Aspire 3 Spin 14

De slanke en convertible Aspire 3 Spin 14 is gemaakt om de hele dag productief te kunnen blijven. Dankzij het ultraresponsieve touchscreen en Active Stylus2 ondersteuning kun je de laptop onderweg eenvoudig omklappen, neerzetten, kantelen en draaien.

Dun, licht en veelzijdig

Dankzij het veelzijdige 360° kantelbare design klap je de laptop snel om van laptop naar tablet of iets daartussenin! En met slechts 18,9 mm dikte en 1,7 kg1 gewicht is deze 2-in-1 convertible laptop gemaakt om overal mee naartoe te nemen!

Gebruiksvriendelijk touchscreen

Maak aantekeningen en schetsen of deel je werk gemakkelijk met het ultraresponsieve 14” WUXGA (1920 x 1200) IPS touchscreen1 – met Acer Active Stylus2 ondersteuning, Acer BlueLightShield™ en een beeldverhouding van 16:10.

Praktische prestaties

Begin elke dag vol vertrouwen aan je dagelijkse taken met de betrouwbare prestaties van de nieuwste Intel® Core™ i3 N serie processoren1 – met 8 GB1 RAM en 1 TB1 SSD, zodat jij je ideeën kunt realiseren.

Ultieme slimmigheidjes

Windows 11 verhoogt je productiviteit met nieuwe animaties, knoppen en schakelaars. Daarnaast kun je dankzij Acer TNR Solution en PurifiedVoice™ met AI-ruisonderdrukking videobellen met ongekend helder geluid.

Ultieme connectiviteit

Sluit je nieuwste apparaten aan of laad ze op via de multifunctionele USB Type-C-poort. WiFi 6 en HDMI 2.1 bieden daarbij nog meer productiviteit en functionaliteit voor wat je ook moet doen.

Liever voor de planeet

Dankzij de verpakking van 100% recyclebare materialen3, een achterkant van 30% gerecycled kunststof4 en Energy Star-certificering kun je met de Aspire 3 Spin 14 een meer verantwoorde keuze maken.

Vind je perfecte Aspire 3 Spin 14

Zoek een Aspire 3 Spin 14 op functie of blader door de onderstaande producten.

Het daadwerkelijke productuiterlijk kan afwijken van de afbeeldingen door fotografische variabelen en omstandigheden. Wij behouden ons het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen. Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de pagina's met productspecificaties voor de volledige details.

1  Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2  Acer Active Stylus afzonderlijk verkocht. 
3  Recycleservices kunnen per regio verschillen. Volg de lokale recyclerichtlijnen op voor het verwijderen van de verpakking.
4  Aspire 3 modellen A315-24P, A317-55P en A3SP14-31PT worden gefabriceerd met Post-Consumer Recycled-materiaal (PCR) vanaf 1 januari 2024. De daadwerkelijke datum kan per regio verschillen.