Wat is een ISV?

Een ISV of Independent Software Vendor wordt ook wel een softwareontwikkelaar genoemd. Dit zijn bedrijven die softwareapplicaties schrijven en distribueren.

Voordelen van onafhankelijke softwareverificatie

We willen ontwikkelaars van alle niveaus het vertrouwen geven dat hun ConceptD apparaten geschikt zijn voor de software die ze het vaakst gebruiken. Daarom heeft Acer een rigoureus testproces en ISV-certificeringsprogramma opgezet. Omdat we zoveel zorg besteden aan de technische aspecten van ConceptD apparaten, weet je zeker dat je iedere taak optimaal kunt uitvoeren.

ISV-partners
adobe
Adobe

De ConceptD apparaten van Acer zijn ontwikkeld met het oog op maximale efficiëntie van de volledige Adobe Creative Cloud.

autodesk
Autodesk

Autodesk maakt software voor makers. Met Autodesk maak je alles wat je maar wilt, of je nu in de maakindustrie, architectuur, bouw, media of entertainmentbranche zit.1

magix
MAGIX

MAGIX, een toonaangevende leverancier van software voor het maken van audio en video, heeft de handen ineen geslagen met Acer om ConceptD klanten exclusieve kortingen te bieden op hun nieuwste professionele audio- en video-oplossingen.

ptc-creo
PTC

Doordat wij ConceptD apparaten testen en verifiëren voor gebruik met software voor 3D CAD, CAM en CAE, kun jij erop vertrouwen dat workflows soepel en efficiënt verlopen.

Altair
Altair

Simulatie van alle soorten engineering vereist apparaten met de bewezen capaciteit om veel workflows tegelijk aan te kunnen. ConceptD voldoet aan deze vereisten.

ANSYS
ANSYS

Computer Aided Simulation-software vereist veel verwerkingskracht. Een groot aantal ConceptD computers heeft de bewezen capaciteit om veel workflows tegelijk aan te kunnen.

keyshot
Luxion

Voor rendering van bioscoopkwaliteit zijn krachtige werkstations nodig. Veel ConceptD apparaten zijn getest om workflows voor 3D-creatie te optimaliseren.

1 Acer is affiliate partner van Autodesk. Wil je meer informatie over ondersteuning voor specifieke Autodesk software op Acer apparaten? Raadpleeg dan de systeemvereisten op de website van Autodesk.