Productdesigners (CAD) en animators

Een nieuwe manier van creëren

Gewone apparatuur levert niet het vereiste vermogen en de vereiste compatibiliteit die creators vereisen. ConceptD werkstations hebben echter krachtige processoren en gescheiden GPU's die speciaal aan deze vereisten voldoen.

Geavanceerde graphics

De nieuwste NVIDIA® GeForce® en RTX™ GPU’s met GPU-versnelde ray tracing in renderers zoals 3ds Max of Blender zorgen dat jij razendsnel door je werk gaat. Zo heb jij meer tijd om meer te doen en sneller te werken dan ooit.

Krachtige processor

Ideeën uitwerken is een veeleisende taak. De nieuwste processoren helpen je alles uit de moderne applicaties en functies voor 3D-design te halen, zodat jij naadloos kunt multitasken en zelfs de zwaarste werklast geen probleem is.

NVIDIA Omniverse™

NVIDIA Omniverse™ is een krachtig samenwerkingsplatform voor 3D-design dat exclusief beschikbaar is voor NVIDIA RTX GPU's en deel uitmaakt van de NVIDIA Studio suite met creator-tools. Het platform is ontwikkeld om 3D-apps en -workflows naadloos met elkaar te verbinden en te verbeteren, en laat creators assets en bibliotheken combineren om razendsnel ideeën tot leven te brengen.

SpatialLabs™ technologie

Acer SpatialLabs™ technologie biedt unieke stereoscopische 3D-interactie. De combinatie van oogtracking, een stereoscopisch 3D-scherm, realtime rendering en AI-technologieën biedt een fantastische ervaring bij 3D-projecten.

Maak kennis met de ConceptD