Acer Chromebook
Spin 514

Dun, licht en krachtig

Video bekijken
acer-chrombook-spin-514-banner-l
Je krijgt meer gedaan met de Acer Chromebook Spin 514. Deze convertible AMD Ryzen™ Chromebook met duurzaamheid die voldoet aan militaire normen en een 14-inch 100% sRGB touchscreen1 kan met gemak je dagelijkse taken aan.
 • MIL-STD-810H
 • Flare-Reducing_Webcam
 • corning_gorilla_glass
 • logo_Chrome-OS
 • 10-Hours Battery Life

Krachtige prestaties

Op de Chromebook is multitasken geen probleem dankzij de nieuwste AMD Ryzen™ 5000 Series processor gebaseerd op de AMD’s Zen 3 architectuur, en de AMD Radeon™ grafische kaart.

acer-chromebook-spin-514-amd-ryzen-performance-l
 • acer-chromebook-spin-514-chromeos

  Blijf productief met Chrome OS

  Met Chrome OS is het eenvoudig om productief te blijven. Korte opstarttijden betekenen dat je sneller aan de slag kunt, de vereenvoudigde interface maakt het gebruik eenvoudiger, en geïntegreerde bescherming tegen malware stopt virussen voordat ze schade kunnen aanrichten.

 • acer-chromebook-spin-514-all-day-battery-life

  De hele dag batterij2

  Een batterijduur van 10 uur is veel; ruim voldoende voor alles wat je op een dag wilt doen. Na één keer opladen kun je een hele dag werken en houd je zelfs nog batterij over, zodat je de adapter niet mee hoeft te slepen.

Superieur scherm

Met een 78% screen-to-body ratio en de ultraslanke rand van 6,1 mm links en rechts kun je helemaal opgaan in het prachtige 14-inch FHD IPS touchscreen met 100% sRGB1 dat wordt beschermd door Corning® Gorilla® Glass.

acer-chromebook-spin-514-fhd-display-l

Kan tegen een stootje

Minder zorgen over je apparaat betekent meer focus op je werk. Deze robuuste en duurzame laptop voldoet aan de militaire duurzaamheidsnorm (MIL-STD-810H3) en is sterk genoeg voor zwaar gebruik op kantoor.

acer-chromebook-spin-514-military-grade-durability-l

Ontworpen voor videogesprekken

Deze Chromebook heeft een FHD-webcam met een cameraklepje voor privacybescherming. Gecombineerd met de twee naar boven gerichte speakers, de dual-array microfoon en HDMI 2.0-poort zorgt het voor een nóg betere ervaring tijdens videobellen.

acer-chromebook-spin-514-fhd-webcam-speakers-l

Optimale connectiviteit

Deze Chromebook heeft allerlei handige functies zoals WiFi 6, optionele toetsenbordverlichting en twee USB 3.2 Gen2 Type-C-poorten voor dagelijks gebruik.

acer-chromebook-spin-514-ports-l

Robuust en glad touchpad

Tikken, vegen, scrollen en zoomen gaat soepeler dan ooit. De touchpad van Corning® Gorilla® Glass biedt de optimale invoercontrole die je mag verwachten van een slijtvaste en hoogwaardige Chromebook.

acer-chromebook-spin-514-touch-pad-l

Kies je perfecte Acer Chromebook Spin 514 (CP514-3H/CP514-3HH/CP514-3WH)

Zoek een Acer Chromebook 514 Spin (CP514-3H/CP514-3HH/CP514-3WH) op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2 De batterijduur kan variëren, afhankelijk van het model en de configuratie. Gebaseerd op Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). De werkelijke batterijduur is afhankelijk van het model, de configuratie (inclusief opslagcapaciteit, RAM, processor, schermtype, resolutie enz.), de toepassingen, de instellingen voor energiebeheer, de gebruiksomstandigheden en de gebruikte functies.
3 Zand- en stoftests op basis van MIL-STD 810F. MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en garandeert toekomstige prestaties niet in alle situaties. Probeer deze tests niet te simuleren, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.

Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten.