De kunst van het creëren

Met het eenvoudige en intuïtieve ConceptD Palette heb je direct toegang tot een scala aan aanpasbare gebruikersinstellingen op je ConceptD. Pas je kleurprofiel aan, beheer je systeem en wijzig je instellingen zonder enige moeite.

UI_Main
Hoofdscherm

In het hoofdscherm van ConceptD Palette zie je een kort overzicht van je systeemprestaties en kun je belangrijke apparaatfuncties configureren.

UI_Monitoring
Bewaking

Krijg een nauwkeuriger beeld van hoe je CPU, GPU en andere systeemfuncties van je apparaat presteren.

UI_Split
Gesplitst scherm

Kies uit diverse indelingen voor schermsplitsing die het beste bij jou en je werkomgeving passen.

UI_App
Appcentrum

Gebruik dit scherm om snel naar allerlei handige applicaties te gaan, zoals diagnosetools, audiotuners en meer.

UI_Settings
Instellingen

Beheer geavanceerde instellingen en pas de sneltoetsen van de ConceptD aan, zodat je snel naar handige functies kunt gaan, zoals de kleurkiezer, schermafbeeldingtool en meer.

Prestatiebeheer

Of je nu meer kracht wilt of gewoon rustig wilt werken, met ConceptD Palette heb jij de controle over de prestaties van je ConceptD en kun je gemakkelijk wisselen tussen de modus voor volledige prestaties, de gebalanceerde modus en de fluisterstille ECO-modus.

Kleurprofielen aanpassen

Met een ConceptD kun je in allerlei verschillende kleurruimten werken. Met ConceptD Palette kun je eenvoudig tussen verschillende kleurruimten wisselen en je beeldscherminstellingen naar behoefte aanpassen.

Functionaliteit voor gesplitst scherm

Orden de toepassingen op het scherm automatisch voor maximale efficiëntie zonder dat je de venstergrootte handmatig hoeft aan te passen.

Kleurkiezer

Kleuren matchen is geen tijdrovend en vervelend proces meer – sampel snel kleuren op het scherm en haal de waarden op met creatorsneltoetsen.

Sneltoetsen op het scherm

Het kan veel tijd kosten om specifieke tools te vinden. Met ConceptD Palette kies je gelijk de tool die je op dat moment nodig hebt in een handig weergegeven lijst met snelkoppelingen.

ConceptD creatorsneltoetsen

Gebruik de drie extra creatorsneltoetsen voor snelle toegang tot bijvoorbeeld de snipping tool, wisselen tussen apps en het sampelen van kleuren.

Aanbevolen voor jou

1 De versie van ConceptD Palette is afhankelijk van hardwareconfiguratie, model en apparaat.
2 De prestatiemodus is alleen beschikbaar als je apparaat is aangesloten op netstroom.