Productdesigners (CAD) en animators

ConceptD_3D_main_banner
  • Intel-Badge
  • windows 11
  • NVIDIA Logo_CMYK
  • ISV Certification Icon

Een nieuwe manier van creëren

Gewone apparatuur levert niet het vereiste vermogen en de vereiste compatibiliteit die creators vereisen. ConceptD werkstations hebben echter krachtige processoren en gescheiden GPU's die speciaal aan deze vereisten voldoen.

ConceptD_3D_KSP_1

Geavanceerde graphics

De nieuwste NVIDIA® GeForce® en RTX™ GPU’s met GPU-versnelde ray tracing in renderers zoals 3ds Max of Blender zorgen dat jij razendsnel door je werk gaat. Zo heb jij meer tijd om meer te doen en sneller te werken dan ooit.

ConceptD_3D_KSP_2

Krachtige processor

Ideeën uitwerken is een veeleisende taak. De nieuwste processoren helpen je alles uit de moderne applicaties en functies voor 3D-design te halen, zodat jij naadloos kunt multitasken en zelfs de zwaarste werklast geen probleem is.

ConceptD_3D_KSP_3

NVIDIA Omniverse™

NVIDIA Omniverse™ is een krachtig samenwerkingsplatform voor 3D-design dat exclusief beschikbaar is voor NVIDIA RTX GPU's en deel uitmaakt van de NVIDIA Studio suite met creator-tools. Het platform is ontwikkeld om 3D-apps en -workflows naadloos met elkaar te verbinden en te verbeteren, en laat creators assets en bibliotheken combineren om razendsnel ideeën tot leven te brengen.

ConceptD_3D_KSP_4

SpatialLabs™ technologie

Acer SpatialLabs™ technologie biedt unieke stereoscopische 3D-interactie. De combinatie van oogtracking, een stereoscopisch 3D-scherm, realtime rendering en AI-technologieën biedt een fantastische ervaring bij 3D-projecten.

ConceptD_3D_KSP_5

Maak kennis met de ConceptD