Acer ES Series 5

Blijf in beweging

Til je mobiliteitservaring naar een hoger niveau met het meest trendy vervoersmiddel in de stad. Met een gewicht van slechts 18.5 kg is de Acer ES Series 5 ontworpen om moeiteloos door de moderne stad te navigeren. Een intuïtieve app geeft jou de controle. Hij is eenvoudig op te vouwen en eenvoudig in gebruik, zodat je met deze kampioen eenvoudig de stad doorkruist.

Ontworpen voor stijl

De compacte Acer ES Series 5 heeft coole details, is snel en stijlvol en biedt een milieubewust alternatief voor het gewone stadsverkeer.

Maximale kracht

Doorkruis de stad en tackel heuvels met gemak dankzij de krachtige motor van500 W die je met één druk op de knop tot een snelheid van 25 brengt.

Ga verder

De krachtige accu zorgt ervoor dat je je op een milieuvriendelijke manier kunt verplaatsen en met een actieradius van tot wel 60 km kom je eenvoudig van A naar B en verder.

App en bluetooth

Koppel je Acer ES Series 5 eenvoudig via bluetooth met de Acer eScooter app en houd zo alles in de gaten, zoals de batterijstatus, het resterende vermogen, het beveiligingsslot en nog meer.

Vier snelheidsmodi

Dankzij de vier snelheidsmodi schakel je eenvoudig tussen rustig rijden met 6 km/u, forenzen met 10 km/u of snelle ritjes met 20 km/u* *En de sportmodus. *Afhankelijk van de lokale/nationale wetgeving

LCD-scherm

Op het scherm zie je duidelijk de snelheid, het accuniveau en andere gegevens.

Kies de perfecte Acer eScooter

Zoek een Acer eScooter op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.