Acer Chromebook Enterprise Vero 514

Chromebook-enterprise-Vero-514-Volmar _main_Large
De Acer Chromebook Enterprise Vero 514 is niet alleen zeer robuust en uitgerust met de nieuwste 12e generatie Intel® Core™ i7 processor1, maar hij ademt ook duurzaamheid dankzij het gebruik van 30% PCR-plastic in het ontwerp. Daarnaast zijn de zakelijke functionaliteiten van de Chrome Enterprise Upgrade al direct beschikbaar.
 • logo_12th_intel_i7
 • logo-PCR
 • logo-OceanGlass-Touchpad
 • logo_100_sRGB
 • logo_MIL-STD-810H
 • logo_WIFI_6E

Verminderen – Voor de aarde

Deze Chromebook met gerecycled plastic beschikt over 30% PCR2-plastic in de behuizing en de schermrand en 50% in de toetsen en audioluidsprekers. Dit zorgt voor een baanbrekende oplossing met volledige PCR-integratie in een laptop.

Chromebook-enterprise-Vero-514-Volmar_KSP_1_Large

Hergebruiken - Red oceaanlevens

Deze Chromebook maakt gebruik van gerecycled plastic dat anders in de oceaan was beland in het OceanGlass™ touchpad, waardoor het slanke touchpad aanvoelt als glas wanneer je er met je vingers over beweegt.

Chromebook-enterprise-Vero-514-Volmar_KSP_2_Large

Recyclen - Behoud van natuurlijke hulpbronnen

De verpakking van gegoten pulp is gemaakt van verschillende vezelachtige materialen, zoals gerecycled papier, karton of andere natuurlijke vezels en biedt een breed scala aan voordelen in vergelijking met traditionele verpakkingen van plastic en piepschuim.

Chromebook-enterprise-Vero-514-Volmar_KSP_3

Krachtige processor

Uitgerust met een 12e generatie Intel® Core™ i7 processor1, kun je meer bereiken en moeiteloos multitasken met tot wel 16 GB LPDDR4x geheugen en tot wel 512 GB supersnelle M.2 PCIe Gen4x4 NVMe SSD1.

Chromebook-enterprise-Vero-514-Volmar_KSP_4

Werk eenvoudiger en langer door

Dankzij de snelladende batterij blijf je nog langer mobiel – in maar 30 minuten kun je de batterij opladen tot de helft van de levensduur van 10 uur3.

Chromebook-enterprise-Vero-514-Volmar_KSP_5_Large

Kan tegen een stootje

Minder zorgen over je apparaat betekent meer focus op je werk. Deze robuuste Chromebook gaat lang mee en voldoet aan de militaire duurzaamheidsnorm MIL-STD-810H4 welke is gecertificeerd door een onafhankelijke partij. Daardoor is hij ook sterk genoeg voor dagelijks zwaar gebruik op kantoor.

Chromebook-enterprise-Vero-514-Volmar_KSP_6

Superieur geluid

Met DTS® Audio en een ingebouwde Smart Amplifier geniet je van een dieper basvermogen en hoogwaardiger geluid zonder vervorming, terwijl de luidsprekers beschermd zijn tegen schade wanneer je het volume opschroeft.

Chromebook-enterprise-Vero-514-Volmar_KSP_7

Boordevol functies

Deze Chromebook met touchscreen en niet-reflecterend Corning Gorilla Glass scherm is ook voorzien van WiFi 6E, een FHD-webcam die ongewenste lichteffecten reduceert, een optioneel toetsenbord met achtergrondverlichting en vingerafdruksensor, een HDMI 2.0-poort en twee USB Type-C-poorten om het dagelijkse gebruik aan te kunnen.

Chromebook-enterprise-Vero-514-Volmar_KSP_8

Voorzien van Chrome Enterprise Upgrade

Met Chrome Enterprise Upgrade kun je gebruikmaken van de ingebouwde zakelijke functionaliteiten van ChromeOS-apparaten voor IT, zodat u veilig en efficiënt in de cloud kunt werken en 24/7 van IT-ondersteuning profiteert.

Chromebook-enterprise-Vero-514-Volmar_KSP_9_Large
 • Chromebook-enterprise-Vero-514-Volmar_KSP_9-2

  CO₂-neutrale Google Cloud

  Chromebooks en de geïnstalleerde Google-apps werken met de CO₂-neutrale Google Cloud, waardoor er heel veel energie wordt bespaard.

 • Chromebook-enterprise-Vero-514-Volmar_KSP_9-1

  Automatische updates

  Chromebooks zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze ontvangen tot wel 8 jaar automatische updates, die er stuk voor stuk voor zorgen dat het apparaat even soepel blijft functioneren als op dag één.

Kies de perfecte Acer Chromebook Enterprise Vero 514 (CBV514-1H / CBV514-1HT)

Zoek een Acer Chromebook Enterprise Vero 514 (CBV514-1H / CBV514-1HT) op functie of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2 PCR staat voor Post-Consumer Recycled.
3 De batterijduur kan variëren, afhankelijk van het model en de configuratie. Gebaseerd op Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). De werkelijke batterijduur is afhankelijk van het model, de configuratie (inclusief opslagcapaciteit, RAM, processor, schermtype, resolutie enz.), de toepassingen, de instellingen voor energiebeheer, de gebruiksomstandigheden en de gebruikte functies.
4 Zand- en stoftests op basis van MIL-STD 810F. MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en garandeert toekomstige prestaties niet in alle situaties. Probeer deze tests niet te simuleren, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.

Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten.