Het ecosysteem van Acer Education

Ons ecosysteem is het kloppende hart van onze inzet voor onderwijs. Een uitgebreid framework waar technologie, hulpbronnen, oplossingen, trainingsmaterialen, 'best in class' services en samenwerkingsverbanden samenkomen, naast elkaar bestaan en bloeien.

Apparaten en technologieën

Samenwerkingen, creativiteit en betrokkenheid in de les en daarbuiten stimuleren. Onze apparaten zijn ontworpen om fysiek onderwijs, afstandsonderwijs en een combinatie daarvan te verbeteren.

K12 oplossingen | Oplossingen voor het hoger onderwijs

'Best-in-class' service

EduCare is het uitgebreide aanbod van Acer met diensten die de levensduur van technologie verlengen en het rendement op investeringen van de school maximaliseren.

Ontdek meer

Solution Centers en Education Partners

Via Acer Education Partners nemen we contact op met scholen en universiteiten om adaptieve end-to-end oplossingen te leveren die aan hun specifieke behoeften voldoen. Onze meest gespecialiseerde partners vormen het Acer Education Solution Centre, ons ongeëvenaarde partnerschapsniveau.

Ontdek meer

Alliance Partners

We werken samen met partners zoals Microsoft, Google en Intel om de ervaringen van studenten en docenten verder te personaliseren. Samen met onze institutionele partners bieden we bovendien geavanceerde oplossingen voor instituten en ondersteunen we gemeenten en overheden tijdens hun digitale transformatie.
 
Microsoft oplossingen | Chrome oplossingen

Academy en Professional Development Partners

Acer Academy is onze tweeledige trainingsbibliotheek voor docenten en kanaalpartners die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen.

Ontdek meer

Community voor docenten en innovatieve scholen

Onze Community is een online plek waar internationale docenten elkaar ontmoeten, meningen uitwisselen en contact kunnen opnemen met onderwijsexperts om nieuwe manieren van leren en lesgeven in het digitale tijdperk te ontwikkelen. Het Innovative School programma biedt best practices, trainingen en webinars en erkent scholen die een project voor digitale transformatie hebben geïmplementeerd met Acer.

Ontdek meer

Leerhulpmiddelen

We werken samen met toonaangevende bedrijven om leer- en managementoplossingen en ‘best-in-class’ STEAM-hulpmiddelen te bieden die zijn ontwikkeld om schoolervaringen te transformeren.

Contact met ons opnemen