogen en prestaties variëren afhankelijk van gebruik, configuratie en andere factoren. Testresultaten zijn per februari 2022 en garanderen geen prestaties van individuele laptops.
Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten