Acer Add-In-One 24

Acer Add-In-One 24 is geen Chromebase AIO-product. De Acer Add-In-One 24 is een pc met een Acer Chromebox die aangesloten wordt op de achterkant van een dockingmonitor, en biedt de gebruiker een ervaring die vergelijkbaar is met die van een Chromebase all-in-one.

Snellere verwerking

Met Intel vPro® en tot een 12e generatie Intel® Core™ i5 processor1 biedt de Acer Add-In-One 24 je het vermogen dat je nodig hebt voor je alledaagse taken.

Toekomstbestendig ontwerp

Anders dan traditionele Chromebase producten, die niet kunnen worden geüpgraded, heeft de Acer Add-In-One 24 een modulair, toekomstbestendig ontwerp waarin je het nieuwste Acer Chromebox apparaat kunt installeren om de hardware direct te upgraden.

Eenvoudigere videoconferenties

Deze all-in-one desktop past op elk bureau en in vergaderruimten van elke grootte, en is geoptimaliseerd voor videovergaderingen met een geïntegreerde groothoekwebcam van 115˚ met ingebouwd cameraklepje, twee microfoons en twee luidsprekers van 4 watt.

Eenvoudig bekijken

Het prachtig ontworpen FHD (1920 x 1080) IPS-scherm van 23,8 inch met smalle rand en optionele touchfunctionaliteit1 is voorzien van een antireflectiecoating en kan van -5° tot 25° worden gekanteld voor uitstekende zichtbaarheid en eenvoudiger bekijken.

Ingebouwde AI-ondersteunde ruisonderdrukking

Presenteer duidelijk en moeiteloos in de drukste omgevingen. Deze AIO beschikt over verschillende modi voor AI-ruisonderdrukking die achtergrondgeluiden in je omgeving actief onderdrukken, zodat de ontvangers aan de andere kant luisteren naar helder geluid.

Goed beveiligd

De Acer Chromebox CXI5 wordt stevig bevestigd aan de achterkant van de dockingmonitor met behulp van de meegeleverde speciale schroeven2 om ervoor te zorgen dat niet-bevoegde medewerkers er niet mee kunnen knoeien.

Kies je perfecte Add-In-One 24

Zoek een Add-In-One 24 op functie of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2 Een selfservice hulpmiddel om de speciale schroeven vast of los te draaien is meegeleverd.