Veriton Vero Mini

Laat je groene kant zien

acer-veriton-mini-hero-banner-l
Je hebt geen grote toren nodig voor professionele prestaties. De milieuvriendelijke Acer Veriton Vero mini-pc levert precies dat en is bovendien gemaakt met gerecycled plastic (PCR). Je bedrijf laat zien hoe groen het is en profiteert bovendien van ultrakorte reactietijden dankzij de nieuwste 12e generatie Intel® Core™ processor1.
  • logo_12th_intel_i7
  • logo_wifi6_BK
  • TPM2.0_Black

Voor de aarde

Deze pc is gemaakt van gerecyclede materialen voor een minder negatief effect op het milieu. Acer gebruikt 25% PCR-plastic in de behuizing2 en is daarmee een pionier op het gebied van volledige PCR-integratie in een zakelijke desktop. De verpakking is gemaakt van 100% gerecycled plastic en het gegoten pulp is gemaakt van100% recyclebaar papier.

acer-veriton-mini-modular-design-m

Optimale prestaties

De nieuwste 12e generatie Intel® Core™ processoren1 en het DDR4-geheugen van tot wel 64 GB1 zitten netjes weggestopt in een geventileerde behuizing. Deze combinatie zorgt voor ultrasnelle responsiviteit en efficiënte thermische koeling.

acer-veriton-mini-optimized-performance-l

Met VESA bevestiging

Geef je pc de perfecte plaats dankzij de stevige VESA bevestiging3. Verberg de hele desktop achter je monitor voor een opgeruimde, minimalistische en efficiënte kantooromgeving.

acer-veriton-mini-vesa-mountable-l

De beste beveiliging

Beveilig je gegevens met Trusted Platform Module (TPM) 2.0, terwijl het Kensington slot fysieke bescherming biedt voor je apparaat.

acer-veriton-mini-impeccable-security-m

Veel poorten

Profiteer van een scala aan connectiviteitsopties met de snelle en stabiele WiFi 6E (802.11ax)1 en een aantal USB-poorten en beeldschermaansluitingen, waaronder USB 3.2 Gen 2 Type-C1. Hiermee kun je tegelijkertijd razendsnel gegevens overbrengen en apparaten opladen.

acer-veriton-mini-plenty-of-ports-m

Betere beheerbaarheid

Profiteer van een speciale set beheertools voor bedrijven, zoals Acer Office Manager en Acer Control Center, die je helpen je kantoor-pc's beter te beheren.

acer-veriton-mini-greater-manageability-m

Kies de perfecte Veriton Vero Mini voor jou

Zoek een Veriton Vero Mini op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. 

2 Exclusief de toevoegingen van 1 liter. 

3 Bevestiging afzonderlijk verkrijgbaar.

Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten