Aspire Go AMD

Maak kennis met Aspire Go: een laptop die het graag simpel houdt. Ontworpen voor een moeiteloos gebruik en met alles wat je nodig hebt om verbonden en productief te blijven. Zo kun jij uitblinken in alles wat je doet.

Helder en comfortabel

Het scherm van 14 inch van de Aspire Go heeft smalle randen en biedt een kraakheldere WUXGA1 resolutie in een beeldverhouding van 16:101. De Acer BlueLightShield™ technologie houdt je ogen comfortabel als je langere tijd achter het scherm zit.

Snel en veel opslag

Met een AMD Ryzen™ 7000 serie processor1, 16 GB LPDDR5 RAM1, en een bliksemsnelle 1 TB M.2 PCIe Gen3 SSD1, garandeert deze laptop soepel multitasken en responsieve prestaties. En daarnaast geniet je van langere productiviteit dankzij de geweldige batterijduur.

Gemaakt voor gebruiksgemak

Windows 11 Home biedt een gebruikersvriendelijke ervaring en is verrijkt met AI van Copilot in Windows‌2— eenvoudig toegankelijk met de Copilot toets1— terwijl de Acer TNR oplossing en Acer PurifiedVoice™ het videobellen verbeteren.‌

Ultieme connectiviteit

Verbind je apparaten moeiteloos en laad ze probleemloos op met de volledig functionele USB Type-C-poort. WiFi 6 en HDMI 2.1 maken je digitale ervaringen sneller, soepeler en leuker.

Doe meer met AcerSense™

De gezondheid en batterijduur van je apparaat zijn in goede handen met AcerSense™, die ook je opslagruimte optimaliseert, je apps beheert en nog veel meer. Deze veelzijdige tool zorgt voor een soepelere en gebruikersvriendelijkere ervaring.

Liever voor de planeet

Dankzij de verpakking van 100% recyclebare materialen3 en een achterkant gemaakt van 30% gerecyclede kunststof, heeft de Aspire Go zowel een Energy Star-certificering als een EPEAT Silver4-registratie. Zo kun jij een verantwoordelijkere keuze maken.

Vind je perfecte Acer laptop

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte Acer laptop te vinden

Filters

Geselecteerde filters worden hier weergegeven. Als je filters wijzigt, worden de resultaten bijgewerkt en kan de beschikbaarheid van andere opties veranderen.
0 Resultaten

Kleine afwijkingen in systeemafmetingen en gewicht zijn mogelijk door afwijkingen die tijdens het productieproces kunnen optreden. 

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.

2 Verkrijgbaarheid van Copilot en periode van beschikbaarheid verschillen per markt en zijn onderhevig aan updates van Microsoft.

3 Recycleservices kunnen per regio verschillen. Volg de lokale recyclerichtlijnen op voor het verwijderen van de verpakking.

4 EPEAT-certificeringen kunnen per land verschillen – raadpleeg http://www.epeat.net voor de registratiestatus per land.